Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Carregant...
Carregant...
Estat de vols
Avui:
Tanca detall
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Estat
Durada del vol 
Estat
Sortida confirmada:
Sortida programada:
Terminal:
Porta:
Arribada programada:
Arribada confirmada:
Terminal:0
Cinta recollida equipatge:
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Impacte del Coronavirus a Itàlia

Davant d'aquesta situació aliena a Iberia, si voleu fins al 15 de març a / des d'Itàlia en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, British Airways, American Airlines o Finnair i heu comprat el vostre bitllet directament a les nostres webs o a Serviberia fins el 26 de febrer de 2020, teniu la possibilitat de reservar una altra data o ruta (a / des d'aeroports a Espanya i Europa operats per Iberia, Air Nostrum i Iberia Express) per volar entre el 26 de febrer i el 31 de març de 2020. Si heu comprat el seu bitllet per viatjar amb nosaltres a una agència de viatges, heu de dirigir-vos a ella per modificar la vostra reserva.

Llegir més
Información

Impacto del Coronavirus en Japón

Ante esta situación ajena a Iberia, si vuela hasta el 15 de marzo a/desde Japón en vuelos operados por Iberia, British Airways, American Airlines o Finnair y ha comprado su billete directamente en nuestras webs o en Serviberia hasta el 26 de febrero de 2020, tiene la posibilidad de reservar otra fecha para volar entre el 26 de febrero y el 31 de marzo de 2020. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Llegir més
Información

Iberia cancel·la temporalment els seus vols amb Xangai

Des del 31 de gener i durant els mesos de febrer, març i abril s'han cancel·lat temporalment els nostres vols amb Xangai degut a la situació provocada pel coronavirus.

Si teniu un bitllet emès per volar en aquesta ruta i encara no heu iniciat el viatge, podeu sol·licitar el reemborsament del bitllet.

Si ja heu iniciat el viatge i no voleu fer el tram que us queda, podeu sol·licitar el reemborsament de la part proporcional.

Llegir més
Carregant...