Vols barats a Equador Vols barats a Equador Equador Equador

Vols barats a la platja a Equador

Equadorés un dels pocs països del món que pot presumir de viure en tots dos hemisferis i d'allotjar la línia que divideix el món en dos: nord i sud. Una visita que no hauràs perdre't si viatges fins…

Ja pots gaudir dels vols a l'Equador amb Iberia. La diferència horària respecte d'Espanya és de sis hores menys.

El clima a l'Equador continental té moltes variables. La raó és que està influenciat per tres factors principals: els corrents marítims del Pacífic; la influència dels Andes, amb altituds que van des dels 1.000 metres als més de 5.500 metres sobre el nivell del mar, i els sistemes meteorològics propis de la conca amazònica.

Les temperatures mitjanes van des dels 0 °C als cims dels Andes fins als més de 30 °C a la costa, a les Galápagos i a les planes de l'Amazònia. Les precipitacions es concentren, en quantitat i freqüència, a l'estació plujosa, que va de desembre a finals d'abril a la costa i a les Galápagos, i és també generalment l'estació amb les temperatures més elevades de l'any, que poden superar els 35 °C.

Si agafes un vol a l'Equador amb Iberia, pots anar directament als aeroports de Quito i Guayaquil, ja que la companyia vola a aquestes dues ciutats del país equatorià.

I no t'oblidis de degustar la gastronomia del país, coneguda també com "menjar crioll", amb plats tan deliciosos com "encebollado de pescado", "empanadas de viento" o "cuy asado".

més informació
Reserva ara
Comparteix aquest viatge amb els teus amics

Preus finals: taxes ,despeses de gestió i càrrecs de l'operador