Saltar a contingut

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

La Nova Terminal de Madrid (T4 i T4S)Tens dubtes?

Com puc arribar a l'Àrea Terminal de Madrid-Barajas (T4 i T4S)?


Tens diferents opcions segons si decideixes arribar-hi en transport públic o en transport privat.

Si decideixes utilitzar el transport públic, podràs seleccionar l'accés en autobuses, en tren o en metro, (Línia 8).

En cas de voler-hi arribar en transport privat, recorda que hi podràs accedir per la carretera de peatge M-12 o per la carretera M-14 que enllaça amb l'M-13, sense peatge.

Més informació

Tornar a dalt

Serveis VIP a l’aeroport


Descobreix tots els serveis que oferim a l’aeroport als nostres clients Business:

 • Aparcaments VIP: Servei de recollida, aparcament i lliurament dels vehicles particulars als aeroports de Madrid i Barcelona.
 • Taulells de facturació diferenciats: Factura el teu equipatge com a client Business en taulells diferenciats dels de la resta del passatge en tota la xarxa d’aeroports des d’on volem.
 • Fast track: T’assegurem un temps d’espera mínim amb què estalviaràs temps al control de seguretat de l’aeroport.
 • Sales VIP: Un lloc per descansar i recuperar forces, condicionat per continuar treballant i fer-hi reunions.
 • Limusina: Posem un cotxe de luxe amb conductor per portar-te del teu domicili, hotel o oficina a l’aeroport, o viceversa, de manera gratuïta.

Més informació dels Serveis VIP a l’aeroport de Madrid i a l’aeroport de Barcelona.

Tornar a dalt

Com desplaçar-se entre les terminals T1, T2, T3 , T4 i T4S de Madrid


 • Per poder-te desplaçar entre la Terminal T4 i T4S:
  Independentment de la Terminal assignada per al teu vol (T4 i T4S), l’accés sempre s'efectuarà des de la T4 o Edifici Terminal. Tots dos edificis, ubicats l'un davant de l'altre a l'extrem nord de l'actual aeroport, s'uneixen a través d'un tren de connexió subterrani (APM).
 • Per connectar les terminals T1, T2 i T3 amb la T4 i la T4S i viceversa:
  AENA, a més de mantenir les connexions internes entre les terminals T1, T2 i T3 i les noves T4 i T4S, ha posat al teu servei, uns autobusos-llançadora per a la connexió externa.
  • connexió interna: Bus de passatgers en trànsit.
   Si viaatge en transit amb el teu equipatge ja facturat des d’origen, aquest servei gratuït du a terme els desplaçament interns de l¿’eroport, facilitant la mobilitat entre les terminals T1, T2, T3, T4 i T4S.
  • connexió externa: Autobusos-llançadora gratuïts d'AENA.
   que operen les 24h i que surten des de la terminal T1 i des de la T2 directament fins a la terminal T4.

Ampliar informació

Tornar a dalt

On puc facturar el meu vol a la Terminal 4 de Madrid?


Tots els vols es facturen de manera polivalent (incloent-hi Air Nostrum) a l’àrea de facturació de la Terminal 4, Nivell 2. El Pont Aeri té una àrea exclusiva a la qual s’accedeix directament des de l’entrada a la T4 i des del Corredor Barcelona-Madrid de la Terminal 1 de Barcelona.
Aquest model de facturació d’Iberia, gràcies als taulells instal•lats, permet que, independentment de la destinació, puguis facturar des de qualsevol taulell que la companyia tingui obert.

Aquests es dividiran exclusivament en dues zones:

 • Passatgers de classe Business
 • Passatgers de classe Turista

A més, trobaràs 48 màquines de check-in, amb equipatge i sense.

Ampliar informació

Tornar a dalt

On es recull l'equipatge dins de la Terminal 4 de Madrid?


Tots els equipatges, independentment de l'origen, es recullen a la T4, nivell d'arribades. És aquí també on passes la duana si procedeixes de destinacions que així ho requereixin, és a dir, els vols procedents de zones internacionals no Schengen

A la sala d'arribades també hi trobaràs un taulell d'Atenció al Client per a incidències amb l'equipatge

Tornar a dalt

Amb quina antelació he de presentar-me a l’aeroport quan he de viatjar?


