Saltar a contingut

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Quan comencis a escriure se't mostraran suggeriments als camps d'origen i destinació, pels quals et pots desplaçar amb les tecles de fletxa cap amunt i cap avall

Introdueix a les caselles les ciutats d'origen i destinació i la data de sortida del vol

Garantia millor preu on line

Última hora dels nostres vols

Condiciones meteorológicas adversas en el nordeste de EEUU

Debido a la tormenta de invierno que está afectando al nordeste de EEUU, nuestras operaciones podrían verse alteradas en los siguientes aeropuertos:

ABE-ALLENTOWN BTHLEHM

ALB-ALBANY

AVP-WILKES BARRE SCRANTON

BDL – HARTFORD

BOS – BOSTON

BWI- BALTIMORE

DCA- REAGAN

EWR – NEW YORK – NEWARK

HPN - WHITE PLAINS

HVN - NEW HAVEN

IAD- DULLES

ISP - ISLIP

JFK – NEW YORK - JFK

LGA – NEW YORK - LA GUARDIA

MDT - HARRISBURG

MHT- MANCHESTER

PHL – PHILADELPHIA

PVD - PROVIDENCE

SWF - NEW YORK

Ante esta situación, nuestros clientes que vuelen hasta el 22 de marzo 2018, con billete emitido por Iberia (075) hasta el 12 marzo 2018, tienen la posibilidad de modificar la fecha de vuelo hasta el 26 de marzo de 2018.

Para responder a cualquier consulta que desee efectuarnos en relación con su viaje, le atenderemos en:

España: Serviberia 901 111 500 durante las 24 horas del día

Desde otro país Consulte aquí

Si tiene reservado un vuelo que pueda estar afectado, facilítenos sus datos de contacto en gestión de reservas para que le podamos informar de cualquier novedad relevante sobre su viaje.
Más información sobre Iberia Conecta aquí

Información llegadas y salidas vuelos
Le recomendamos consultar el estado de los vuelos desde llegadas y salidas antes de ir al aeropuerto.

Le pedimos disculpas por los inconvenientes que esta circunstancia ajena a Iberia pueda ocasionarle y le agradecemos especialmente su paciencia y comprensión.

Vaga general convocada a França el 22 de març 2018

A conseqüència de la vaga general a França aquest proper 22 de març, alguns dels nostres vols es poden veure afectats.

A causa d’aquesta situació aliena a Iberia, si voleu el 21o 22 de març a/des de qualsevol aeroport europeu afectat pel sobrevol a l'espai aeri francès, en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, i amb bitllet comprat directament als nostres webs o a Serviberia fins al 20 de març, teniu la possibilitat de reservar en qualsevol vol de la mateixa ruta entre el 20 i 21 i entre el 23 de mars i 2 d'abril del 2018. Si heu comprat el vostre bitllet per viatjar amb nosaltres en una agència de viatges, us heu de dirigir a ella per modificar la vostra reserva.

Per respondre a qualsevol consulta que vulgueu fer-nos en relació amb el vostre viatge, us atendrem a:

Espanya: Serviberia 901 111 500 durant les 24 hores del dia

Des d’un altre país Consulteu-ho aquí

També ens podeu trobar a

Twitter
Facebook

Informació arribades i sortides dels vols
Si teniu reservat un vol que pugui estar afectat, faciliteu-nos les dades de contacte a l'apartat gestió de reserves perquè us puguem informar de qualsevol novetat rellevant sobre el vostre viatge.
Més informació sobre Iberia Conecta aquí
Us recomanem consultar l'estat dels vols des de l'opció arribades i sortides abans d'anar a l'aeroport.

Disculpeu els inconvenients que aquesta circumstància aliena a Iberia pugui ocasionar-vos i us agraïm especialment la vostra paciència i comprensió.

Canvi d'horari LEVEL en la ruta des de / a Barcelona i Buenos Aires o Los Angeles

A conseqüència del canvi d'horari de temporada d'estiu en els vols operats per Iberia per a LEVEL IB2603 / IB2604 a/des de Barcelona i Buenos Aires i pels vols IB2623 / IB2624 a/des de Barcelona i Los Angeles, publiquem la següent flexibilització de tarifes per a clients que volguin modificar els seus plans de viatge.

.

Buenos Aires

Els clients que hagin comprat un bitllet d'Iberia abans del 26 de febrer inclòs, per viatjar a / des de Barcelona-Buenos Aires entre el 26 de març i el 5 d'agost de 2018, si ho desitgen poden reservar qualsevol altre vol d'Iberia per LEVEL, per viatjar en la mateixa ruta i en qualsevol data disponible a partir del 25 de març de 2018.

Los Angeles

Els clients que hagin comprat un bitllet d'Iberia abans del 20 de març inclòs, per viatjar a / des de Barcelona-Los Angeles entre el 15 d'abril i 6 de maig, el 27 de maig i el 17 de juny i el 8 i el 29 de juliol de 2018, si ho desitgen poden reservar qualsevol altre vol d'Iberia per LEVEL, per viatjar en la mateixa ruta i en qualsevol data disponible a partir del 8 d'abril de 2018. -

El reemborsament del bitllet està permès en els vols afectats

Per respondre a qualsevol consulta que vulgueu fer-nos en relació amb el vostre viatge, us atendrem a:

Espanya: +34 901 810 600

EUA: +1800 994 0704

Argentina: +54 011 5235-7415

Disculpeu els inconvenients que aquesta circumstància pugui ocasionar-vos i us agraïm especialment la vostra paciència i comprensió.