Arribades i sortides

Conegui la informació dels vols programats, seleccionant l'origen i destinació així com les dates de sortida i retorn (sempre serà la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat).

Carregant...
Carregant...
Estat de vols
Avui:
Tanca detall
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Estat
Durada del vol 
Estat
Sortida confirmada:
Sortida programada:
Terminal:
Porta:
Arribada programada:
Arribada confirmada:
Terminal:0
Cinta recollida equipatge:
Sempre indica la data i l'hora local de l'aeroport seleccionat.
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet a través de Gestió de Reserves.

 

 

 

 

Si ha fet la compra a través d'una agència, posi-s'hi en contacte directament.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea d'Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Els clients que tinguin vols amb data de sortida anterior al 30 de setembre de 2020, i amb origen o destinació en un país que hagi implementat noves prohibicions d'entrada o quarantena amb posterioritat al 25 de juliol, podran sol·licitar abans de la sortida del vol canvis sense penalització per volar fins al 30 de juny de 2021. També podran obtenir un bo per utilitzar en vols fins al 31 de desembre de 2021.

Els bons li donen la màxima flexibilitat sense restriccions de dates i es poden utilitzar en un o diversos bitllets fins a esgotar-ne l'import. Pot sol·licitar el bo abans del 30 de setembre de 2020 a través de Gestió de Reserves .

Avantatges de sol·licitar el bo:

  • Sense esperes. Tan fàcil com sol·licitar-lo en línia.

  • El bo es pot fer servir un o més cops, fins a esgotar-ne l'import.

  • El pot fer servir quan vulgui fins al 31 de desembre de 2021.

  • El bo no és nominatiu: triï a qui li comprarà el bitllet.

  • Vàlid per a vols directes o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum.

  • Per volar quan vulgui fins al 31 de desembre de 2021.

 

Els canvis sol·licitats abans del 30 de setembre de 2020 també estan permesos per a bitllets per volar fins al 30 de juny de 2021, amb les excepcions següents: no vàlid per a vols del 9 al 12 d'octubre, del 4 al 9 de desembre, del 19 de desembre al 10 de gener de 2021 i del 24 de març al 10 d'abril de 2021. Per fer aquests canvis, contacti amb la seva agència de viatges o realitze la seua sol·licitud a través de Gestió de Reserves.

 

Si el seu vol s'ha cancel·lat i prefereix no volar o sol·licitar altres alternatives de canvi o reemborsament, no dubti a contactar amb la seva agència de viatges o amb nosaltres a través dels nostres telèfons d'atenció al client habituals. 

Mesures Adoptades per la COVID-19

Hem posat en marxa mesures excepcionals per preservar la seva salut i benestar quan voli amb nosaltres i també perquè tingui tota la flexibilitat si necessita canviar els bitllets. A l'aeroport, durant l'embarcament i a bord, hem implantat mesures d'higiene i prevenció de la COVID-19 perquè pugui volar amb tranquil•litat.

Llegir més
Información

Normatives de sortida i entrada dels països

A Iberia continuem treballant perquè puguis volar amb tranquil·litat i planificar el teu pròxim viatge.

Reprenem part del nostre programa de vols i volem que puguis estar tan informat com sigui possible de les normatives de sortida i entrada de cada país.

Comprova aquí si hi ha restriccions per planificar el teu viatge.

Llegir més
Información

Canvi d' ubicació del Pont Aeri

A causa de l'impacte en el transport aeri de l'extensió de l'corona virus, el gestor aeroportuari ha decidit tancar temporalment el control de seguretat exclusiu del Pont Aeri als aeroports de Madrid i de Barcelona. Per poder seguir donant aquest servei, hem habilitat una altra àrea:

A Madrid:
Taulell 812 a l'àrea de facturació general de la T4.
T'aconsellem presentar-te com més aviat millor a l'aeroport si vas a facturar equipatge. Els vols es tancaran a la facturació 45 minuts abans de l'hora programada de sortida.

A Barcelona:
Taulells 260-262 a la T1, Principal (Nivell 3). Es mantenen els horaris de presentació a l'aeroport.

Recomanem confirmar la reserva i comprovar l'estat del teu vol abans de presentar-te a l'aeroport.

Llegir més
Carregant...