Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Carregant...
Carregant...
Estat de vols
Avui:
Tanca detall
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Estat
Durada del vol 
Estat
Sortida confirmada:
Sortida programada:
Terminal:
Porta:
Arribada programada:
Arribada confirmada:
Terminal:0
Cinta recollida equipatge:
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet.

El pot sol·licitar accedint al formulari.

 

 

 

 

Si ha fet la compra a través d'una agència, posi-s'hi en contacte directament.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea d'Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Si té un bitllet per volar entre l'1 de març i el 30 de juny, li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet o de canviar la data del vol.

 

Els bons li donen la màxima flexibilitat perquè tenen validesa per volar fins al 30 de juny de 2021, sense restriccions de dates, i es poden utilitzar en un o diversos bitllets fins a esgotar-ne l'import. Pot sol·licitar el bo completant ara aquest formulari en línia.

Avantatges de sol·licitar el bo:

 • Sense esperes. Tan fàcil com sol·licitar-lo en línia.

 • El bo es pot fer servir un o més cops, fins a esgotar-ne l'import.

 • El pot fer servir quan vulgui fins al 30 de juny de 2021.

 • El bo no és nominatiu: triï a qui li comprarà el bitllet.

 • Vàlid per a vols directes o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum.

 • Per volar quan vulgui fins al 30 de juny de 2021.

 

Els canvis també estan permesos per volar fins al 31 de març de 2021 amb les excepcions següents: no vàlid per a vols entre el 9 i el 12 d'octubre, entre el 4 i el 9 de desembre, entre el 19 de desembre i el 10 de gener de 2021, i entre el 24 i el 31 de març de 2021. Per fer aquests canvis, contacti amb la seva agència de viatges o amb el nostre centre d'atenció telefònica. En aquests moments tenim un gran volum de trucades i, si bé hem reforçat el servei, només podem atendre sol·licituds urgents de vols previstos per a les 48 hores següents. Agraïm la seva comprensió.

 

Si el seu vol s'ha cancel·lat i prefereix no volar o sol·licitar altres alternatives de canvi o reemborsament, no dubti a contactar amb la seva agència de viatges o amb nosaltres a través dels nostres telèfons d'atenció al client habituals. En aquest cas, li preguem que tingui en compte que, a causa de les circumstàncies actuals, el nostre centre d'atenció telefònica pot experimentar demores tant en l'atenció de la trucada com en la gestió del reemborsament.

Última informació sobre restriccions de viatge a causa del coronavirus

A causa de les restriccions imposades per la normativa espanyola en relació amb la situació provocada per la COVID-19, li fem saber que, des de les 00:00 hores del 23 de març de 2020, les autoritats només li permetran l'entrada a Espanya si pot acreditar que:

 1.  Té nacionalitat espanyola
 2.  És nacional d'un estat membre de la Unió Europea o estat associat Shengen i, a més:
  1.  Es dirigeix directament al seu lloc de residència; o

  2.  Es troba en alguna de les categories següents: (1) treballadors transfronterers, (2) professionals sanitaris o d'atenció a la gent gran que es dirigeixin a exercir la seva activitat laboral, (3) personal dedicat al transport de mercaderies, (4) personal en l'exercici de la seva activitat laboral, (5) personal de vol necessari per dur a terme les activitats de transport aeri comercial, (6) personal diplomàtic, consular, d'organitzacions internacionals, militars i membres d'organitzacions humanitàries, en l'exercici de les seves funcions, (7) viatja per motius familiars imperatius degudament acreditats, o (8) viatja per motius de força major o situació de necessitat, o en cas que la seva entrada es permeti per motius humanitaris, cosa que haurà d'acreditar documentalment.
 3. . Encara que no tingui nacionalitat espanyola o de la Unió Europea:
  1.  És resident de la Unió Europea o d'un estat associat Shengen i es dirigeix directament al seu lloc de residència, o
  2.  És titular d'un visat de llarga durada expedit per un estat membre o estat associat Schengen al qual es dirigeixi, o
  3.  Es troba en alguna de les categories següents: (1) treballadors transfronterers, (2) professionals sanitaris o d'atenció a la gent gran que es dirigeixin a exercir la seva activitat laboral, (3) personal dedicat al transport de mercaderies, (4) personal en l'exercici de la seva activitat laboral, (5) personal de vol necessari per dur a terme les activitats de transport aeri comercial, (6) personal diplomàtic, consular, d'organitzacions internacionals, militars i membres d'organitzacions humanitàries, en l'exercici de les seves funcions, (7) viatja per motius familiars imperatius degudament acreditats, o (8) viatja per motius de força major o situació de necessitat, o en cas que la seva entrada es permeti per motius humanitaris, cosa que haurà d'acreditar documentalment.

Si us plau, tingui en compte que si no pot acreditar suficientment a criteri de les autoritats espanyoles qualsevol de les circumstàncies assenyalades anteriorment, se li pot denegar l'entrada a Espanya i se'l pot enviar de tornada al lloc d'origen del seu vol.

