La 'ciutat eterna' deu el seu sobrenom no només a la seva atemporal bellesa i a l'amalgama d'èpoques i estils arquitectònics present en les seves turons. Tota ella és un desafiament al temps. Per fer-se amb Roma no n'hi…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Jerez de la Frontera a Roma (ROM) Vols barats de Jerez de la Frontera a Roma (ROM) de Jerez de la Frontera a Roma Jerez de la Frontera-Roma, Itàlia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ペー���を選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Roma

La 'ciutat eterna' deu el seu sobrenom no només a la seva atemporal bellesa i a l'amalgama d'èpoques i estils arquitectònics present en les seves turons. Tota ella és un desafiament al temps. Per fer-se amb Roma no n'hi…

La 'ciutat eterna' deu el seu sobrenom no només a la seva atemporal bellesa i a l'amalgama d'èpoques i estils arquitectònics present en les seves turons. Tota ella és un desafiament al temps. Per fer-se amb Roma no n'hi ha prou una visita, ni tota una vida. Caldria una eternitat, encara que ella triga un sol instant en ficar-se per sempre sota la pell del visitant.

La Roma imperial, la dels fòrums, el Coliseu o el Panteó, conviu amb la barroca, mare de places de somni com la Piazza Navona o Campo dei Fiori i mítiques fonts com la Fontana di Trevi. La vibrant Roma de cinema, la qual Audrey Hepburn recorria en Vespa i que servia d'escenari als excessos d'Anita Ekberg i Mastroianni a "La dolce vita", conviu amb la Roma decadent, seu del Vaticà i poblada de ruïnes i edificis les desgastades façanes color marró sobreviuen presa de l'heura. Tant l'església catòlica com el setè art estan molt presents a la ciutat. Si després de visitar les seves infinites esglésies (algunes de les quals amaguen tresors com quadres de Caravaggio, o "El Moisès" de Miquel Àngel), així com la imponent basílica de Sant Pere i els Museus Vaticans, necessites alguna cosa més mundà, no deixis de vorejar el Tíber fins a arribar al Trastevere.

A l'estiu les ribes del Tíber s'omplen de terrasses amb música on prendre alguna cosa. Caminant paral·lel al riu s'arriba al antany popular i avui més exclusiu i turístic barri del Trastevere ('darrere del Tíber'). Allà es concentra bona part de la vida nocturna del centre de Roma i pots trobar un deliciós cafè llibreria, la Llibreria del Cinema, on tenen lloc coŀloquis amb escriptors, guionistes i directors de cinema.

Un altre recorregut indispensable per intentar 'fer-te' amb la 'ciutat eterna' és el que va des de la Plaça d'Espanya al mirador del Pincio. Si puges la cèlebre escalinata de la Plaça, arribaràs a l'església de Trinitá dei Monti. Un cop enfront d'aquesta, continua cap a l'esquerra i després d'un breu passeig arribaràs al mirador del Pincio, situat sobre la Plaça del Popolo i que ofereix les vistes més espectaculars de la ciutat. El mirador forma part dels jardins de Villa Borghese, un immens parc que acull el Museu Villa Borghese (una antiga vila reconvertida en exclusiu museu amb obres de Rafael, Bernini, o Canova) i la Casa del Cinema, una altra vila reconvertida en filmoteca, on gaudir del millor cinema.

Si el que vols és perdre't en la natura i caminar durant hores, no deixis d'apropar-te Via Appia Antica, un infinita calçada romana de 2.000 anys d'antiguitat situada al camp als afores de la ciutat. Flanquejada d'arbres, viles i ruïnes, és un recés de pau al qual perdre definitivament la noció del temps.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics