Financer

La imagen muestra una mano sujetando una tarjeta de crédito con un ordenador al fondo, en lo que parece que vaya a ser una compra por Internet.
  • Logotip Iberia Icon - Iberia Cards
  • Logotip American Express Membership Rewards
  • Logotip The Economist

Visa Iberia Icon

Iberia Icon converteix les teves compres en Avios, que podràs bescanviar quan tu vulguis per vols, nits d’hotel, lloguer de cotxes i en molts més partners del programa de fidelització d’Iberia Plus.

Sol·licita-la!

A més, gaudeixes d’accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata, amb beneficis com business check-in, embarcament prioritari, 25% addicional d’Avios en els vols. Acumules Avios en les compres, disposes d’acceptació universal i pots comprar bitllets d’Iberia amb un 10% de descompte i gaudir d’assegurances gratuïtes d’assistència i accidents en viatge.

Més informació

American Express

Aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda amb la Nova Targeta Platinum de metall American Express i Iberia Plus, bescanviables, per exemple, per un vol a / t a Nova York * (realitzant una despesa de 4.000 € en els primers 6 mesos).

Demana la Targeta Platinum ara i gaudeix d´un nou benefici: accés al servei de Fast Track i Fast Lane d´Aena, amb el qual tindràs accés prioritari al control de seguretat als aeroports d´Espanya en els quals Aena ofereixi aquest servei.

Sol·licitar targeta

A més, per a targetes emeses a Espanya, per cada 1 euro de despesa amb la targeta acumularàs 1 punt Membership Rewards = 1 Avios. És la manera més ràpida d’acumular Avios. (Per a targetes comercialitzades a altres països, vegeu la taula d’obtenció).

I recorda, els punts Membership Rewards no caduquen i els pots convertir en Avios sempre que ho desitgis.

* Vegeu la taula d’equivalència de punts.

Més informació

The Economist

Avui dia la informació clara i l’anàlisi sobre l’actualitat mundial són més necessàries que mai. Tant és si ets a casa o viatjant amb Iberia, és indispensable disposar d’informació fidedigna sobre el que passa a tot el món. Per això, des de temes d’actualitat fins a finances i tecnologies, des de la política i el comerç fins a l’art, la subscripció a The Economist t’ofereix cada setmana una cobertura extensa dels esdeveniments internacionals.

Més informació

Plan Santander Iberia Plus

Suma Avios cada dia de manera fàcil.

Acumula 1 Avios per cada 2 € de despesa amb el Plan Santander Iberia Plus en fer servir la teva targeta de crèdit i Avios extra en domiciliar els teus rebuts, contractar una assegurança o altres productes.

Emporta't 200 Avios extra tots els mesos en domiciliar la teva nòmina i almenys un rebut, a més de gaudir d'un 10% de descompte comprant els teus vols a iberia.com i pagant amb la targeta Santander.

Consulta condicions

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...