Promocions i descomptes

Obsequia els qui més t'estimes amb la Targeta regal. Obtén un codi descompte i, per a menors de 30 anys, aconsegueix a Iberia Joven els millors preus i condicions. Subhastes: tu tries el preu.

Iberia Joven

Iberia Joven és un portal dedicat als joves i estudiants amb ganes de viatjar, conèixer món i viure noves experiències.
Si tens entre 16 i 30 anys sense complir pots gaudir de descomptes exclusius i avantatges especials en els bitllets per a estudiants d'intercanvi. Per beneficiar-te de tot això i descobrir una infinitat de sorpreses, primer hauràs de donar-te d'alta a https://joven.iberia.com/.

Si ets estudiant d'Erasmus, gaudeixes d'una altra beca (Leonardo da Vinci, Argo, d'ampliació d'estudis universitaris…) o fas pràctiques a l'estranger, amb la tarifa GoStudy podràs gaudir encara de més avantatges especials a Iberia Joven. Per aconseguir aquesta tarifa, primer hauràs de donar-te d'alta a Iberia Joven i després al servei GoStudy, aportant la documentació requerida. Un cop t'hi hagis donat d'alta, només hauràs d'accedir a Iberia Joven > àrea privada i comprar la tarifa GoStudy a través de l'enllaç corresponent.
Tingues present que no es poden associar a posteriori els avantatges de GoStudy a una altra tarifa ja comprada.

Podràs renovar la tarifa GoStudy només si renoves l'any lectiu dels estudis (o Erasmus) que estiguis cursant a l'estranger i sempre tornant a adjuntar el “learning agreement”.
Les tarifes per a menors de 30 anys estaran vigents de manera permanent fins a la data en què facis els 30 anys.

Flash Offers, altres ofertes, promocions i concursos

Gaudeix de les nostres increïbles Flash Offers en vols d'última hora, sempre durant un temps limitat. També pots trobar altres ofertes a la pàgina principal del web i, a més, ens pots seguir a facebook.com/iberia, twitter.com/iberia i Instagram per descobrir les pròximes promocions o participar als nostres concursos.

Destinacions d'Iberia: idees per viatjar

Si encara no has triat on passar les teves vacances, t'ho posem fàcil perquè et puguis decidir.

Mira les ofertes de vol amb més cerques i troba a les nostres guies de viatge la teva font d'inspiració per crear un viatge a la teva mida.

Ofertes, promocions i concursos

Les nostres ofertes es mostren a la pàgina principal del web i als perfils socials d'Iberia. Ens pots seguir a facebook.com/iberia, twitter.com/iberia i Instagram per descobrir les pròximes promocions o participar als nostres concursos.

Subhastem vols: tria tu el preu

Descobreix la nostra subhasta, una nova manera de comprar bitllets a Iberia.com des del teu ordinador, mòbil o tauleta. A la subhasta ets tu qui fixa el preu de certs vols diaris d'anada i tornada, amb origen a Madrid i amb diverses destinacions.
El procés és senzill: entra a les nostres subhastes, crea el teu perfil i tria un àlies. Ja estàs a punt per començar a fer ofertes!

Decideix el tipus d'avisos que vols rebre: quan algú superi la teva oferta, només quan es conegui el guanyador… Al portal podràs veure l'estat de la subhasta, les ofertes de les altres persones i el temps que falta perquè s'acabi.

Codis de descompte

Premiem els nostres clients amb descomptes per als seus viatges. Aquest codi promocional et permet aconseguir un descompte en el preu final de manera immediata. Pots trobar els teus codis de descompte a través de les xarxes socials, als nostres butlletins, formant part d'Iberia Plus o a través d'Iberia Joven si tens menys de 30 anys.

Andorra, molt més a prop

Ara, si vols visitar Andorra, ho tens molt més fàcil: esquiar a les seves nombroses pistes o fer qualsevol altra activitat que t'ofereix la neu, caminar pels seus carrers i comprar a les botigues, descobrir les rutes per la natura o relaxar-te als seus balnearis.

Air Nostrum Iberia Regional t'acosta a Andorra amb els seus vols a l'aeroport d'Andorra-La Seu d'Urgell

Targeta Regal. La manera segura d'encertar-la.

Et presentem una nova manera de no fallar: amb la nostra targeta regal, tu regales un viatge i el destinatari de la targeta tria la destinació.
Tria l'import, personalitza la targeta amb la imatge que prefereixis i afegeix-hi una dedicatòria. Podràs veure'n el resultat abans de fer la compra. Després pots imprimir-la, enviar-la per correu electrònic o fer totes dues coses.
Un cop hagis finalitzat la compra, rebràs un correu de confirmació i una còpia de la targeta regal personalitzada.

Consulta les opcions disponibles i les condicions a la mateixa pàgina de targeta regal.
Encerta amb una targeta regal per a les ocasions especials!

Descompte per a fires, congressos i altres esdeveniments

Com a línia aèria col·laboradora, a Iberia t'oferim descomptes sobre la tarifa completa en la compra de bitllets per a professionals, expositors, visitants, premsa, etc., per assistir a fires, congressos i altres esdeveniments. Un cop t'hi hagis inscrit, l'organitzador del congrés/esdeveniment haurà d'enviar, juntament amb l'acreditació, tota la informació, condicions i un codi de descompte per reservar el viatge a través d'iberia.com. Consulta a la pàgina Codis de descompte com els pots fer servir per comprar un vol. Si en fer la reserva no has inclòs el codi promocional abans de finalitzar el procés i efectuar el pagament, el descompte no es podrà aplicar.

Condicions:

  • Aquesta oferta és aplicable exclusivament a vols tancats (no inclou Pont Aeri) d'Iberia i en queden excloses les línies amb codi compartit.

  • No admet l'aplicació d'altres descomptes com ara el de residents, família nombrosa, Avios, etc.

  • La validesa dels bitllets serà la determinada amb l'organització.

Stopover, Hola Madrid

Si tens un vol en connexió a Madrid, sempre que algun dels trams sigui de llarg recorregut, amb Stopover Hola Madrid podràs quedar-te a la ciutat d'un fins a deu dies i nou nits, sense cap cost addicional al teu bitllet. Podràs sol·licitar-ho en un dels trams, o bé al d'anada o bé al de tornada, i s'aplica a tot tipus de tarifes. Durant la teva estada a Madrid i/o rodalies, tindràs accés a ofertes i beneficis especials, tant d'Iberia com de la resta de socis del programa Hola Madrid. I si vols visitar una altra ciutat inclosa a la nostra xarxa nacional del Grup Iberia, tindràs un descompte del 25 % en comprar aquests bitllets.

Carregant...