Centre econòmic i cultural de la Grècia clàssica, Atenes és el punt de sortida perfecte per descobrir el país i les seves meravelles. Si agafes un dels nostres vols barats a Atenes, un cop allà no podràs resistir-te…

Necessitem que ens indiquis les dates concretes del viatge per poder mostrar-te els preus per a aquest trajecte.

<span>Vols barats </span>de Santander a Atenes (ATH) Vols barats de Santander a Atenes (ATH) de Santander a Atenes Santander-Atenes, Grècia
Iberia.com

Lo sentimos

La página que has solicitado no está disponible

Le sugerimos que revise la dirección de internet solicitada ya que podría no ser correcta. En caso de ser correcta le sugerimos que intente acceder de nuevo pasados unos minutos, o seleccione, a continuación, la página de Iberia en su país.

Muchas gracias y disculpen las molestias. Volver a la página principal


The page you have requested is not available

We suggest you review the internet address requested as it may be incorrect. If it is correct we suggest that you try again after a few minutes, or select the Iberia page in for your country.

We thank you and apologise for the inconvenience. Back to home


La page que vous avez demandée n'est pas disponible

Nous vous suggérons de vérifier l'adresse internet sollicitée car elle pourrait être incorrecte. Dans le cas contraire, essayez à nouveau de vous connecter dans quelques minutes, ou sélectionnez la page Iberia de votre pays.

Merci beaucoup et veuillez nous excuser de la gène occasionnée. Retour à la page principale


Die gewünschte Seite ist leider nicht verfügbar.

Bitte überprüfen Sie die Internetadresse auf ihre Richtigkeit. Sollte sie korrekt sein, versuchen Sie es bitte in einigen Minuten erneut oder wählen sie nachfolgend die Iberia Internetseite Ihres Landes.

Vielen Dank und entschuldigen Sie bitte die Unannehmlichkeiten. Zurück zur Anfangsseite


La pagina richiesta non è disponibile

Le suggeriamo di controllare l'indirizzo internet sollecitato, poichè potrebbe non essere corretto. Nel caso l'indirizzo sia corretto, Le consigliamo di attendere qualche minuto prima di connettersi nuovamente, oppure di selezionare la pagina Iberia realtiva al Suo paese.

La ringraziamo e ci scusiamo per il disturbo arrecato. Tornare alla pagina principale


A página solicitada não está disponível

Sugerimos que verifique a direccção de internet solicitada, pode não estar correcta. Caso esteja correcta sugerimos que tente aceder uns minutos mais tarde, ou seleccione a página do seu país.

Pedimos desculpa pelo incómodo, muito obrigada.Voltar para a página principal

De opgevraagde pagina is niet beschikbaar

Controleer het internetadres, misschien is het niet correct. Als het adres wel correct is, raden wij je aan het later nog een keer te proberen of kies de pagina van Iberia in jouw land.

Hartelijk dank en excuses voor het ongemak.Terug naar de homepage


指定されたページが見つかりません

指定したアドレスが正しくない可能性がありますので、お確かめください。指定したアドレスが正しい場合には、数分後に再度お試しいただくか、または次のリストから Iberia の国別ページを選択してください

大変申し訳ございません。ご利用ありがとうございます。トップページに戻る

Atenes

Centre econòmic i cultural de la Grècia clàssica, Atenes és el punt de sortida perfecte per descobrir el país i les seves meravelles. Si agafes un dels nostres vols barats a Atenes, un cop allà no podràs resistir-te…

Centre econòmic i cultural de la Grècia clàssica, Atenes és el punt de sortida perfecte per descobrir el país i les seves meravelles.

Si agafes un dels nostres vols barats a Atenes, un cop allà no podràs resistir-te a embarcar-te en un dels ferris que surten del Port del Pireu (un dels més antics de la Mediterrània) rumb a l'arxipèlag de les Cíclades, la joia del mar Egeu. Paros, Santorini o Míkonos són illes de visita obligada per a tot aquell amb ganes d'alternar platja i vida nocturna. I també de gaudir de la bellesa de pobles, amb carrerons i cases emblanquinades, amb portes i finestres de vius colors, que són el senyal d’identitat del país. Cal destacar especialment la diminuta illa deshabitada de Delos, només accessible des de Míkonos, que alberga un dels més impressionants conjunts arqueològics de tota Grècia.

Això per si Atenes es queda curta, cosa difícil donat els seus múltiples atractius, des de l’imponent Acròpolis, seu del Partenó , que domina tota la ciutat, al complex olímpic de les Olimpíades de 2004 dissenyat per l'espanyol Santiago Calatrava, situat al nord-est al municipi de Marousi. Passant pels pintorescos barris de Plaka, Monastiraki i Anafiotika (enganxats a l'Acròpolis i ideals per gaudir de belles vistes degustant una típica dolmadakia - fulles de parra farcides d'arròs i herbes - amb vi de retsina), o els també cèntrics i nocturns Psiri, Thissio i Gazi. Aquest últim destaca per estar situat al voltant de l'antiga fàbrica de gas, convertida avui en un gran espai artístic d'exposicions, i per ser el nou barri gai d'una ciutat, Atenes, que a part d'exhibir orgullosa les seves ruïnes, també sap reciclar-se.

Volar amb Iberia a Atenes és un privilegi. Si viatges a la capital grega has de saber que la diferència horària és d'una hora més respecte de l'hora espanyola i també que el clima és mediterrani temperat, raó per la qual generalment és possible gaudir de temperatures agradables durant tot l'any, amb un clima suau i més de 260 dies de sol, si bé l'època ideal per viatjar-hi és la primavera (de març a maig) o la tardor (de setembre a novembre).

Si agafes un vol a Atenes arribaràs a l'aeroport de leftherios Venizelos. La distància entre l'aeroport i el centre d'Atenes és de 34 quilòmetres. En els moments del dia amb menys congestió a les carreteres, el trajecte pot durar aproximadament 30 minuts, mentre que durant les hores punta es pot tardar uns 45 minuts. La manera més pràctica per anar a la ciutat és amb metro, agafant la línia 3 (blava). El metro opera dues vegades per hora entre l'aeroport i l'estació de metro Aghia Marina, situada a l'oest d'Atenes. Les estacions de metro del centre es diuen Syntagma (estació 15ena) i Monastiraki (estació 16ena). També hi ha la possibilitat de viatjar en autobús des de l'aeroport fins a Atenes.

La gastronomia d'Atenes es caracteritza per ser molt fresca, saludable i equilibrada. La base dels plats són ingredients totalment mediterranis, com l'oli d'oliva o el peix fresc, a més dels vegetals més frescos.

Consulta l’oferta de vols Espanya i reserva el teu bitllet d’avió en línia. Iberia et garanteix els millors preus d’última hora per a la nostra oferta de vols barats Espanya.

Els preus mostrats corresponen a cerques de vols a Espanya fetes recentment per clients. Poden canviar segons la disponibilitat de places, possibles variacions de tarifes, taxes i altres suplements en el moment de fer la consulta. Els preus per trajecte són aplicables comprant bitllets d’anada i tornada.

Comparteix aquest viatge amb els teus amics