Et recomanem que vagis a l’aeroport com a mínim dues hores abans de la sortida del vol. Així tindràs prou temps per facturar, entregar l’equipatge, passar els controls d’immigració i seguretat i arribar a la porta d’embarcament.

L’"hora límit d’acceptació del vol" és el temps mínim d’antelació a l’hora programada de sortida en què ja has d’haver estat admès al vol, has d’haver facturat l’equipatge i has de tenir la targeta d’embarcament.

Generalment, la nostra hora límit és de 45 minuts per facturar i de 20 minuts per embarcar abans de la sortida programada del vol. En alguns aeroports de la nostra xarxa o segons la destinació, aquest temps límit pot ser superior per motius de seguretat.

Mostra hora límit de facturació i d’embarcament

Com es fa un trànsit a la T4 de l'aeroport de Madrid

Tornar a dalt

Quin és el procediment per embarcar?


Hem canviat el model d'assignació de grups perquè l'entrada a l'avió sigui més ràpida i còmoda, i es redueixin els temps d'espera a la porta d'embarcament.
A l'inici de l'embarcament, avisarem les famílies amb nadons i els clients que necessitin assistència per accedir a l'avió. Immediatament després, cridarem per embarcar en l'ordre següent:

Embarcament prioritari grup 1: clients Iberia Plus Infinita, Platino i Oro, Iberia Singular, oneworld Emerald i Sapphire, i classe Business.

Embarcament prioritari grup 2: clients Iberia Plus Plata, oneworld Ruby, Turista Premium, Pont Aeri i clients de classe Turista que hagin facturat equipatge de mà.

Embarcament grup 3: clients en classe Turista amb tarifes Óptima i Flexible.

Embarcament grup 4: resta de clients.

Tornar a dalt

Com puc saber si el meu vol surt de la terminal T4 o de la terminal T4S (Satèl·lit) de Madrid?


Recorda que la facturació de tots els vols es fa des de la Terminal Principal, Edifici Terminal o T4. A l’Edifici Satèl•lit (T4S) només s’efectuaran embarcaments i desembarcaments de vols amb destinacions No Schengen, avions de fuselatge ample i alguns vols amb destinacions Schengen.
Els dos edificis estan units pel túnel de serveis aeroportuaris (TSA) i el tren de connexió (APM).

Comprova la terminal des d’on has d’embarcar al teu bitllet. En qualsevol cas, i com a norma general, tots els vols del Pont Aerii la majoria dels vols nacionals i Schengen surten de la T4.
Els vols d’Air Nostrum, tret que hi hagi canvis d’última hora, surten i arriben sempre per la T4, i utilitzen les portes d’embarcament K (K86 fins a K93).
Els internacionals no Schengen surten de l’edifici Satèl•lit (T4S). < br /> Excepcionalment, algun vol domèstic, incloent-hi el Pont Aeri, i Schengen pot sortir des de l’edifici Satèl•lit.
Comprova la informació en línia d’ arribades i sortides de vols per saber des de quina terminal opera el teu vol.

Tornar a dalt

On són les oficines d'Iberia a la Terminal 4 de Madrid?


 • Oficina de Bitllets
  • A les capçaleres d'illot properes als taulells de facturació.
 • Oficines d'Informació, Atenció al Client
  Hem ampliat els Avios disponibles d'Informació i Atenció al Client d'Iberia.
  • La T4 disposa de diferents punts: dos a les capçaleres d'illot properes als taulells de facturació, dos a cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zona H i K) i tres a la sala d'arribades (recollida d'equipatge).
  • La T4S disposa de quatre punts en total: un a la zona central de l'àrea de facturació, dos a cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zona R i U) i una més al centre de la zona d'embarcament
 • Oficina de trànsits
  Alguns dels taulells d'Informació i Atenció al Client d'Iberia també funcionen com a Taulells de Trànsit.
  • A la T4 estan situats a cadascuna de les ales de la zona d'embarcament (Zones H i K).
  • A la T4S estan situats, un a la zona central de l'àrea de facturació, dos a l'àrea d'embarcament i l'últim al centre de l'àrea d'embarcament
Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho

Atenció personal