Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Financer

La imagen muestra una mano sujetando una tarjeta de crédito con un ordenador al fondo, en lo que parece que vaya a ser una compra por Internet.
  • Logotip American Express Membership Rewards
  • Logotip Global Exchange
  • Logotip elEconomista
  • Logotip The Economist
  • Logotip Midpoint

Visa Iberia Icon - Iberia Cards

Iberia Icon converteix les teves compres en Avios, que podràs bescanviar quan tu vulguis per vols, nits d’hotel, lloguer de cotxes i en molts més partners del programa de fidelització d’Iberia Plus.

Fins a 9.000 Avios de Benvinguda (equivalents a un vol a/t a la Península i les Balears) i una comissió d’emissió gratuïta. Sol·licita-la!

A més, gaudeixes d’accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata, amb beneficis com business check-in, embarcament prioritari, 25% addicional d’Avios en els vols. Acumules Avios en les compres, disposes d’acceptació universal i pots comprar bitllets d’Iberia amb un 10% de descompte i gaudir d’assegurances gratuïtes d’assistència i accidents en viatge.

Més informació

American Express

Aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda amb la targeta American Express i Iberia Plus, bescanviables, per exemple, per un vol a/t a Nova York* (efectuant una despesa de 4.000 euros en 6 mesos).

¡Sol·licita-la aquí!

A més, per a targetes emeses a Espanya, per cada 1 euro de despesa amb la targeta acumularàs 1 punt Membership Rewards = 1 Avios. És la manera més ràpida d’acumular Avios. (Per a targetes comercialitzades a altres països, vegeu la taula d’obtenció).

I no oblidis que els punts Membership Rewards no caduquen mai i que els pots convertir a Avios sempre que vulguis.

* Vegeu la taula d’equivalència de punts.

Més informació

Global Exchange

Si te’n vas de viatge a l’estranger i necessites canviar moneda, el grup Global Exchange és una multinacional amb presència a 21 països dels 5 continents. A Espanya, tens a la teva disposició la possibilitat d’adquirir la moneda estrangera còmodament a casa teva, sense que l’hagis d’anar a recollir enlloc, a través de la seva pàgina web www.globalexchange.es

Més informació

elEconomista

La informació que t’interessa també et permet l’oportunitat d’acumular Avios. ElEconomista és líder d’audiència en mitjans econòmics a través dels suports de paper, elEconomista, i Internet, a elEconomista.es. Tindràs a la teva disposició l’opinió més prestigiosa, de les firmes més influents del panorama socioeconòmic en la seva versió impresa, i la millor informació, actualitzada les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana i els 365 dies a l’any, en la versió en línia. A més, com a soci Iberia Plus, et regalen 20.000 Avios que podràs bescanviar per un vol nacional d’anada i tornada.

Més informació

The Economist

Avui dia la informació clara i l’anàlisi sobre l’actualitat mundial són més necessàries que mai. Tant és si ets a casa o viatjant amb Iberia, és indispensable disposar d’informació fidedigna sobre el que passa a tot el món. Per això, des de temes d’actualitat fins a finances i tecnologies, des de la política i el comerç fins a l’art, la subscripció a The Economist t’ofereix cada setmana una cobertura extensa dels esdeveniments internacionals.

Més informació

Midpoint

Midpoint és la primera plataforma de canvi sense intermediaris i pagament de moneda estrangera.

Obtén Avios amb Midpoint quan transfereixis diners a l’estranger i acumula Avios per fer-los servir en experiències increïbles al teu país i a l’estranger.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis