Estat de vols

Confirma l'estat del vol amb el nostre cercador. Amb el número de vol i la data de sortida sabràs al moment tots els detalls del teu itinerari.

Carregant...
Avui:
Carregant...
Carregant...

Última hora dels nostres vols

Información

Condiciones meteorológicas adversas en las Islas Canarias

Como consecuencia de las condiciones meteorológicas adversas que se están produciendo en las Islas Canarias, algunos de nuestros vuelos pueden verse afectados.

Ante esta situación ajena a Iberia, si vuela hasta el 27 de septiembre 2022 a/desde Las Palmas (LPA), Tenerife (TFN y TFS) o La Palma (SPC) y ha comprado su billete directamente en nuestras webs o en Serviberia hasta el 24 de septiembre, tiene la posibilidad de reservar con nuevas fechas dentro de los 6 meses posteriores. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Períodos restringidos

  • En octubre: días 7, 8, 12, 28 y 29.

  • En noviembre: días 1, 4, 5, y 9.

  • En diciembre: períodos del 2 al 11 y del 16 al 31.

  • En enero: período del 1 al 9.

  • En febrero:períodos del 17 al 21 y del 24 al 27.

  • En marzo: días 17, 18 y 20.

Llegir més
Información

Flexibilización de vuelos en Amsterdam

Debido a congestión en los controles de seguridad en el aeropuerto de Ámsterdam, emitimos la siguiente flexibilización:

Ante esta situación ajena a Iberia, si vuela hasta el 30 de septiembre de 2022 con origen/destino Amsterdam en vuelos operados por Iberia Express y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia, puede cambiar su reserva de fecha para volar hasta el 6 de octubre de 2022. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Llegir més
Información

Limitacions operacionals per volar a Veneçuela

Els nostres vols amb Veneçuela s'han vist afectats per la suspensió de la ruta durant la temporada d'estiu.

Davant d'aquesta situació, si vola entre el 28 de juny i el 28 d'octubre del 2022 amb origen o destinació a Caracas (CCS) en vols operats per Iberia i ha comprat el bitllet directament als nostres webs o a Serviberia fins al 28 de febrer, té la possibilitat de reservar qualsevol vol amb origen o destinació a Panamà (PTY) o Santo Domingo (SDQ) o bé canviar a qualsevol altra data a partir del 30 d'octubre del 2022. Si ha comprat el bitllet per viatjar amb nosaltres en una agència de viatges, cal que s'hi posi en contacte per modificar la reserva.

Llegir més
Información

Requisits per embarcar animals de companyia des de Ceuta i Melilla.

La situació sanitària de la ràbia en aquesta àrea ha obligat a establir una sèrie de mesures encaminades a controlar la malaltia i evitar-ne la difusió a altres zones del país. Per aquest motiu, no s'embarcarà cap animal de companyia des de Ceuta i Melilla si no compleix els requisits sanitaris establerts en la legislació:

  • Identificació amb microxip.

  • Vacunació antiràbica en vigor administrada en els darrers 12 mesos

  • Passaport europeu d'animals de companyia

A més, aquests animals només es poden introduir a través d'un aeroport o port que estigui autoritzat com a Punt d'Entrada de Viatgers. Recordem que l'aeroport de Granada-Jaén no està autoritzat com a tal, per la qual cosa no poden embarcar animals amb destinació a aquest aeroport.

Llegir més
Información

Restriccions per viatjar als EUA amb gossos o gats

Des del 14 de juliol de 2021, els Centres per al Control de Malalties (Centers for Disease Control, CDC) dels EUA han emès una suspensió temporal d'entrada de gossos (en cabina o a la bodega), incloent-hi els gossos d'assistència completament entrenats, que viatgin als EUA des de països considerats d'alt risc a causa de la ràbia canina.

Només podran volar als Estats Units des dels esmentats països els gossos d'assistència amb un permís d'importació de gossos aprovats pel CDC. Els gats procedents d'aquests orígens no s'acceptaran com a animals a la cabina ni a la bodega durant aquesta suspensió.

Podeu consultar la llista de països considerats d'alt risc i tota la informació sobre la suspensió temporal (només disponible en anglès).

Llegir més
Información

Suspensió de les operacions de la ruta a Rio de Janeiro

A causa de la suspensió de les operacions entre Madrid i Rio de Janeiro, si té un bitllet emès per volar en aquesta ruta entre el 27 de juny i el 29 d'octubre 2022 en vols operats per Iberia i ha comprat el bitllet directament al nostre web o a Serviberia fins al 30 de març, s'intentarà facilitar-li una alternativa. Si ha comprat el bitllet per viatjar amb nosaltres en una agència de viatges, cal que hi vagi per modificar la reserva.

Llegir més
Información

Canvi de terminal a Londres-Heathrow

A causa de motius operatius, a partir del 12 de juliol vinent tots els vols que tinguin la sortida o l'arribada a Londres Heathrow s'operaran a la terminal 3.

Taulell de facturació:
Si necessites lliurar equipatge a l'aeroport o no has tret la targeta d'embarcament en línia i necessites obtenir-ne una de física a l'aeroport de Heathrow, trobaràs la nova àrea de facturació d'Iberia a la terminal 3, zona C.

Fast Track i sales VIP
Aquesta nova terminal disposa de servei de fast track i ofereix dues sales vip: sala VIP Galleries Club i First, que estaran a la disposició dels clients d'Iberia en les mateixes condicions que les anteriors.

Vols operats per British Airways
Si algun dels teus vols està operat per British Airways, caldrà que vagis encara a la terminal 5. Trobaràs més informació als enllaços següents: Mapa Heathrow i vols en connexió.

Vols en connexió
Si tens un vol en connexió que es pugui veure afectat per aquest canvi de terminal, rebràs una notificació per informar-te dels canvis.

Llegir més
Información

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet a través de Gestió de reserves.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea de Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

 

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Tenint en compte la variabilitat de la situació actual, podeu canviar les dates del viatge sense cost addicional o demanar-ne el reemborsament en forma de bo per fer-lo servir quan vulgueu, on vulgueu i per a qui vulgueu: Vol segur i Flexible.

Consulta les restriccions i els requisits que exigeixen els diferents governs per planificar el viatge de la millor manera.

Mesures adoptades en relació amb la COVID-19

Conegui totes les Mesures adoptades en relació amb la COVID-19 per poder planificar el viatge amb tranquil·litat.

 

Llegir més
Carregant...