• Inici
  • Sostenibilitat
  • Clients
  • Compensa la petjada de carboni dels teus viatges

 

 

 

 

 

 

 

Logo CO2LABORA

Compensa la petjada de carboni dels teus viatges

 

 

 

 

 

A Iberia tenim un compromís ferm amb la sostenibilitat i el desenvolupament sostenible. Per això hem definit una estratègia de sostenibilitat ambiciosa que ens acosti a les recomanacions de l'Acord de París. A través de la renovació de la flota, una aposta ferma pels combustibles sostenibles i l'eficiència de les nostres operacions, posem en marxa el Pla de transició climàtica, un dels objectius del qual és reduir la petjada de carboni per passatger un 10 % el 2025 respecte del 2019.

Ara, amb CO2labora creem un espai de cooperació amb els nostres clients i sumem forces en la lluita contra el canvi climàtic, oferint la possibilitat de volar amb emissions netes zero.

 

Més informació

 

 

Compensa
la teva petjada

Com funciona la calculadora de petjada de carboni per als nostres vols?

El nostre programa CO2labora fa servir una eina que et permetrà triar la proporció de CO2 que vols compensar. A continuació, en funció del que hagis indicat, farà un càlcul per obtenir l'equivalència d'inversió en els projectes climàtics. Aquest càlcul es fa tenint en compte certes variables:

Tipo de avión

Avió

El tipus d'avió repercuteix en la petjada de carboni de cada vol. Per això, incorporem a la nostra flota els avions més moderns i sosteniblesdel mercat per millorar la nostra eficiència.

Meteorología

Meteorologia

Cal tenir en compte les condicions meteorològiques per calcular la petjada de carboni amb la màxima precisió, perquè no és el mateix volar amb el vent amb contra o a favor.

Operaciones

Operacions

Apliquem diverses mesures per optimitzar l'eficiència de cada vol: iniciatives de reducció de consum de combustible, operacions de vol més sostenibles o ajustament de la càrrega a bord, entre d'altres.

Tipo de cabina

Tipus de cabina

El tipus de cabina també condiciona la petjada de carboni, ja que l'espai ocupat per cada passatger és més gran o més petit en funció de la cabina: Turista, Turista Premium o Business.

Aquests són els projectes en què pots col·laborar

La teva aportació tindrà un impacte positiu en aquests projectes amb què col·laborem:

Coneix més a fons
el nostre projecte de
sostenibilitat

 

Carregant...