La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Lleó a Londres (LON) Vols barats de Lleó a Londres (LON) de Lleó a Londres Lleó-Londres, Regne Unit

On et portem?

Quan comencis a escriure se't mostraran suggeriments als camps d'origen i destinació, pels quals et pots desplaçar amb les tecles de fletxa cap amunt i cap avall

Tipus de viatge
Tanca

Londres

La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un…

La ciutat més gran de la Unió Europea, el segon centre financer del món després de Nova York, la seu de la segona catedral més gran del món després de la Basílica de Sant Pere a Roma... Si agafes un dels nostres vols barats a Londres trobaràs una imponent metròpoli plena de riquesa, oci i cultura que, conscient de la seva importància, ofereix al visitant múltiples reductes verds en forma de parcs on refugiar-se de la voràgine urbana.

Si Roma és la capital mundial de la cristiandat, es podria dir que Londres ho és de la reialesa. La monarquia britànica, sense cap dubte la més famosa del món, és una senya d'identitat del país i, especialment, de Londres. El Palau de Buckingham, residència oficial de la família reial, la Torre de Londres, el lloc en què eren tancats tots aquells que ofenien al monarca i que avui acull les cèlebres Joies de la Corona, o la grandiosa Abadia de Westminster, el temple més famós i antic de Londres, seu de les coronacions reals i de les tombes dels monarques al llarg dels darrers mil anys, exemplifiquen el poder de la monarquia. El poder polític queda més que palès contemplant el Palau de Westminster, l'edifici gòtic victorià situat a la vora del Tàmesi que acull les dues Cambres que componen el Parlament Britànic, així com l'emblemàtic Big Ben, avui ja Elizabeth Tower. També a la vora del riu es troba el London Eye, la gegantina sínia des de la qual dominar Londres i gaudir de les seves millors vistes.

Si sobrepassat per tanta solemnitat prefereixes distraccions mundanes, els millors musicals t'esperen al West End. El seu epicentre, la plaça Piccadilly Circus, és un dels llocs més animats de la ciutat amb una increïble oferta de botigues, cinemes, bars i teatres. Val la pena visitar-la de nit, iŀluminada pels seus cridaners anuncis de neó. El barri de Soho, amb gran oferta de locals per a la comunitat LGTB, també és una zona amb molta vida nocturna.

Si el que busques són museus, Londres té alguns dels millors del món. El Museu Britànic (amb més de set milions d'objectes artístics i arqueològics de tots els continents), la Tate Modern (el museu d'art contemporani més visitat del món amb obres de Dalí, Warhol o Rothko), o la National Gallery (una de les més importants pinacoteques internacionals, amb obres de Da Vinci, Rembrandt, Velázquez o Van Gogh) són de visita obligada. Per descansar de d’aquesta explosió de 'civilització' res millor que refugiar-se en algun dels molts racons verds de la ciutat com Hyde Park, Regents Park o St. James Park.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics