Chica tumbada sobre una hamaca

Cercar Vol + Hotel

Reserva ara per només 99€i paga després.

Les millors ofertes de Vols + Hotel

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Informació sobre preus

La disponibilitat de vol + hotel pot ser limitada. Tots els preus de vacances són per persona, es basen en 2 adults compartint habitació i inclouen vols d'anada i tornada amb Iberia o amb socis d'Iberia de codi compartit, així com un mínim de 2 nits en hotels seleccionats. Consulta la secció de vacances individuals per obtenir informació sobre els aeroports, la durada i la moneda. Els preus que apareixen en aquesta pàgina s'actualitzen setmanalment i, per tant, poden diferir si entres en pàgines posteriors.

Els preus inclouen tots els impostos, taxes i càrrecs de la companyia aèria, i poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses administratives. Tots els serveis de terra estan prestats per British Airways Holidays. S'hi aplicaran els termes i condicions habituals d'Iberia. Tots els viatges estan subjectes a disponibilitat.

Per gaudir del descompte per a residents en reservar les vacances, els clients hauran de reservar l'hotel i el lloguer de cotxes per separat. 

*Flexibilitat de pagament: Reserva ara per només 99 € i paga després

A Iberia te'ls posem fàcil. Reserva el teu vol + hotel o cotxe a el millor preu i divideix els teus pagaments còmodament.
Flexibilitat total. Acaba de pagar en tants terminis com vulguis. L'únic requisit és tenir abonat l'import íntegre a l'almenys 3 setmanes abans de la sortida de el vol.p>

Mostra termes i condicions

Carregant...