Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Financer

La imagen muestra una mano sujetando una tarjeta de crédito con un ordenador al fondo, en lo que parece que vaya a ser una compra por Internet.
  • Logotip Iberia Icon - Iberia Cards
  • Logotip Global Exchange
  • Logotip elEconomista
  • Logotip The Economist
  • Logotip Midpoint

American Express

Aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda amb la targeta American Express i Iberia Plus, bescanviables, per exemple, per un vol a/t a Nova York* (efectuant una despesa de 4.000 euros en 6 mesos).

¡Sol·licita-la aquí!

A més, per a targetes emeses a Espanya, per cada 1 euro de despesa amb la targeta acumularàs 1 punt Membership Rewards = 1 Avios. És la manera més ràpida d’acumular Avios. (Per a targetes comercialitzades a altres països, vegeu la taula d’obtenció).

I no oblidis que els punts Membership Rewards no caduquen mai i que els pots convertir a Avios sempre que vulguis.

* Vegeu la taula d’equivalència de punts.

Més informació

Visa Iberia Icon - Iberia Cards

Iberia Icon converteix les teves compres en Avios, que podràs bescanviar quan tu vulguis per vols, nits d’hotel, lloguer de cotxes i en molts més partners del programa de fidelització d’Iberia Plus.

Aconsegueix 15.000 Avios de Benvinguda (equivalents a un vol a/t a la Península i Europa) i una comissió d’emissió gratuïta. Sol·licita-la!

A més, gaudeixes d’accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata, amb beneficis com business check-in, embarcament prioritari, 25% addicional d’Avios en els vols. Acumules Avios en les compres, disposes d’acceptació universal i pots comprar bitllets d’Iberia amb un 10% de descompte i gaudir d’assegurances gratuïtes d’assistència i accidents en viatge.

Més informació

Global Exchange

Si fas un viatge a l’estranger, per ser client d’Iberia Plus acumula Avios quan canviïs la moneda amb Global Exchange, una multinacional espanyola especialitzada en oferir serveis de canvi de moneda, amb presència als principals aeroports, hotels i centres comercials als cinc continents. A Espanya ofereix un servei de reserva en línia amb lliurament de moneda a domicili o a Correos o amb retirada a l’aeroport el dia del viatge, si sol·licites la reserva des de la seva pàgina web amb tan sols uns senzills passos: www.globalexchange.es

Més informació

elEconomista

La informació que t’interessa també et permet l’oportunitat d’acumular Avios. ElEconomista és líder d’audiència en mitjans econòmics a través dels suports de paper, elEconomista, i Internet, a elEconomista.es. Tindràs a la teva disposició l’opinió més prestigiosa, de les firmes més influents del panorama socioeconòmic en la seva versió impresa, i la millor informació, actualitzada les 24 hores del dia, els 7 dies a la setmana i els 365 dies a l’any, en la versió en línia. A més, com a soci Iberia Plus, et regalen 20.000 Avios que podràs bescanviar per un vol nacional d’anada i tornada.

Més informació

The Economist

Avui dia la informació clara i l’anàlisi sobre l’actualitat mundial són més necessàries que mai. Tant és si ets a casa o viatjant amb Iberia, és indispensable disposar d’informació fidedigna sobre el que passa a tot el món. Per això, des de temes d’actualitat fins a finances i tecnologies, des de la política i el comerç fins a l’art, la subscripció a The Economist t’ofereix cada setmana una cobertura extensa dels esdeveniments internacionals.

Més informació

Midpoint

Midpoint és la primera plataforma de canvi sense intermediaris i pagament de moneda estrangera.

Obtén Avios amb Midpoint quan transfereixis diners a l’estranger i acumula Avios per fer-los servir en experiències increïbles al teu país i a l’estranger.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis