Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

La teva targeta Iberia Plus Oro


Targeta Iberia Plus Plata
Per nosaltres el teu temps és or

Amplia els avantatges de què ja gaudeixes amb la teva targeta Plata i descobreix tot un món d’exclusivitat:*

 • Tractament VIP en embarcament, sales d’espera i pàrquing
 • La teva plaça està garantida
 • 50% d’Avios extres cada vegada que voles
 • Centre d'atenció Or

Per accedir o mantenir aquesta targeta només necessites

2.250 Punts Elite o 50 trajectes

*entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Efectuant almenys 1 vol amb codi IB, operat per Iberia o per una altra companyia partner associada del programa Iberia Plus, Vueling o British Airways, en les tarifes que computen per a l'obtenció de Punts Elite, o si alternativament fas 50 vols en les condicions abans descrites.

Dóna't d'alta d'Iberia Plus

Bonus Oro: obtens un 50% addicional d’Avios als teus vols

Durant el període de validesa de la teva targeta Oro, Iberia Plus t'obsequia amb un 25% extra d'Avios, calculats sobre les milles reals volades per a les classes Turista Flexible i superiors. Per a les classes Turista Descompte (Bàsica i Clàssica) es calculen sobre la base dels Avios obtinguts pel vol.
En els vols la distància dels quals sigui inferior a 500 milles, es calcula sobre aquesta quantitat en classe Turista Flexible i superiors, i sobre 250 o 125 (classes O, P, Q) en la resta de tarifes de Turista.
 
S'aplica en tots els vols que qualifiquen per a l'obtenció de punts Elite en Grup Iberia, British Airways, Finnair, American Airlines. També s'aplica en determinats vols de Vueling.

Disposes de Fast Track – Accés VIP

Servei exclusiu que permet als nostres clients Vip agilitzar els tràmits de preembarcament i aconseguir un accés més ràpid a l'avió.

Com a titular de la targeta Iberia Plus Or, t'oferim aquest servei exclusiu (als aeroports on està disponible) tant a tu com al teu acompanyant sempre que facis vols operats pel Grup Iberia i /o comercialitzats per Iberia.
A més, quan el teu vol sigui operat pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional/Air Nostrum), podràs accedir amb els teus acompanyants menors de 18 anys que viatgin amb tu.

Pots utilitzar les sales VIP abans de la sortida del teu vol

La teva targeta Iberia Plus Or et permet l'accés a qualsevol sala VIP que Iberia ofereix a tot el món si el teu vol és operat pel Grup Iberia i/o comercialitzat per Iberia. El teu convidat podrà accedir si el seu vol compleix aquestes mateixes condicions i/ posseeix una targeta d'embarcament d'una companyia oneworld per a aquest dia.
Quan el seu vol sigui operat pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional/Air Nostrum), podràs accedir amb els teus fills menors de 18 anys, sempre que, viatgin amb tu. (Excepte a l'aeroport de Londres-LHR)

Així mateix, quan viatges en un vol oneworld, tindràs amb el teu acompanyant, prop de 650 sales VIP arreu del món a la vostra disposició. El teu convidat haurà de disposar de targeta d'embarcament d'una companyia one world per a aquest dia. Per a més informació i condicions consulta aquí

Pots deixar el teu cotxe al Pàrquing VIP sense cap càrrec

Quan volis amb el Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express)  t’oferim Servei de Pàrquing gratuït als aeroports de Madrid i Barcelona.

Més informació
Disposes de Punts d’Atenció Preferent.

La targeta Iberia Plus Or et permet accedir als Punts d’Atenció Preferent, de manera que evites esperes i agilites tots els tràmits que facis: Consulta el teu saldo o imprimeix els extractes de punts Iberia Plus

Aquests taulells estan situats a les oficines de venda d’Iberia en ciutats i aeroports, tant espanyols com estrangers, així com a les sales d’arribada dels aeroports de Madrid i Barcelona.

Més franquícia d'equipatge

La teva targeta Iberia Plus Or t'ofereix una franquícia d'1 peça addicional de fins a 23 kg en bitllets la franquícia dels quals comprengui 0 o 1 equipatges en totes les rutes del Grup Iberia i en vols internacionals de oneworld com a client Sapphire.
A més, podràs beneficiar-te d'un sobrepès de fins a 32 kgs per maleta

Com a client d'Iberia Plus Oro, tots els equipatges esportius i instruments musicals seran considerats dins de la franquícia permesa a tots els vols operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostum i Iberia Express) i no comportaran cap recàrrec addicional sempre que no superin aquesta franquícia.

Consulta la franquícia d'equipatge

La teva plaça està garantida

Sempre que facis una reserva de vol en tarifa completa i t’identifiquis com a titular de la targeta Iberia Plus Or, es faran les gestions necessàries en els vols que estiguin complets per garantir-te una plaça en classe Turista Completa fins a 24 hores abans del vol. Si per algun motiu no es pot fer la reserva, t’oferirem prioritat en la llista d’espera de Business o bé l’alternativa que s’adapti millor a les teves necessitats.

* Vàlids per a vols amb codi IB i operats per Grup Iberia amb tarifa elegible per a l'obtenció d'Avios i punts Elite.

Pots facturar l’equipatge als taulells de Business

La teva targeta Iberia Plus Or et permet facturar l’equipatge en qualsevol dels taulells destinats a Business, independentment de la classe que hagis reservat.

Vàlid per a vols operats i comercialitzats per una aerolínia membre de oneworld. (Comercialitzat significa que en el bitllet ha d’aparèixer un número de vol de la companyia aèria membre d' oneworld).

Tens reserva automàtica de seient amb les teves preferències

Amb el programa Iberia Plus sempre que viatgis en vols operats per Grup Iberia o oneworld, ho faràs amb totes les comoditats. Registra les teves preferències i, quan sigui possible, t'assignarem una plaça al teu gust.

Gaudeixes dels avantatges de oneworld Sapphire

Com a beneficiari del Programa Iberia Plus, cada vegada que volis amb alianza oneworld obtindràs Avios segons el teu nivell de targeta. I, a més, tens dret als avantatges de oneworld Sapphire pel fet de ser titular de la targeta Or:

 • - Facturació preferent en mostradors Business.
 • - Preferència per triar seient (en cas de disponibilitat).
 • - Prioritat en la llista d’espera d’aeroport.
 • - Accés a sales VIP.
 • - Embarcament prioritari
 •  
Vés a la pàgina de oneworld
Mantens el teu nivell Iberia Plus durant la maternitat

Si esperes un fill, l'has tingut fa poc o estàs en procés d'adopció, no perds el nivell Iberia Plus encara que redueixis la freqüència anual de vols.
Per ampliar la vigència de la teva targeta per un període addicional, només has d'acreditar la baixa per maternitat amb un informe mèdic o bé el certificat de prestació per maternitat (també vàlid per a l'altre progenitor) enviant un correu electrònic a baby@iberia.es. Un cop comprovada la veracitat de la documentació, procedirem a destruir-la per la teva seguretat i t'enviarem un correu electrònic per confirmar la renovació del nivell de targeta.

Aquest benefici no és aplicable a les targetes Plata obtingudes per criteris diferents dels estàndard del programa en funció dels vols o dels Punts Elite acumulats.

S'estableix, com a termini de sol•licitud, des de la data de l'informe mèdic de l'embaràs fins a sis mesos després de la data de naixement del fill, de la data de resolució judicial en casos d'adopció o tutela o de la data de decisió administrativa o judicial en casos d'acolliment.

  Aquest benefici no és aplicable a les targetes Oro obtingudes per criteris diferents dels estàndard del programa en funció dels vols o dels Punts Élite acumulats."


Més places per més Avios

T’oferim la possibilitat d’accedir a una plaça de pagament en Business o Turista en vols d’Iberia (classes I/V) o Iberia Regional Air Nostrum (class I/S) en cas que s’esgotin les places amb càrrec a Avios. Per a fer-ho, hauràs d’abonar el doble d’Avios del que costi el trajecte en la classe que hagis triat.

Pots utilitzar la sala VIP a l'arribada del teu vol a la T4 de Madrid

Ara, com a client Iberia Plus Or, si vens d'un vol* de més de 4 hores de durada, quan arribis a l'aeroport de Madrid-Barajas a la Terminal 4 podràs gaudir en exclusiva d'un nou espai .

*Vàlid per a vols operats i comercialitzats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express).

(*) Per als vols Operat per Iberia per a LEVEL IB26XX no s'aplica cap d'aquests beneficis.

Com accedeixes a la targeta Platí?
Només necessites
12.500 Punts Elite

que pots acumular en dos anys

o
6.250 Punts Elite

el segon any entre l’1 d’abril de l’any en curs i el 31 de març dels 2 anys posteriors

Amb una validesa de dos anys, quan hagis acumulat 6.250 Punts Elite, sense haver de fer cap nombre determinat de vols, obtens la Targeta Platí, la més exclusiva del Programa Iberia Plus i la que més privilegis et proporciona.