• Inici
 • Els teus vols
 • Informació sobre vols
 • Última hora dels nostres vols

Última hora dels nostres vols

Llistat d'avisos

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet.

El pot sol·licitar accedint al formulari.

 

 

 

 

Si ha fet la compra a través d'una agència, posi-s'hi en contacte directament.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea d'Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Si té un bitllet per volar entre l'1 de març i el 30 de juny, li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet o de canviar la data del vol.

 

Els bons li donen la màxima flexibilitat perquè tenen validesa per volar fins al 30 de juny de 2021, sense restriccions de dates, i es poden utilitzar en un o diversos bitllets fins a esgotar-ne l'import. Pot sol·licitar el bo completant ara aquest formulari en línia.

Avantatges de sol·licitar el bo:

 • Sense esperes. Tan fàcil com sol·licitar-lo en línia.

 • El bo es pot fer servir un o més cops, fins a esgotar-ne l'import.

 • El pot fer servir quan vulgui fins al 30 de juny de 2021.

 • El bo no és nominatiu: triï a qui li comprarà el bitllet.

 • Vàlid per a vols directes o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum.

 • Per volar quan vulgui fins al 30 de juny de 2021.

 

Els canvis també estan permesos per volar fins al 30 d'abril de 2021 amb les excepcions següents: no vàlid per a vols entre el 9 i el 12 d'octubre, entre el 4 i el 9 de desembre, entre el 19 de desembre i el 10 de gener de 2021, i entre el 24 de març  i el 4 d'abril de 2021. Per fer aquests canvis, contacti amb la seva agència de viatges o realitze la seua sol·licitud a través de Gestió de Reserves.

 

Si el seu vol s'ha cancel·lat i prefereix no volar o sol·licitar altres alternatives de canvi o reemborsament, no dubti a contactar amb la seva agència de viatges o amb nosaltres a través dels nostres telèfons d'atenció al client habituals. En aquest cas, li preguem que tingui en compte que, a causa de les circumstàncies actuals, el nostre centre d'atenció telefònica pot experimentar demores tant en l'atenció de la trucada com en la gestió del reemborsament.

Restriccions per viatjar a Espanya

 • Des de les 00.00 hores del 15 de maig i fins al final de l'estat d'alarma (ara per ara, fins a les 00.00 hores del 24 de maig de 2020) només està permesa l'entrada a Espanya de les persones següents:

  • Ciutadans espanyols.

  • Residents a Espanya.

  • Treballadors transfronterers.

  • Professionals sanitaris o de l'atenció a la gent gran que es dirigeixin a exercir la seva activitat laboral.

  • Aquelles persones que acreditin documentalment causes de força major o situació de necessitat.

  • Personal estranger acreditat com a membre de les missions diplomàtiques, oficines consulars i organismes internacionals ubicats a Espanya, sempre que es tracti de desplaçaments vinculats a l'exercici de les seves funcions oficials.

  • Persones que arribin al territori espanyol per qualsevol altre motiu exclusivament laboral, a més dels anteriors.

  En tots els casos caldrà acreditar documentalment la condició al·ludida.

 • Excepte els treballadors transfronterers i els professionals sanitaris que es dirigeixin a exercir la seva activitat laboral (llevat que hagin estat en contacte amb persones diagnosticades de COVID-19), les persones que compleixin aquests requisits, a més, hauran de romandre en quarantena durant els 14 dies següents a l'arribada a Espanya, quedant-se al seu domicili o allotjament i limitant els seus desplaçaments exclusivament al següent:

  • Adquisició d'aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat.

  • Assistència a centres, serveis i establiments sanitaris.

  • Per causes de força major o situació de necessitat.

  En tots aquests desplaçaments serà obligatori l'ús de mascareta.

  En cas de mostrar símptomes d'infecció per COVID-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar general o altres símptomes registrats), hauran de contactar per telèfon amb els serveis sanitaris habilitats per la comunitat autònoma corresponent i indicar-los que estan en quarantena perquè venen de l'estranger.

 • Tant per viatjar a / des d'Espanya  (durant l'embarcament, el desembarcament i dins de l'avió) , així com per transitar pels aeroports espanyols, és obligatori l'ús de mascareta que cobreixi nas i boca.

 • Per poder entrar a Espanya hauràs d'emplenar un formulari de salut pública  per poder estar localitzat durant la quarentena. L'emplenament d'aquest formulari és obligatori de conformitat amb les autoritats corresponents.

 

Vols amb destinació les Illes Balears o Illes Canàries

Tots els passatgers amb destinació les Illes Balears o Illes Canàries hauran d'omplir un formulari que acrediti el motiu del seu viatge. Aquest formulari és d'obligat compliment segons ordre de les autoritats corresponents.

Formulari per a passatgers amb destinació Balears: Descarragueu formulari.

Formulari per a passatgers amb destinació Canàries: Descarragueu formulari.

 

Última informació sobre restriccions de viatge a causa del coronavirus

Alguns països han establert mesures addicionals per mitigar la propagació del coronavirus.

Podeu obtenir informació més actualitzada a través del web del Ministeri de Sanitat i al web de l'Associació Internacional de Transport Aeri (IATA), en què s'enumeren els països on hi ha restriccions actualment.

També podeu comprovar en aquest mapa, els països que restringeixen l’entrada de ciutadans procedents d’Espanya del web del Ministeri d’ Asuntos Exteriores del Govern espanyol.

Mesures Adoptades per la COVID-19

Hem posat en marxa mesures excepcionals per preservar la seva salut i benestar quan voli amb nosaltres i també perquè tingui tota la flexibilitat si necessita canviar els bitllets. A l'aeroport, durant l'embarcament i a bord, hem implantat mesures d'higiene i prevenció de la COVID-19 perquè pugui volar amb tranquil•litat.

Canvi d' ubicació del Pont Aeri

A causa de l'impacte en el transport aeri de l'extensió de l'corona virus, el gestor aeroportuari ha decidit tancar temporalment el control de seguretat exclusiu del Pont Aeri als aeroports de Madrid i de Barcelona. Per poder seguir donant aquest servei, hem habilitat una altra àrea:

A Madrid:
Taulell 812 a l'àrea de facturació general de la T4.
T'aconsellem presentar-te com més aviat millor a l'aeroport si vas a facturar equipatge. Els vols es tancaran a la facturació 45 minuts abans de l'hora programada de sortida.

A Barcelona:
Taulell 414 a la T1, Principal (Nivell 3). Es mantenen els horaris de presentació a l'aeroport.

Recomanem confirmar la reserva i comprovar l'estat del teu vol abans de presentar-te a l'aeroport.

Pregunta'ns-ho

Buscador de oficinas
Carregant...