Estat de vols

Confirma l'estat del vol amb el nostre cercador. Amb el número de vol i la data de sortida sabràs al moment tots els detalls del teu itinerari.

Carregant...
Avui:
Carregant...
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Flexibilización de vuelos debido a la erupción volcánica en la isla de La Palma

Debido a la erupción volcánica que se está produciendo en la Isla de La Palma, algunos de nuestros vuelos pueden estar afectados.

Ante esta situación ajena a Iberia, si vuela entre el 18 y el 25 de septiembre de 2021 con origen/destino La Palma en vuelos operados por Iberia, Iberia Express e Iberia Regional Air Nostrum y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia hasta el 20 de septiembre, puede cambiar su reserva para volar hasta el 5 de octubre de 2021. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Llegir més
Información

Limitaciones operacionales para volar a Venezuela

Debido a las cancelaciones ajenas a la compañía que estamos teniendo por las limitaciones de acceso a Venezuela, algunos de nuestros vuelos pueden verse afectados.

Ante esta situación, si vuela hasta marzo de 2022 con orígen/destino Caracas (CCS) en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestras webs o en Serviberia hasta el 14 de septiembre, tiene la posibilidad de reservar en cualquier vuelo a/desde Panamá (PTY) o Santo Domingo(SDQ) o  cambiar a cualquier otra fecha a partir del 27 de marzo de 2022. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Llegir més
Información

Restriccions per viatjar als EUA amb gossos o gats

Des del 14 de juliol de 2021, els Centres per al Control de Malalties (Centers for Disease Control, CDC) dels EUA han emès una suspensió temporal d'entrada de gossos (en cabina o a la bodega), incloent-hi els gossos d'assistència completament entrenats, que viatgin als EUA des de països considerats d'alt risc a causa de la ràbia canina.

Només podran volar als Estats Units des dels esmentats països els gossos d'assistència amb un permís d'importació de gossos aprovats pel CDC. Els gats procedents d'aquests orígens no s'acceptaran com a animals a la cabina ni a la bodega durant aquesta suspensió.

Podeu consultar la llista de països considerats d'alt risc i tota la informació sobre la suspensió temporal (només disponible en anglès).

Llegir més
Información

Limitaciones operacionales para volar a Argentina

Debido a las cancelaciones ajenas a la compañía que estamos teniendo por las limitaciones de acceso a Argentina, algunos de nuestros vuelos pueden verse afectados.

Ante esta situación, si vuela hasta el 30 de septiembre de 2021 con orígen/destino Buenos Aires (EZE) en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestras webs o en Serviberia hasta el 30 de agosto, tiene la posibilidad de reservar en cualquier otra fecha hasta el 30 de noviembre de 2021. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Llegir més
Información

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet a través de Gestió de reserves.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea de Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

 

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Tenint en compte la variabilitat de la situació actual, podeu canviar les dates del viatge sense cost addicional o demanar-ne el reemborsament en forma de bo per fer-lo servir quan vulgueu, on vulgueu i per a qui vulgueu: Vol segur i Flexible.

Consulta les restriccions i els requisits que exigeixen els diferents governs per planificar el viatge de la millor manera.

Mesures adoptades en relació amb la COVID-19

Conegui totes les Mesures adoptades en relació amb la COVID-19 per poder planificar el viatge amb tranquil·litat.

 

Llegir més
Carregant...