Viatja amb tranquil·litat

Buscar Vol + Hotel

Combina i estalvia amb Iberia

Les nostres destinacions més populars

Reserva el teu paquet amb tranquil·litat

Canvia el teu paquet de viatge sense cap cost

Reserva el teu paquet de viatge, sense preocupacions i sabent que podràs modificar la reserva sense cap cost.

Primer canvi sense cost: pots canviar de data, hora i destinació sense cost, fins a 3 setmanes abans de la sortida. Només pagaràs la diferència de tarifa, si n'hi ha. Si és més baixa, et reemborsarem la diferència.

Per modificar el paquet, només cal que et posis en contacte amb el servei d'atenció al client d'Iberia Vacaciones.

Reserva ara i paga després.

   

A Iberia t'ho posem fàcil: aprofita l'oferta del moment, reserva els teus paquets de Vols + Hotel o Vols + Cotxe al millor preu, paga només 99 € d'entrada i acaba de pagar la resta còmodament.

Flexibilitat total: tu decideixes quan vols fer cada pagament i per quin import. L'únic que et demanem és que hagis abonat el total 3 setmanes abans de la sortida del vol.

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Informació sobre preus

La disponibilitat de vol + hotel pot ser limitada. Tots els preus de vacances són per persona, es basen en 2 adults compartint habitació i inclouen vols d'anada i tornada amb Iberia o amb socis d'Iberia de codi compartit, així com un mínim de 2 nits en hotels seleccionats. Consulta la secció de vacances individuals per obtenir informació sobre els aeroports, la durada i la moneda. Els preus que apareixen en aquesta pàgina s'actualitzen setmanalment i, per tant, poden diferir si entres en pàgines posteriors.

Els preus inclouen tots els impostos, taxes i càrrecs de la companyia aèria, i poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses administratives. Tots els serveis de terra estan prestats per British Airways Holidays. S'hi aplicaran els termes i condicions habituals d'Iberia. Tots els viatges estan subjectes a disponibilitat.

Per gaudir del descompte per a residents en reservar les vacances, els clients hauran de reservar l'hotel i el lloguer de cotxes per separat. 

*Flexibilitat de pagament: Reserva ara per només 99 € i paga després

A Iberia te'ls posem fàcil. Reserva el teu vol + hotel o cotxe a el millor preu i divideix els teus pagaments còmodament.
Flexibilitat total. Acaba de pagar en tants terminis com vulguis. L'únic requisit és tenir abonat l'import íntegre a l'almenys 3 setmanes abans de la sortida de el vol.p>

Mostra termes i condicions

Termes i condicions de canvis per imprevistos COVID

Canvia de paquet si et trobes en qualsevol de les circumstàncies següents dins dels 15 dies previs a la data del vol:

  • S'estableixen prohibicions d'entrada decretades al teu lloc de destinació.

  • Estàs subjecte a mesures sobrevingudes de confinament o quarantena obligatòries al teu lloc de destinació, que no es poden evitar amb un certificat negatiu de test COVID-19 fet poc abans de viatjar.

  • Estàs subjecte a una obligació de confinament o quarantena al teu lloc d'origen de manera sobrevinguda (confinament decretat a la teva zona, província, municipi o regió sanitària, resultat de test COVID-19 positiu d'algú que convisqui amb tu…).

  • Dones positiu en COVID-19.

 

Només cal que acreditis la condició que t'impedeix viatjar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones. Consulta'n el telèfon de contacte a les pàgines de vols + hotel o vols + cotxe.

El teu reemborsament en un bo: podràs utilitzar l'import del paquet durant els 14 mesos següents, encara que el bitllet no tingui l'opció de reemborsament o canvi. Aquesta opció et permetrà utilitzar l'import com si fos efectiu, per a una o diverses reserves de vols + hotel o vols + cotxe, a qualsevol destinació i per a les persones que vulguis, fins a esgotar el saldo del bo.

El teu canvi de paquet: també pots canviar el paquet per una altra data sense penalització i, d'aquesta manera, triar el moment més adient per al viatge.

*Les opcions de canvi o reemborsament en bo indicades anteriorment s'entenen sens perjudici d'altres alternatives de reemborsament aplicables a supòsits d'impossibilitat de viatjar per causa de força major, que s'hauran de sol·licitar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones.

Carregant...