Viatja amb tranquil·litat

Buscar Vol + Hotel

Combina i estalvia amb Iberia

Les nostres destinacions més populars

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Informació sobre preus

La disponibilitat de vol + hotel pot ser limitada. Tots els preus de vacances són per persona, es basen en 2 adults compartint habitació i inclouen vols d'anada i tornada amb Iberia o amb socis d'Iberia de codi compartit, així com un mínim de 2 nits en hotels seleccionats. Consulta la secció de vacances individuals per obtenir informació sobre els aeroports, la durada i la moneda. Els preus que apareixen en aquesta pàgina s'actualitzen setmanalment i, per tant, poden diferir si entres en pàgines posteriors.

Els preus inclouen tots els impostos, taxes i càrrecs de la companyia aèria, i poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses administratives. Tots els serveis de terra estan prestats per British Airways Holidays. S'hi aplicaran els termes i condicions habituals d'Iberia. Tots els viatges estan subjectes a disponibilitat.

Per gaudir del descompte per a residents en reservar les vacances, els clients hauran de reservar l'hotel i el lloguer de cotxes per separat. 

*Flexibilitat de pagament: Reserva ara per només 99 € i paga després

A Iberia te'ls posem fàcil. Reserva el teu vol + hotel o cotxe a el millor preu i divideix els teus pagaments còmodament.
Flexibilitat total. Acaba de pagar en tants terminis com vulguis. L'únic requisit és tenir abonat l'import íntegre a l'almenys 3 setmanes abans de la sortida de el vol.p>

Mostra termes i condicions

Termes i condicions de canvis per imprevistos COVID

Canvia de paquet si et trobes en qualsevol de les circumstàncies següents dins dels 15 dies previs a la data del vol:

  • S'estableixen prohibicions d'entrada decretades al teu lloc de destinació.

  • Estàs subjecte a mesures sobrevingudes de confinament o quarantena obligatòries al teu lloc de destinació, que no es poden evitar amb un certificat negatiu de test COVID-19 fet poc abans de viatjar.

  • Estàs subjecte a una obligació de confinament o quarantena al teu lloc d'origen de manera sobrevinguda (confinament decretat a la teva zona, província, municipi o regió sanitària, resultat de test COVID-19 positiu d'algú que convisqui amb tu…).

  • Dones positiu en COVID-19.

 

Només cal que acreditis la condició que t'impedeix viatjar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones. Consulta'n el telèfon de contacte a les pàgines de vols + hotel o vols + cotxe.

El teu reemborsament en un bo: podràs utilitzar l'import del paquet durant els 14 mesos següents, encara que el bitllet no tingui l'opció de reemborsament o canvi. Aquesta opció et permetrà utilitzar l'import com si fos efectiu, per a una o diverses reserves de vols + hotel o vols + cotxe, a qualsevol destinació i per a les persones que vulguis, fins a esgotar el saldo del bo.

El teu canvi de paquet: també pots canviar el paquet per una altra data sense penalització i, d'aquesta manera, triar el moment més adient per al viatge.

*Les opcions de canvi o reemborsament en bo indicades anteriorment s'entenen sens perjudici d'altres alternatives de reemborsament aplicables a supòsits d'impossibilitat de viatjar per causa de força major, que s'hauran de sol·licitar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones.

Carregant...