Com puc fer servir el bo?

Consulta i gestió dels teus bons

Carregant...

Introdueix l'identificador del bo i l'adreça electrònica que hagis fet servir per sol·licitar-lo perquè et puguem mostrar informació sobre el saldo restant, la data de caducitat i les condicions del bo.

On el puc trobar?
Carregant...

Com puc sol·licitar el reemborsament del meu vol en un bo?

Puc demanar el reemborsament en forma de bo?

Vas comprar un bitllet i no podràs fer el viatge? Pots sol·licitar el reemborsament de l'import en forma de bo Iberia en els supòsits següents:

Imprevistos covid

Si no pots volar per algun imprevist relacionat amb la covid (com ara restriccions de sortida o entrada al teu lloc d'origen o destinació, que et vegis afectat per una quarantena o donis positiu), podràs sol·licitar el reemborsament del bitllet en forma de bo.

Més informació

Opció Bitllet Flexible

En el moment de la compra, pots triar l'opció Bitllet Flexible, que permet el reemborsament en forma de bo tinguis la tarifa que tinguis i per qualsevol motiu.
 

  

Més informació
 

Altres motius

També pots sol·licitar el reemborsament del bitllet en forma de bo en alguns casos si el vol s'ha vist afectat per alguna causa aliena a la nostra companyia.


Segueix la informació del teu vol en temps real a través de Iberia Conecta.

El teu bo: un identificador que t'arriba per correu electrònic

Així és el Bo Iberia: un identificador únic amb una combinació aleatòria de números i lletres.

 • T'arriba per correu electrònic al cap de pocs dies de sol·licitar el reemborsament.

 • Si sol·licites el reemborsament de diversos bitllets, t'arribaran (com en la imatge) diversos bons, cadascun amb el seu identificador.

 • Recorda que els pots utilitzar per separat o bé unificar-los. Fes-ho a Consulta i gestió dels bons.

Bons Iberia

Com pots pagar amb el bo

Imatge que identifica la caixa que s'utilitza per aplicar el codi de descompte, el bo o la targeta regal abans de fer el pagament


Un cop hagis seleccionat el vol, a la banda dreta de la pantalla de pagament trobaràs l'espai 'Tens un bo, codi de descompte o targeta regal?'. Introdueix l'identificador del bo tal com l'has rebut: tingues en compte les majúscules, minúscules o caràcters especials, si n'hi ha. Selecciona 'Aplica' i llestos!


Et mostrarem el nou preu a pagar: zero, si l'import del vol seleccionat és inferior o igual al saldo del bo, o bé la diferència, si l'import de la compra és superior al saldo del bo.


A més, recorda que si no gastes tot el saldo del bo Iberia, el podràs fer servir en futures compres fins que s'esgoti.

Resol els teus dubtes sobre els bons de reemborsament d'Iberia

Quina data de validesa té el bo per poder-lo utilitzar?

Revisa el correu electrònic en què et vam enviar el bo: hi figuren totes les condicions d'ús, inclosa la data de caducitat.

També les pots consultar a l'apartat Consulta i gestió dels bons d'aquesta mateixa pàgina.

La meva reserva inclou bitllets per a diferents passatgers. Cada passatger ha de demanar el seu bo?

Només cal fer una petició per codi de reserva indicant les dades d'un dels passatgers.

S'emetrà un bo per a cada passatger de la reserva. Cada bo inclourà l'import del bitllet i, si escau, els productes addicionals al vol adquirits (seients, maletes…).

Tots els bons s'enviaran a la mateixa adreça electrònica de contacte que s'indiqui al formulari.

La meva reserva inclou diversos bitllets per a diversos passatgers i no tots volen rebre el reemborsament en forma de bo o cadascú vol rebre el seu al seu correu. Com ho gestiono?

Si el reemborsament no és per a tots els passatgers de la reserva, l'hauràs de sol·licitar a través del Call Center.

Com puc fer servir el bo?

Un cop hagis rebut el bo per correu electrònic:

 • El podràs fer servir per a compres a Iberia.com.

 • El podràs bescanviar tantes vegades com vulguis, fins que se n'esgoti l'import.

 • Tria els vols i, en el moment de fer el pagament al nostre web, introdueix l'identificador del bo a la casella habilitada a l'efecte.

 • Més informació

   

Tinc diversos bons. Puc unir-los per tenir un únic bo amb tot l'import?

Pots unificar fins a un màxim de 9 bons. Fes-ho a l'apartat Consulta i gestió dels bons. Introdueix la teva adreça electrònica i els identificadors dels bons de la mateixa reserva que vols agrupar.

Puc fer servir el bo per comprar equipatge addicional o reservar seient?

Pots fer servir el bo per pagar qualsevol producte o servei addicional al vol que adquireixis al web d'Iberia.

Ja he fet servir el bo. Com puc comprovar el saldo restant?

Pots consultar l'import romanent del teu bo a l'apartat Consulta i gestió dels bons d'aquesta mateixa pàgina. Només cal que introdueixis l'identificador del bo i la mateixa adreça electrònica que vas utilitzar per fer la sol·licitud. Et mostrarem el saldo restant, la data de caducitat i les condicions.

