Financer

La imagen muestra una mano sujetando una tarjeta de crédito con un ordenador al fondo, en lo que parece que vaya a ser una compra por Internet.
  • Logotip Iberia Icon - Iberia Cards
  • Logotip American Express Membership Rewards
  • Logotip The Economist
  • Logotip Midpoint

Visa Iberia Icon

Iberia Icon converteix les teves compres en Avios, que podràs bescanviar quan tu vulguis per vols, nits d’hotel, lloguer de cotxes i en molts més partners del programa de fidelització d’Iberia Plus.

Sol·licita-la!

A més, gaudeixes d’accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata, amb beneficis com business check-in, embarcament prioritari, 25% addicional d’Avios en els vols. Acumules Avios en les compres, disposes d’acceptació universal i pots comprar bitllets d’Iberia amb un 10% de descompte i gaudir d’assegurances gratuïtes d’assistència i accidents en viatge.

Més informació

American Express

Aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda amb la Nova Targeta Platinum de metall American Express i Iberia Plus, bescanviables, per exemple, per un vol a / t a Nova York * (realitzant una despesa de 4.000 € en els primers 6 mesos).

Sol·licitar targeta

A més, per a targetes emeses a Espanya, per cada 1 euro de despesa amb la targeta acumularàs 1 punt Membership Rewards = 1 Avios. És la manera més ràpida d’acumular Avios. (Per a targetes comercialitzades a altres països, vegeu la taula d’obtenció).

I no oblidis que els punts Membership Rewards no caduquen mai i que els pots convertir a Avios sempre que vulguis.

* Vegeu la taula d’equivalència de punts.

Més informació

The Economist

Avui dia la informació clara i l’anàlisi sobre l’actualitat mundial són més necessàries que mai. Tant és si ets a casa o viatjant amb Iberia, és indispensable disposar d’informació fidedigna sobre el que passa a tot el món. Per això, des de temes d’actualitat fins a finances i tecnologies, des de la política i el comerç fins a l’art, la subscripció a The Economist t’ofereix cada setmana una cobertura extensa dels esdeveniments internacionals.

Més informació

Plan Santander One Iberia Plus

Suma Avios cada dia fàcilment.

Acumula Avios amb el Pla Santander One Iberia Plus en qualsevol de les seves modalitats: Bàsic, Premium o Elite, en utilitzar la teva targeta de crèdit, per tenir la nòmina i domiciliar els teus rebuts.

A més, pots aconseguir fins a 1 Avios per cada 2 € de despesa amb la teva targeta de crèdit i Avios extra en domiciliar els teus rebuts, contractar una assegurança o altres productes, i fins a un 10% de descompte en comprar els teus vols a iberia.com i pagar amb la teva targeta Santander.

Consulta les condicions

Més informació

Midpoint

Midpoint és la primera plataforma de canvi sense intermediaris i pagament de moneda estrangera.

Obtén Avios amb Midpoint quan transfereixis diners a l’estranger i acumula Avios per fer-los servir en experiències increïbles al teu país i a l’estranger.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...