Financer

La imagen muestra una mano sujetando una tarjeta de crédito con un ordenador al fondo, en lo que parece que vaya a ser una compra por Internet.

American Express

Aconsegueix fins a 40.000 Avios de benvinguda amb la Nova Targeta Platinum de metall American Express i Iberia Plus, bescanviables, per exemple, per un vol a / t a Nova York * (realitzant una despesa de 4.000 € en els primers 6 mesos).

Demana la Targeta Platinum ara i gaudeix d´un nou benefici: accés al servei de Fast Track i Fast Lane d´Aena, amb el qual tindràs accés prioritari al control de seguretat als aeroports d´Espanya en els quals Aena ofereixi aquest servei.

* Veure condicions

Sol·licitar targeta

A més, per a targetes emeses a Espanya, per cada 1 euro de despesa amb la targeta acumularàs 1 punt Membership Rewards = 1 Avios. És la manera més ràpida d’acumular Avios. (Per a targetes comercialitzades a altres països, vegeu la taula d’obtenció).

I recorda, els punts Membership Rewards no caduquen i els pots convertir en Avios sempre que ho desitgis.

* Vegeu la taula d’equivalència de punts.

Més informació

Visa Iberia Icon

Iberia Icon converteix les teves compres en Avios, que podràs bescanviar quan tu vulguis per vols, nits d’hotel, lloguer de cotxes i en molts més partners del programa de fidelització d’Iberia Plus.

Sol·licita-la!

A més, gaudeixes d’accés exclusiu a ser soci Iberia Plus Plata, amb beneficis com business check-in i embarcament prioritari. Acumules Avios en les compres, disposes d’acceptació universal i pots comprar bitllets d’Iberia amb un 10% de descompte i gaudir d’assegurances gratuïtes d’assistència i accidents en viatge.

Més informació

Plan Santander Iberia Plus

Suma Avios cada dia de manera fàcil.

Acumula 1 Avios per cada 2 € de despesa amb el Plan Santander Iberia Plus en fer servir la teva targeta de crèdit i Avios extra en domiciliar els teus rebuts, contractar una assegurança o altres productes.

Emporta't 200 Avios extra tots els mesos en domiciliar la teva nòmina i almenys un rebut, a més de gaudir d'un 10% de descompte comprant els teus vols a iberia.com i pagant amb la targeta Santander.

Consulta condicions

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...