• Inici
  • Sostenibilitat
  • Clients
  • Coneix l'empremta de carboni dels teus viatges

 

 

 

 


Coneix
l'empremta de carboni
dels teus viatges
 

 

 

A Iberia tenim un compromís ferm amb la sostenibilitat i el desenvolupament sostenible. Per això hem definit una estratègia de sostenibilitat ambiciosa que ens acosti a les recomanacions de l'Acord de París. A través de la renovació de la flota, una aposta ferma pels combustibles sostenibles i l'eficiència de les nostres operacions, posem en marxa el Pla de transició climàtica, un dels objectius del qual és reduir la petjada de carboni per passatger un 10 % el 2025 respecte del 2019.

Pots conèixer la petjada de carboni del teu vol mesurada en CO2e (diòxid de carboni equivalent).

 

Més informació

 

 

Coneix
la teva petjada

 

 

Com funciona la calculadora de petjada de carboni per als nostres vols?

La nostra calculadora de CO2e, amb una metodologia certificada per AENOR, utilitza dades reals de consum de combustible1 d'una àmplia base de dades de vols d'Iberia, de manera que som capaços de recollir les variables següents als resultats de la petjada de carboni estimada:

Tipo de avión

Avió

El tipus d'avió repercuteix en la petjada de carboni de cada vol. Per això, incorporem a la nostra flota els avions més moderns i sosteniblesdel mercat per millorar la nostra eficiència.

Meteorología

Meteorologia

Cal tenir en compte les condicions meteorològiques per calcular la petjada de carboni amb la màxima precisió, perquè no és el mateix volar amb el vent amb contra o a favor.

Operaciones

Operacions

Apliquem diverses mesures per optimitzar l'eficiència de cada vol: iniciatives de reducció de consum de combustible, operacions de vol més sostenibles o ajustament de la càrrega a bord, entre d'altres.

Tipo de cabina

Tipus de cabina

El tipus de cabina també condiciona la petjada de carboni, ja que l'espai ocupat per cada passatger és més gran o més petit en funció de la cabina: Turista, Turista Premium o Business.

Certificada per
Logo Aenor

1S'utilitzen dades reals de consum de combustible per als trajectes operats pel grup Iberia. Per a la resta de trajectes, el resultat és una estimació calculada a través de la plataforma de Chooose.

 

Descobreix la nostra estratègia de sostenibilitat

Volem cap a un futur millor
Estem compromesos amb el desenvolupament sostenible; per això ens hem unit al Pacte Mundial de les Nacions Unides. El nostre principal objectiu mediambiental és assolir la neutralitat climàtica el 2050 i, d'aquesta manera, alinear-nos amb les recomanacions de l'Acord de París.

Mostra'n més

Carregant...