Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Carregant...
Carregant...
Estat de vols
Avui:
Tanca detall
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Estat
Durada del vol 
Estat
Sortida confirmada:
Sortida programada:
Terminal:
Porta:
Arribada programada:
Arribada confirmada:
Terminal:0
Cinta recollida equipatge:
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Vaga general a Catalunya pel 18 d'octubre de 2019

A causa de la vaga general a Catalunya convocada per part dels sindicats Intersindical-CSC i l'IAC, pel 18 d'octubre de 2019, alguns dels nostres vols es poden veure afectats.

Davant d'aquesta situació, si vola del 18 al 20 d'octubre amb origen/destinació Barcelona en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum i ha comprat el seu bitllet directament a les nostres webs o a Serviberia fins al 17 d'octubre, té la possibilitat de reservar en qualsevol altra data fins al 25 d'octubre de 2019. Si ha comprat el seu bitllet per viatjar amb nosaltres a una agència de viatges, ha de dirigir-se a ella per modificar la seva reserva.

Llegir més
Información

Flexibilització de vols a causa dels recents esdeveniment a l'Equador

A causa dels recents aconteixements a l'Equador, alguns dels nostres vols des de/a Quito poden estar afectats.

Davant d'aquesta situació aliena a Iberia, si vola amb orígen / destinació Quito entre el 4 i el 21 d'octubre, en vols operats per Iberia i ha comprat el seu bitllet directament a la nostra web o a Serviberia fins al 4 d'octubre, li oferim l'opció de canviar les dates o la ruta (a/ desde Bogotà o Lima) del seu vol fins al 3 de Novembre de 2019. Si ha comprat el seu bitllet per viatjar amb nosaltres a una agència de viatges, ha de dirigir-se a ella per modificar la seva reserva.

Llegir més