Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Turista Premium

Més confort, més prestacions, més atenció

Tota la premsa del món, al teu mòbil

Si ets client d'Iberia, a partir d'ara podràs descarregar la premsa internacional i revistes, quan i on vulguis, des del mòbil o tauleta. A través de la plataforma PressReader posem al teu abast unes 6.000 publicacions gratuïtes, disponibles en qualsevol dispositiu i per als principals sistemes operatius.

És molt senzill: 24 hores abans de la sortida del vol, podràs accedir a l'app d'Iberia i, a “Els meus viatges” introduir el teu cognom i el localitzador de la reserva. Aleshores trobaràs un enllaç que et dona accés a totes les publicacions. Si no tens descarregada l'app de PressReader, únicament hauràs de descarregar-la i ja la podràs conservar per als propers vols. A partir d'aquest moment, podràs gaudir de PressReader des de 24 hores fins a deu dies, –segons el cas, amb la possibilitat de descarregar totes les publicacions que vulguis durant aquest període de temps.

LogotipoLogotipo

Nueva Clase Turista Premium
Te presentamos el interior de cabina de Business Plus
Enlace a vídeo
Aprovecha y viaja en Clase Business ¡Tú pones el precio!