Si t'agraden les altures, no esperis a agafar un dels nostres vols barats a Chicago. Coneguda com la 'ciutat del vent' pels seus torbs, és cèlebre per ser el bressol mundial dels gratacels. L'edifici…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Alacant a Chicago (CHI) Vols barats de Alacant a Chicago (CHI) de Alacant a Chicago Alacant-Chicago, EUA
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Chicago

Si t'agraden les altures, no esperis a agafar un dels nostres vols barats a Chicago. Coneguda com la 'ciutat del vent' pels seus torbs, és cèlebre per ser el bressol mundial dels gratacels. L'edifici…

Si t'agraden les altures, no esperis a agafar un dels nostres vols barats a Chicago. Coneguda com la 'ciutat del vent' pels seus torbs, és cèlebre per ser el bressol mundial dels gratacels. L'edifici més alt de la ciutat i també dels Estats Units és el Willis Tower amb 443 metres d'alçada. El segon, tercer i quart edifici més alt de Chicago són elTrump International Hotel & Tower, el Aon Center i el John Hancock Center respectivament, desafiants estructures que evidencien el poder de la ciutat. Si vols donar-li un toc espanyol a la teva visita acosta't al Wrigley Building un bell edifici dels anys 20 model dissenyat a partir de la Giralda de Sevilla.

Però Chicago no és només granit. Envoltada d'aigua, és una ciutat eclèctica, experta en fusió. Per alguna cosa és també capital del jazz des que el 1917 els músics d'aquest gènere musical emigraren de Nova Orleans a Chicago, on s'emportaven el blues i el ragtime, donant lloc a un nou estil de jazz fruit de la conjunció dels músics negres de Nova Orleans i dels aficionats blancs que els imitaven. Alguns dels millors locals de jazz són l'Andy’s Jazz Club (11 East Hubbard St) on també es pot sopar, o el Green Mill (4802 North Broadway Ave), antic centre d'operacions d'Al Capone. Chicago és també el bressol del 'house' i compta amb una important escena de 'hip hop'. Per gaudir de la millor música electrònica el lloc ideal és el Smart Bar (3730 North Clark Street), on podràs ballar sense parar fins a les 5 del matí al so dels millors DJs.

Si el teu és l'esport no et pots perdre l'United Center, l'estadi dels Chicago Bulls, l'equip de bàsquet de la NBA en què va jugar Michael Jordan. Arquitectura, música, esport... ¡De Chicago cap al cel!

Tens ganes de visitar Chicago? Doncs Iberia t'ho posa molt fàcil. Si agafes un vol amb destinació a aquesta bonica ciutat, has de saber que els estius són calorosos, humits i plujosos. Els hiverns són gelats i ventosos i els núvols fan acte de presència al llarg de tot l'any. Durant el transcurs de l'any, la temperatura generalment varia de -6 °C a 28 °C i poques vegades baixa per sota dels -15 °C o per sobre dels 33 °C. A més, hauràs d'endarrerir el rellotge set hores.

Per descomptat, el mitjà més ràpid i còmode per conèixer Chicago és agafar un vol. Si viatges amb Iberia, aterraràs a l'Aeroport Internacional de Chicago-O'Hare, un dels aeroports més importants del país, situat al nord-est de Chicago, Illinois, Estats Units, i a 27 km del centre de la ciutat.

O'Hare està format per quatre terminals de passatgers, amb nou sales designades amb lletres i un total de 182 portes. Per desplaçar-se al centre de la ciutat, el millor mitjà de transport és el metro, conegut amb el nom de Chicago L. Cal agafar la línia blava, que enllaça directament l'aeroport amb el centre. El trajecte triga uns 45 minuts i el bitllet costa cinc dòlars. Aquesta línia està operativa les 24 hores del dia, els set dies de la setmana.

A més, si viatges a Chicago, has de saber que la gastronomia és un element cultural de molts importància, ja que gaudeix de molt bona reputació. Això explica segurament per què Chicago acull dos esdeveniments gastronòmics molt cèlebres: Taste of Chicago a l'estiu i Chicago Gourmet a la tardor.

A Chicago podràs menjar des de la clàssica cuina ràpida fins als plats gurmet més deliciosos de tot el país. De fet, Chicago acull 23 restaurants amb estrella Michelin i alguns dels millors xefs del món. Com ja deus saber, la moneda local és el dòlar.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics