Viatja amb tranquil·litat

Buscar Vol + Hotel

Combina i estalvia amb Iberia

Tranquilidad
Canvis flexibles
Un Canvi Gratis reserva fins a l'1 de desembre, per viatjar fins al 31 de desembre 2021. 
Flexibilidad pago
Flexibilitat de pagament

Reserveu per només 99 € i pagueu la resta en còmodes abonaments.

Tranquilidad
Tranquil·litat

Demanem als hotels que segueixin uns estàndards mínims anti COVID-19.

Tranquilidad
Canvis flexibles
Un Canvi Gratis reserva fins a l'1 de desembre, per viatjar fins al 31 de desembre 2021. 
Flexibilidad pago
Flexibilitat de pagament

Reserveu per només 99 € i pagueu la resta en còmodes abonaments.

Tranquilidad
Tranquil·litat

Demanem als hotels que segueixin uns estàndards mínims anti COVID-19.

Les nostres destinacions més populars

Reserva el teu paquet amb tranquil·litat

Planifica les vacances amb la tranquil·litat de poder canviar el paquet més endavant.

Reserva de el 28 d'agost a el 31 de desembre (per viatjar fins al 30 juny 2021), i podràs fer un canvi sense cost.

Així de fàcil:

1. Primer canvi sense cost: (data, hora, origen i/o destinació) fins a 15 dies abans de la sortida.

2. Sense restriccions: per a reserves de Vols + Hotel i Vols + Cotxe fetes a Iberia.com amb qualsevol origen o destinació, sense restriccions de cap tipus.

3. Només pagaràs la diferència de tarifa (si n'hi ha): si el preu de la nova reserva és més alt, només pagues la diferència. Si el preu de la reserva és més baix, se't reemborsarà la diferència.

Reserva ara i paga després.

   

A Iberia t'ho posem fàcil: aprofita l'oferta del moment, reserva els teus paquets de Vols + Hotel o Vols + Cotxe al millor preu, paga només 99 € d'entrada i acaba de pagar la resta còmodament.

Flexibilitat total: tu decideixes quan vols fer cada pagament i per quin import. L'únic que et demanem és que hagis abonat el total 3 setmanes abans de la sortida del vol.

Siéntete seguro

Gaudeix de la seguretat de reservar l'hotel amb nosaltres

A Iberia comptem amb un equip d'experts en vacances que, seguint les indicacions de l'OMS, han definit un conjunt de recomanacions de seguretat i higiene en hotels, que hem volgut compartir amb els nostres socis per tal d'incrementar la seguretat dels clients i que puguis gaudir d'una experiència satisfactòria.

A continuació t'expliquem algunes d'aquestes recomanacions, que anirem actualitzant a mesura que evoluciona la situació i dels protocols més comuns que segueixen els hotels.

 

Mesures locals i nacionals

Les autoritats sanitàries locals i nacionals han proporcionat indicacions a fi de prevenir, gestionar i reduir el risc de contagi per COVID-19, i des d'Iberia Vacances recordem als nostres socis la importància de seguir un pla d'acció en línia amb aquestes indicacions.

Mesures de neteja i higiene

La implementació de mesures de neteja i higiene és un dels punts bàsics en què recomanem insistir. Tot i que els hotels ja tenien uns protocols de neteja estrictes, algunes de les recomanacions que es fan són la incorporació de dosificadors de solucions hidroalcohòliques per a mans en llocs clau o l'increment de la freqüència de neteja d'àrees comunes, habitacions i superfícies de contacte freqüents. A més, es proposa que el personal de neteja utilitzi EPP o que les habitacions es netegin sota demanda i en absència del client.

Mesures de distanciament social

S'estan prenent mesures per reduir el contacte social. En molts hotels, els clients trobaran mampares de metacrilat a la recepció i n'hi ha que han adaptat el servei per fer les entrades utilitzant la tecnologia per a la reconfiguració de les instal·lacions i plànols de seients en àrees comunes com restaurants o cafeteries. Molts hotels han optat per utilitzar els espais exteriors afegint taules en jardins, terrasses o terrats, i altres han creat serveis de menjar per emportar-se per tal que els clients en puguin gaudir allà on vulguin (habitació, platja…). Cada establiment busca la seva fórmula per oferir una experiència satisfactòria, tot aplicant els protocols de seguretat.

Mesures informatives

Aconsellem l'ús de senyalització de seguretat per recordar als clients la necessitat de mantenir la distància social a les àrees comunes o la importància de pràctiques segures, com ara rentar-se les mans.

Mesures de prevenció als nostres vols

Per obtenir més informació sobre les mesures de protecció i prevenció dels nostres vols, consulta la nostra pàgina Viatja amb confiança.

 

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Informació sobre preus

La disponibilitat de vol + hotel pot ser limitada. Tots els preus de vacances són per persona, es basen en 2 adults compartint habitació i inclouen vols d'anada i tornada amb Iberia o amb socis d'Iberia de codi compartit, així com un mínim de 2 nits en hotels seleccionats. Consulta la secció de vacances individuals per obtenir informació sobre els aeroports, la durada i la moneda. Els preus que apareixen en aquesta pàgina s'actualitzen setmanalment i, per tant, poden diferir si entres en pàgines posteriors.

Els preus inclouen tots els impostos, taxes i càrrecs de la companyia aèria, i poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses administratives. Tots els serveis de terra estan prestats per British Airways Holidays. S'hi aplicaran els termes i condicions habituals d'Iberia. Tots els viatges estan subjectes a disponibilitat.

Per gaudir del descompte per a residents en reservar les vacances, els clients hauran de reservar l'hotel i el lloguer de cotxes per separat. 

*Flexibilitat de pagament: Reserva ara per només 99 € i paga després

A Iberia te'ls posem fàcil. Reserva el teu vol + hotel o cotxe a el millor preu i divideix els teus pagaments còmodament.
Flexibilitat total. Acaba de pagar en tants terminis com vulguis. L'únic requisit és tenir abonat l'import íntegre a l'almenys 3 setmanes abans de la sortida de el vol.p>

Mostra termes i condicions

Carregant...