 

Alguns països han establert mesures addicionals per mitigar la propagació del coronavirus.

Pot obtenir informació més actualitzada a través del web del Ministeri de Sanitat i al web de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA), en què s'enumeren els països on hi ha restriccions actualment.

 • Països que prohibeixen l'entrada d'espanyols:
  Albània, Angola, Aràbia Saudita, Algèria, Argentina, Armènia, Austràlia, Àustria, Bahames, Bangla Desh, Bolívia, Bòsnia i Hercegovina, Botswana, Bulgària, Cambodja Camerun, Canadà, Txad, Xile, Xipre, Colòmbia, Costa d'Ivori, Costa Rica, Cuba, Dinamarca, Djibouti, Equador, Egipte, Emirats Àrabs Units, EL Salvador, Eslovàquia, Eslovènia, Estats Units, Estònia, Etiòpia, Filipines, Finlàndia, Geòrgia, Ghana, Granada, Guatemala, Guinea Bissau, Guinea Equatorial, Guyana, Haití, Hondures, Hongria, Índia, Iraq, Irlanda, Illes Marshall, Illes Salomon, Israel, Jamaica, Japó, Jordània, Kazakhstan, Kenya, Kirguizistan, Kuwait, Letònia, Líban, Libèria, Líbia, Lituània, Macedònia del Nord, Madagascar, Malàisia, Maldives, Mall, Malta, Marroc, Maurici, Moldàvia, Montenegro, Namíbia, Nepal, Noruega, Nova Zelanda, Oman, Pakistan, Panamà, Paraguai, Perú, Polònia, Portugal, Qatar, República Txeca, República Dominicana, Rwanda, Romania, Rússia, Samoa , Saint Lucia, Sant Vaig prendre i Príncep, Senegal , Sèrbia, Seychelles, Singapur, Somàlia, Sri Lanka, Sud-àfrica, Sudan, Suïssa, Surinam, Taiwan, Timor de l'Est, Togo, Tonga, Trinitat i Tobago, Tunísia, Turquia, Ucraïna, Uruguai, Uzbekistan, Veneçuela Vietnam.
 • Països que exigeixen quarantena o reconeixement mèdic als viatgers espanyols:
  Alemanya, Azerbaidjan, Bèlgica, Belize, Benín, Bielorússia, Birmània, Burundi, Xina, Illes Comores, Corea de Sud, Costa Rica, Cuba, Croàcia, Dominica, Egipte, Gabon, Hong Kong, Indonèsia, Laos, Mauritània, Myanmar, Moçambic , Nauru, Níger, Polinèsia Francesa, Tailàndia, Tonga, Uganda, Vanuatu, Zàmbia.

Mesures preventives adoptades perquè pugui viatjar sense problemes

Seguim les indicacions de les autoritats sanitàries en cada moment.
Des del 31 de gener, als nostres avions disposem dels equips necessaris per atendre, amb garanties per a la resta dels clients i dels empleats, aquells clients que puguin tenir símptomes compatibles amb la malaltia.
Les nostres tripulacions coneixen els protocols que cal seguir en aquests casos.
A més, hem reforçat la neteja de les superfícies en tots els nostres avions amb productes d'espectre viricida, fungicida, bactericida i microbactericida. Aquests productes s'utilitzen en totes les superfícies: cabina (reposabraços, taules plegables, portaequipatges, etc.), lavabos (seient del vàter, botó de la cisterna, armari, pom de la porta, aixetes, etc.) i cuina (fogons, armaris, aixetes, etc.).
Reposem el sabó de bord en totes les escales i, a més, les nostres tripulacions tenen tovalloletes desinfectants. Als aeroports s'ha posat a disposició dels empleats gel desinfectant.

Li aconsellem que segueixi les recomanacions dels responsables sanitaris nacionals i internacionals, com ara rentar-se sovint les mans amb aigua i sabó o amb gels desinfectants. A la pàgina web de l'Organització Mundial de la Salut (OMS) hi ha informació ampliada i una secció de Preguntes Freqüents sobre aquesta malaltia que l'ajudarà a prendre les mesures més adients.

Llegir més
Información

Canvi d' ubicació del Pont Aeri

A causa de l'impacte en el transport aeri de l'extensió de l'corona virus, el gestor aeroportuari ha decidit tancar temporalment el control de seguretat exclusiu del Pont Aeri als aeroports de Madrid i de Barcelona. Per poder seguir donant aquest servei, hem habilitat una altra àrea:

A Madrid:
Taulell 812 a l'àrea de facturació general de la T4.
T'aconsellem presentar-te com més aviat millor a l'aeroport si vas a facturar equipatge. Els vols es tancaran a la facturació 45 minuts abans de l'hora programada de sortida.

A Barcelona:
Taulell 414 a la T1, Principal (Nivell 3). Es mantenen els horaris de presentació a l'aeroport.

Recomanem confirmar la reserva i comprovar l'estat del teu vol abans de presentar-te a l'aeroport.

Llegir més
Carregant...