Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Estat de vols
Avui:
Tanca detall
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Estat
Durada del vol 
Estat
Sortida confirmada:
Sortida programada:
Terminal:
Porta:
Arribada programada:
Arribada confirmada:
Terminal: 0
Cinta recollida equipatge:
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.

Última hora dels nostres vols

Información

Finalitza la vaga de pilots d'Air Nostrum després de l'acord amb la direcció.

Queda desconvocada la vaga de pilots d'Air Nostrum en arribar a un acord entre el sindicat i la companyia. Tots els vols dels dies 17, 22, 23 i 24 d'abril operaran amb normalitat. Es mantenen les cancel·lacions anunciades per avui, 16 d'abril.

Podeu veure els vols que s'han cancel·lat en aquest enllaç. Finalment s'han aconseguit recuperar els 52 vols inicialment cancel·lats del 17 d'abril.

Els clients amb bitllets per volar els dies 16, 17, 22, 23 i 24 d'abril en vols operats per Iberia Regional Air Nostrum i que han comprat el seu bitllet directament a les nostres webs o a Serviberia fins al 12 d'abril, tenen la possibilitat de reservar  qualsevol vol en la mateixa ruta fins al 10 de maig de 2019. Si heu comprat el vostre bitllet per viatjar amb nosaltres a una agència de viatges, heu de dirigir-vos a ella per modificar la vostra reserva.

Lamentem les molèsties que aquesta situació provoca als clients. Des d'Iberia treballem amb Air Nostrum per minimitzar l'impacte en els clients i oferir-los les millors alternatives possibles.

Llegir més
Información

Vaga indefinida del personal de seguretat a l'aeroport de Madrid

A causa de la convocatòria de vaga del personal de seguretat a l'aeroport de Madrid a partir del 12 d'abril, s'espera que es produeixin grans demores en el control de seguretat.

Davant d'aquesta situació aliena a Iberia, us recomanem obtenir la targeta d'embarcament en línia i que us presenteu a l'aeroport amb la major anticipació possible per poder dirigir-vos, com més aviat millor, a la vostra zona d'embarcament.

Llegir més
Información

Iberia suspende sus operaciones entre Madrid y Johannesburgo

Por razones comerciales, Iberia suspende sus operaciones entre Madrid (MAD) y Johannesburgo (JNB) a partir del 1 de septiembre del 2019.

Si tiene billete reservado para volar después del 31 de agosto del 2019 a Johannesburgo y del 1 de septiembre desde Johannesburgo en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia hasta el 4 de abril de 2019, puede anticipar su viaje para volar con nosotros o tiene la opción de viajar con British Airways a partir de estas fechas.

El reembolso del billete está permitido en los vuelos afectados.

Llegir més