• Inici
  • Els teus vols
  • Facturació online
  • Reserva anticipada seients

Reserva anticipada de seients

Reserva el teu seient a iberia.com des del moment de la compra, assegura't la teva preferència i aconsegueix, tot seguit, la teva targeta d'embarcament.

Perquè estiguis més còmode a bord i puguis volar amb els teus familiars i companys de viatge, t'oferim la possibilitat de triar el seient. Si la teva tarifa no inclou la possibilitat de reservar seient gratuïtament, podràs adquirir-lo anticipadament al nostre web per un import més econòmic que a l'aeroport. A més, en seleccionar el seient podràs obtenir la targeta d'embarcament al moment.

Si el teu bitllet no permet seleccionar el seient sense cost addicional, se te n'assignarà un aleatòriament en el moment de facturar (24 hores abans de la sortida del vol). Sempre que sigui possible i quedin seients contigus disponibles, intentarem que tots els clients d'una mateixa reserva seguin junts. Per assegurar la teva preferència i gaudir de més disponibilitat, t'oferim la possibilitat de triar el seient en el moment de fer la reserva, abonant un suplement. També ho podràs fer més tard a Gestió de reserves, a Check-in online i, fins i tot, a l'últim moment des de l'aeroport mateix.

Descripció dels seients per cabines

Turista

Als nostres vols d'Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum pots triar el seient de manera anticipada. Si la teva tarifa no inclou la reserva de seient gratuïta, el podràs triar al nostre web per un preu més econòmic que a l'aeroport. Accedeix a la teva reserva a Gestió de reserves o a Check-in online i selecciona el seient ara per tenir més disponibilitat.

També podràs fer la reserva i comprar els seients des dels centres d'atenció telefònica d'Iberia, les oficines de vendes de bitllets d'Iberia i les agències de viatge.

La reserva de seients només es pot fer en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum. Per a vols operats per altres companyies aèries, consulta la companyia operadora. Iberia pot modificar l'atribució dels seients reservats per raons operatives, de seguretat o de control.

Pots consultar aquí els termes i condicions de reserva de seient de pagament.

Tria entre les quatre tipologies de seient per volar com vulguis
Il·lustració de seients en un avió A321: Seient XL, de fila 4 a 6 i de fila 15 a 18. Seient davanter, de fila 7 a 11. Seient d'emergència, de fila 12 a 14. Seient estàndard, fila 19 i següents.
Seient XL* nou

Viatja més còmodament i amb més espai per a les cames. Hem habilitat una zona nova als nostres vols domèstics i europeus amb més separació entre files.

Seient davanter

Seu a les primeres files i sigues dels primers a desembarcar de l'avió.

Sortida d'emergència*

Viatja més còmodament i amb més espai per a les cames. Tingues en compte que s'apliquen certes Requisits especials per viatjar en els seients d'emergència.

Seient estàndard

Selecciona ara el seient al millor preu.

 

* Seient amb espai addicional

Selecciona gratuïtament els seients XL o els seients de la sortida d'emergència si apareix aquest atribut inclòs en la teva tarifa.

Referència de preus

Pots consultar el preu exacte en fer la compra, des de Gestió de reserves o en el moment de Check-in online.

  Seient XL Sortida d'emergència Seient davanter Seient estàndard

Vols domèstics

En línia: des de 12€ / 15 USD / 11 GBP


Aeroport: des de 14 € / 17 USD / 13 GBP

En línia: des de 10 € / 12 USD / 9 GBP


Aeroport: des de 12 € / 15 USD / 11 GBP

En línia: des de 7 € / 9 USD / 6 GBP


Aeroport: des de 9 € / 11 USD / 8 GBP

En línia: des de 4 € / 5 USD / 3 GBP


Aeroport: des de 6 € / 7 USD / 6 GBP

Vols europeus, Àfrica i Orient Mitjà

En línia: des de 22 € / 27 USD / 20 GBP


Aeroport: des de 26 € / 32 USD / 24 GBP

En línia: des de 20 € / 24 USD / 18 GBP


Aeroport: des de 24 € / 29 USD / 22 GBP

En línia: des de 13 € / 16 USD / 12 GBP


Aeroport: des de 15 € / 18 USD / 14 GBP

En línia: des de 10 € / 12 USD / 9 GBP


Aeroport: des de 12 € / 15 USD / 11 GBP

Vols de llarg radi

En línia: des de 45 € / 55 USD / 42 GBP


Aeroport: des de 50 € / 61 USD / 47 GBP

En línia: des de 70 € / 85 USD / 64 GBP


Aeroport: des de 75 € / 92 USD / 69 GBP

En línia: des de 25 € / 31 USD / 23 GBP


Aeroport: des de 30 € / 37 USD / 28 GBP

En línia: des de 20 € / 24 USD / 18 GBP


Aeroport: des de 24 € / 29 USD / 22 GBP

Notes:

