Saltar a contingut

Més que volsTens dubtes?

Reserva amb descompte als pàrquings d'AENA


Reserva plaça per deixar el teu cotxe als principals pàrquings oficials de la xarxa d'aeroports d'AENA a través de la nostra pàgina i obtindràs un 5 % de descompte.

Mostra oferta de pàrquing

Tornar a dalt

Vols especials (xàrters): contractar un vol personalitzat


T'oferim la possibilitat de contractar un vol especial (vol xàrter) personalitzat per a les teves necessitats en congressos, incentius, espectacles esportius i qualsevol altre tipus d'esdeveniment que et calgui organitzar.
Més informació.

Tornar a dalt

LEVEL, la nova marca del grup IAG per a vols de llarg radi


LEVEL és la marca de línia aèria de baix cost i llarg radi d'IAG que va començar a volar al juny de 2017. LEVEL vola des de Barcelona a Nova York, San Francisco i Boston als Estats Units i a Buenos Aires i Santiago de Xile a Llatinoamèrica. L'aerolínia ofereix una experiència a bord personalitzada i diferencial a preus atractius.
LEVEL ofereix diferents tarifes amb opcions senzilles perquè s'ajustin al teu pressupost, podent afegir-hi altres serveis si no vénen inclosos abans del vol.

Per obtenir-ne més informació: Contactes de LEVEL

Tornar a dalt

Què és un bitllet Bus & Fly i on estan disponibles?


És un bitllet que combina vols internacionals d'Iberia des de l'aeroport de Madrid-Barajas amb autobusos d'ALSA i d'AVANZA a / des de diferents ciutats espanyoles.

Els bitllets Bus & Fly s'adquireixen sempre fins a destinació final i per tant Iberia i ALSA et garanteixen les connexions en els trànsits i l'atenció de les possibles incidències que sorgeixin.
En el bitllet apareixerà la informació dels vols d'Iberia i els desplaçaments en superfície operats per ALSA o per AVANZA que s'han d'identificar de forma similar als vols amb la numeració compresa entre el rang IB1250 i IB1330

Els temps de connexió a Madrid (Terminal 4) entre el transport aeri i el terrestre s'ha optimitzat perquè puguis facturar / recollir el teu equipatge i arribar al teu proper transport.
A més, podràs obtenir Avios addicionals en fer ús d'aquests bitllets.

Més informació

Tornar a dalt

Iberia Jove


Iberia Joven és un portal dedicat als joves i estudiants amb ganes de viatjar, conèixer món i viure noves experiències.
Si tens entre 16 i 30 anys sense complir, pots gaudir de descomptes exclusius i avantatges especials en els bitllets per a estudiants d'intercanvi. Per beneficiar-te de tot això i descobrir una infinitat de sorpreses, cal donar-te d'alta a https://joven.iberia.com/

Si ets estudiant d'Erasmus, tens alguna altra beca (Leonardo da Vinci, Argo, d'ampliació d'estudis universitaris…) o estàs fent pràctiques a l'estranger, prepara't per aprofitar tots els avantatges especials que tenim per a tu a Iberia Joven amb el teu GoStudy.
Per accedir a la tarifa GoStudy quan ja formis part d'Iberia Joven has de donar-te d'alta del servei i aportar la documentació requerida.
Ara, recorda que, per beneficiar-te dels avantatges d'aquesta tarifa, has d'iniciar sessió i comprar la tarifa GoStudy des de l'enllaç que apareix en la part privada d'Iberia Joven.
Pensa que no és possible associar a posteriori els avantatges de GoStudy a una altra tarifa ja comprada.

Només es pot renovar la tarifa GoStudy amb una renovació de l'any lectiu Erasmus o dels estudis que estiguis cursant a l'estranger i tornant a adjuntar-hi el “learning agreement”.
Les tarifes per a menors de 30 anys estaran vigents de manera permanent fins a la data en què facis els 30 anys.

Tornar a dalt

Bitllet combinat Tren i Avió (Train & fly)


Els bitllets "tren i avió" combinen 5 destinacions nacionals de Renfe via Madrid (Atocha o Chamartín) amb la nostra xarxa intercontinental des de l'aeroport de Madrid-Barajas.
Ara, les ciutats de Saragossa, Valladolid, Sevilla, Còrdova i Màlaga queden connectades en tren amb els nostres vols.

Més informació

Tornar a dalt

Bons de descompte


Premiem els nostres clients amb bons de descompte per als seus viatges. El bo de descompte et permet aconseguir de manera immediata un descompte en el preu final.
Pots trobar els teus codis de descompte a través de les xarxes socials, dels nostres butlletins, formant part d' Iberia Plus o, si tens menys de 30 anys, a través de https://joven.iberia.com/.

Més informació

Tornar a dalt

Ofertes, promocions i concursos


Les nostres ofertes es mostren a la pàgina principal del web i als perfils socials d'Iberia. Ens pots seguir a facebook.com/iberia, twitter.com/iberia i Instagram per descobrir les pròximes promocions o participar als nostres concursos.

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho