Els nostres bitllets d'avió, ara més barats

Àfrica

Preu mínim d'anada i tornada

Oceania

Preu mínim d'anada i tornada

Preu mínim d'anada i tornada

Com pots aconseguir el vol més barat

Vols saber com pots aconseguir els vols al millor preu? Aquí tens algunes claus per assegurar-te el vol més barat per al teu viatge:

  • Compra amb antelació. Improvisar pot ser emocionant, però si el que vols és assegurar-te el millor preu, reserva el bitllet amb temps.

  • Si pots, sigues flexible. Volar un dia abans o tornar a casa dos dies després pot assegurar-te el millor preu.

  • Selecciona el bitllet d'anada i tornada.

  • Evita temporades altes. Viatjant fora dels dies de més demanda trobaràs els bitllets més barats.

  • Deixa't inspirar. I si dones un cop d'ull a les nostres ofertes? Segur que descobreixes destinacions que encaixen amb els teus plans, i al millor preu!

  • Fes-te client d'Iberia Plus. Si t'uneixes a la nostra comunitat, podràs acumular Avios amb cada vol i gastar-los en properes compres.

Preguntes freqüents sobre els nostres vols barats

Quina tarifa em garanteix el millor preu de vol? 

A Iberia tenim diferents tarifes per garantir-te el millor preu segons les teves necessitats de viatge. La tarifa bàsica t'assegura el vol més barat.

Tinc flexibilitat en reservar un vol amb Iberia? 

El teu vol amb Iberia sempre serà un vol segur i flexible: si et sorgeix qualsevol imprevist relacionat amb la covid, podràs canviar el vol o demanar un bo de reemborsament per gastar més endavant. A més, aquesta flexibilitat ha vingut per quedar-se: anem sumant cada cop més opcions de canvi i reemborsament que pots triar durant la compra del bitllet.

Com puc aconseguir el vol més barat amb Avios?

Si ets client d'Iberia Plus, pots fer servir els Avios per comprar bitllets i que et surtin més barats. Aquí t'expliquem com pots aconseguir i gastar Avios i com et pots donar d'alta a Iberia Plus si encara no n'ets client.

Carregant...