• Inici
  • Els teus vols
  • Informació sobre vols
  • Estat de vols

Estat de vols

Confirma l'estat del vol amb el nostre cercador. Amb el número de vol i la data de sortida sabràs al moment tots els detalls del teu itinerari.

Carregant...
Avui:
Carregant...
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Nou requisit per viatjar a Israel

Des de l'1 d'agost del 2024, el Govern israelià exigeix, a tots els passatgers procedents de països exempts de visat que vulguin ingressar a Israel, emplenar el formulari digital ETA (autorització electrònica de viatge). Aquest document haurà de ser validat per les autoritats israelianes almenys en les 72 hores prèvies de l'entrada al país.

Només així s'hi podrà accedir. Aquest document té una validesa de dos anys des de la seva emissió i permet una estada a Israel de fins a tres mesos. Per sol·licitar-ho, caldrà tenir el passaport en vigor. Per consultar més informació del tràmit, així com el llistat dels països als quals se'ls exigeix ​​el formulari, accedeix a http://etaisrael.com.

Llegir més
Información

Requisits per embarcar animals de companyia des de Ceuta i Melilla.

La situació sanitària de la ràbia en aquesta àrea ha obligat a establir una sèrie de mesures encaminades a controlar la malaltia i evitar-ne la difusió a altres zones del país. Per aquest motiu, no s'embarcarà cap animal de companyia des de Ceuta i Melilla si no compleix els requisits sanitaris establerts en la legislació:

  • Identificació amb microxip.

  • Vacunació antiràbica en vigor administrada en els darrers 12 mesos

  • Passaport europeu d'animals de companyia

A més, aquests animals només es poden introduir a través d'un aeroport o port que estigui autoritzat com a Punt d'Entrada de Viatgers. Recordem que l'aeroport de Granada-Jaén no està autoritzat com a tal, per la qual cosa no poden embarcar animals amb destinació a aquest aeroport.

Llegir més
Información

Restriccions per viatjar als EUA amb gossos o gats

Des del 14 de juliol de 2021, els Centres per al Control de Malalties (Centers for Disease Control, CDC) dels EUA han emès una suspensió temporal d'entrada de gossos (en cabina o a la bodega), incloent-hi els gossos d'assistència completament entrenats, que viatgin als EUA des de països considerats d'alt risc a causa de la ràbia canina.

Només podran volar als Estats Units des dels esmentats països els gossos d'assistència amb un permís d'importació de gossos aprovats pel CDC. Els gats procedents d'aquests orígens no s'acceptaran com a animals a la cabina ni a la bodega durant aquesta suspensió.

Podeu consultar la llista de països considerats d'alt risc i tota la informació sobre la suspensió temporal (només disponible en anglès).

Llegir més
Carregant...