Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

  • Inici
  • Els teus vols
  • Informació sobre vols
  • Última hora dels nostres vols

Última hora dels nostres vols

Llistat d'avisos

Es restableixen els controls fronterers a Madrid fins al 14 de desembre

Amb motiu de la Cimera de Clima (COP25) que se celebra a Madrid, es restableixen els controls fronterers de l'espai Schengen. Fins al 14 de desembre es realitzaran controls de seguretat aleatoris a l'arribada a Madrid. Recordem a tots els clients la necessitat d'anar degudament documentats en tots els vols.

Vaga convocada a França pels dies 5, 6 i 7 de desembre de 2019

A causa de les convocatòries de vaga general a França el proper dia 5 de desembre i de controladors aeris (ATC) els següents 6 i 7 de desembre de 2019, alguns dels nostres vols europeus es poden veure afectats.

Davant d'aquesta situació aliena a Iberia, si voleu aquest dia amb orígens / destinacions europees afectades per l'espai aeri francès en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum i heu comprat el vostre bitllet directament a les nostres webs o a Serviberia fins al 29 de novembre, teniu la possibilitat de reservar en qualsevol altre vol de la mateixa ruta fins al 15 de desembre de 2019 . Si heu comprat el voctre bitllet per viatjar amb nosaltres a una agència de viatges, heu de dirigir-vos a ella per modificar la reserva.

Si té reservat un vol que pugui estar afectat, faciliti'ns les dades de contacte a l'apartat Gestió de reserves perquè el puguem informar de qualsevol novetat rellevant sobre el seu viatge a través del servei Iberia conecta.


Per respondre a qualsevol consulta que vulgui fer-nos en relació amb el seu viatge, l'atendrem a:

  • Serviberia: (+34) 901 111 500 les 24 hores del dia

  • Des d'un altre país: Serviberia


Informació arribades i sortides de vols

Li recomanem que consulti l'estat dels vols a Arribades i sortides abans d'anar a l'aeroport.

Li demanem disculpes pels inconvenients que aquesta circumstància aliena a Iberia li pugui ocasionar i agraïm especialment la seva  comprensió.

Pregunta'ns-ho

Buscador de oficinas