Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Atenció d’equipatge


Benvolgut client,

Et demanem disculpes per no haver pogut entregar-te l’equipatge a l’arribada del vol.

Estem fent tot el que podem per entregar-t’ho durant les 24 hores següents a l’adreça que ens has indicat. La majoria de maletes són localitzades i lliurades dins de les 72 hores següents.

Si viatges amb una assegurança de viatge pot ser que la teva pòlissa tingui més cobertura que la que nosaltres et podem oferir. Demana’ns un informe per a la teva asseguradora com a prova de la pèrdua, el dany o el retard que s’hagi pogut produir.


Si vols fer consultes per saber l’estat del procés de localització del teu equipatge, posem a la teva disposició WorldTracer (el sistema mundial de localització i seguiment d’equipatges), que et proporciona en qualsevol moment informació actualitzada sobre l’estat de la cerca del teu equipatge.


Si s'ha produït algun dany a la teva maleta i s'ha obert un Comunicat d'Irregularitat d'Equipatge (PIR) a l'aeroport, pots sol·licitar la compensació amb xecs regal d'Iberia a Amazon o bé pots demanar la substitució de la maleta.


El Centre d’Atenció IBERIA Equipatge t’atendrà en tots els països de la nostra xarxa i et facilitarem qualsevol informació posterior que puguis necessitar relacionada amb l’equipatge en castellà, alemany, francès, anglès, italià i portuguès.


El nostre telèfon a Espanya és el 901 111 342. Si truques des de fora d’Espanya, consulta aquí el número per contactar amb nosaltres.


Fem tot el que podem per garantir que el teu equipatge rebi el millor tracte. No podem fer-nos responsables del desgast normal i inevitable causat per la manipulació i el trasllat per les instal•lacions dels aeroports. D’acord amb les condicions de transport, no acceptem cap responsabilitat per la pèrdua o el deteriorament d’articles fràgils, peribles o valuosos, joies, diners ni equipatge embalat en contenidors malmesos o inadequats.

Pregunta'ns-ho