Des de: els preus poden variar en funció de l'origen i la destinació del vol i del tipus de seient (finestreta, passadís…).

En línia: en fer la reserva a Iberia.com, venda telefònica, agència de viatges, botiga de bitllets i en fer la facturació en línia.

Aeroport: en facturar a l'aeroport.

Temporada alta: els preus varien segons la data del vol i s'incrementen durant la temporada alta. La temporada alta inclou períodes de vacances com ara els mesos d'estiu, Nadal i Setmana Santa.

Els preus mostrats estan subjectes a canvis.

Turista Premium

Si viatges a la cabina Turista Premium, pots triar el seient de manera anticipada. Si la teva tarifa no inclou la reserva de seient gratuïta, el podràs triar al nostre web per un preu més econòmic que a l'aeroport. Accedeix a la teva reserva a Gestió de reserves o a Check-in online i selecciona el seient ara per tenir més disponibilitat.

Iberia pot modificar l'atribució dels seients reservats per raons operatives, de seguretat o de control.

Business

Si viatges a la cabina Business, pots triar el seient de manera anticipada. Si la teva tarifa no inclou la reserva de seient gratuïta, el podràs triar al nostre web per un preu més econòmic que a l'aeroport. Accedeix a la teva reserva a Gestió de reserves o a Check-in online i selecciona el seient ara per tenir més disponibilitat.

Iberia pot modificar l'atribució dels seients reservats per raons operatives, de seguretat o de control.

Casos excepcionals

Clients Iberia Plus

Els clients amb targetes Iberia Singular, Iberia Plus Platino (esmeralda de oneworld) i els clients Oro (zafiro de oneworld) poden triar gratuïtament el seient.
Els seients XL estan exclosos per als clients Oro (zafiro de oneworld).

Bitllets adquirits amb Avios

Els clients amb bitllets adquirits amb Avios (o l'equivalent en milles) en tarifes Turista i Blava, poden seleccionar de manera gratuïta el seient des del moment en què fan la reserva.

Viatjant amb nens i/o amb persones amb mobilitat reduïda.

A IBERIA garantim que, en aquelles reserves en les quals figurin menors d'entre 2 i 12 anys, almenys un dels acompanyants s'ubicarà, per defecte, en la mateixa fila de seients que el menor, o en files adjacents. Aquesta mateixa pauta s'aplicarà també a l'acompanyant d'un passatger amb mobilitat reduïda quan aquest últim s'identifiqui com a tal en fer la reserva.
En cas que seleccionis seients que tinguin un cost addicional, aquesta reserva serà voluntària i el seu cost no serà reemborsable.

Nens que viatgen sols

Els nens d’entre 5 i 11 anys que viatgen sols han de contactar amb Iberia per accedir als seients reservats per a ells.

Vola des de Londres

No es permeten equipatges ni articles de dimensions superiors a 190 cm de llarg.

No s'accepten pagaments en metàl·lic a l'aeroport de Londres-Heathrow.

No s'admeten animals a la cabina (PETC) als vols amb destinació a Londres, ni a la bodega (AVIH) als vols amb origen o destinació a Londres. Sí que estan permesos com a càrrega o mercaderia.

Clients amb discapacitats

Els clients amb discapacitats i necessitats especials han de contactar amb Iberia per accedir als seients reservats per a ells.

Grups

Els grups amb 10 passatgers o més (amb tarifa de grup) poden reservar els seients contactant amb la seva agència de viatges o bé els seients estàndard gratuïtament en fer la facturació en línia.

Mira com s'aplica en vols operats per

  • British Airways
  • American Airlines
  • Finnair
Carregant...