Què he de fer si tenia contractada una assegurança de viatge i he sol·licitat un bo per l'import del bitllet?

Si vas adquirir una assegurança de viatge d'Allianz Travel associat al teu bitllet d'avió i tens algun dubte, si us plau, posa't en contacte amb l'asseguradora. Per a això pots respondre a la confirmació de pòlissa o enviar un nou correu electrònic amb el número de pòlissa contractada a: comercial.es@allianz.com .

Si necessites més informació general sobre les cobertures de l'assegurança, pots consultar el següent link: https://allianztravel-info.com/es.

Què he de fer si tenia un cotxe de lloguer contractat amb Iberia-Avis?

En cas que tinguis una reserva de cotxe de lloguer, posa't en contacte amb Avis per sol·licitar el reemborsament si les condicions del contracte ho permeten.

Totes les gestions es poden fer a través del web www.rentacar-iberia.com o per correu a reservas.internet@abg.com.

Puc sol·licitar posteriorment el reemborsament del bitllet o la conversió del bo en diners?

No. El bo constitueix un reemborsament de la reserva a tots els efectes. En el procés de sol·licitud et demanarem una doble confirmació perquè ens asseguris la teva conformitat per tramitar el bo. Un cop finalitzada la petició a través del nostre web o del centre d'atenció telefònica, t'enviarem el bo i la reserva quedarà cancel·lada definitivament. Posteriorment tampoc no podràs sol·licitar la conversió del saldo del bo en diners.

Tinc un codi de descompte És el mateix que un bo?

Un codi de descompte i un bo de reemborsament són productes diferents:

 • El bo és l'import rebut pel reemborsament d'un bitllet que no has utilitzat. El pots fer servir un o diversos cops per comprar a Iberia.com fins a esgotar-ne l'import.
 • El codi de descompte és un codi promocional que aplica una rebaixa percentual (un 10 %, un 20 %…) o de quantitat (10 €, 20 €…) sobre l'import total de la compra. Només el pots fer servir una vegada.

Puc sol·licitar un bo per a un paquet de vacances: vol + cotxe o vol + hotel?

Els paquets de vol + cotxe i vol + hotel són gestionats per British Airways Holidays Limited. Si la teva reserva de vol + cotxe o vol + hotel està directament afectada per la COVID-19, ens posarem en contacte amb tu abans de la data de sortida, sense que hagis de preocupar-te per res més. Per consultar canvis o devolucions de reserves de paquets vacacionals realitzades a Iberia Vacaciones, si us plau escriu-nos a la següent adreça de correu electrònic: vacaciones.iberia@ba.com,has de tenir en compte que la bústia està oberta de dilluns a divendres de 09:30 a 17:30.

Avís important per a titulars de bons per cancel·lació de vol emesos amb anterioritat al 5 de novembre del 2020 i que encara no s'hagin utilitzat

Si et trobes en aquest cas a Iberia, entenem que, atesa la durada inesperadament prolongada dels efectes de la pandèmia en les restriccions del transport aeri internacional i el temps transcorregut des que vas sol·licitar el bo sense que l'hagis pogut fer servir en absolut, és possible que ja no t'interessi reprendre els teus plans de viatge a curt termini. Per aquesta raó, des d'Iberia hem iniciat un procés per permetre't de manera temporal sol·licitar el reemborsament del bo en aquests casos.

Si formes part del col·lectiu que es pot beneficiar d'aquesta iniciativa, al llarg d'aquest any 2022 rebràs un correu d'Iberia per informar-te de l'ampliació del termini de validesa del teu bo o bons, amb l'opció, si ja no t'interessa utilitzar-lo, d'obtenir el reemborsament de l'import a través d'un enllaç a un formulari habilitat a l'efecte. Si us plau, para atenció al termini que t'oferim per sol·licitar el reemborsament, perquè serà un termini limitat.

IMPORTANT: aquesta iniciativa només està oberta als titulars de bons per cancel·lació de vol emesos abans del 5 de novembre del 2020 i que encara no s'hagin utilitzat. Per tant, no poden sol·licitar el reemborsament del bo: i) els qui hagin sol·licitat un bo per desistiment de la reserva, sense que el vol hagi estat cancel·lat; ii) els titulars de bons emesos a partir del 5 de novembre del 2020; o iii) els titulars de bons que ja s'hagin utilitzat parcialment.

Vaig comprar el bitllet a través d'una agència, el vol es va cancel·lar i no aconsegueixo que l'agència atengui la meva sol·licitud de reemborsament

Si vas comprar el bitllet a través d'una agència, el vol s'ha cancel·lat i no aconsegueixes que l'agència te'l reemborsi, ara pots sol·licitar el reemborsament directament a Iberia. Hem habilitat un formulari en línia perquè ho puguis fer, sense cap cost per a tu.

No li interessa aquest bo?

En aquest cas, s'haurà de posar en contacte amb els nostres canals habituals per sol·licitar altres alternatives.

Carregant...