• Inici
  • Els teus vols
  • Informació sobre vols
  • Última hora dels nostres vols

Última hora dels nostres vols

Llistat d'avisos

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet a través de Gestió de Reserves.

 

 

 

 

Si ha fet la compra a través d'una agència, posi-s'hi en contacte directament.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea d'Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Els clients els vols dels quals tinguin una data de sortida anterior al 31 d'octubre de 2020 i la ciutat d'origen o destinació dels quals tingui restriccions fixades per les administracions competents que els impedeixin volar, podran sol·licitar abans de la sortida dels seus vols, canvis sense penalització per volar fins al 30 de juny de 2021. També podran obtenir un bo per utilitzar en vols fins al 31 de desembre de 2021.

Els bons li donen la màxima flexibilitat sense restriccions de dates i es poden utilitzar en un o diversos bitllets fins a esgotar-ne l'import. Pot sol·licitar el bo abans del 31 d'octubre de 2020 a través de Gestió de Reserves .

Avantatges de sol·licitar el bo:

  • Sense esperes. Tan fàcil com sol·licitar-lo en línia.

  • El bo es pot fer servir un o més cops, fins a esgotar-ne l'import.

  • El pot fer servir quan vulgui fins al 31 de desembre de 2021.

  • El bo no és nominatiu: triï a qui li comprarà el bitllet.

  • Vàlid per a vols directes o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum.

  • Per volar quan vulgui fins al 31 de desembre de 2021.

 

Els canvis sol·licitats abans del 31 d'Octubre de 2020 també estan permesos per a bitllets per volar fins al 30 de juny de 2021, amb les excepcions següents: no vàlid per a vols del 9 al 12 d'octubre, del 4 al 9 de desembre, del 19 de desembre al 10 de gener de 2021 i del 24 de març al 10 d'abril de 2021. Per fer aquests canvis, contacti amb la seva agència de viatges o realitze la seua sol·licitud a través de Gestió de Reserves.

 

Si prefereix sol·licitar altres alternatives de canvi o reemborsament, no dubti a contactar amb la seva agència de viatges o amb nosaltres a través dels nostres telèfons d'atenció al client habituals.

Mesures Adoptades per la COVID-19

Hem posat en marxa mesures excepcionals per preservar la seva salut i benestar quan voli amb nosaltres i també perquè tingui tota la flexibilitat si necessita canviar els bitllets. A l'aeroport, durant l'embarcament i a bord, hem implantat mesures d'higiene i prevenció de la COVID-19 perquè pugui volar amb tranquil•litat.

Normatives de sortida i entrada dels països

A Iberia continuem treballant perquè puguis volar amb tranquil·litat i planificar el teu pròxim viatge.

Reprenem part del nostre programa de vols i volem que puguis estar tan informat com sigui possible de les normatives de sortida i entrada de cada país.

Comprova aquí si hi ha restriccions per planificar el teu viatge.

Necessites una prova de COVID per volar?

Si has arribat fins aquí és perquè, probablement, estàs planificant un vol. Tenim moltes ganes de tornar-te a veure a bord! Abans de volar, però, has de saber que algunes de les nostres destinacions exigeixen el certificat d'una prova PCR feta amb un màxim d'hores o dies abans de la sortida. Aquesta prova, juntament amb el seu certificat, són imprescindibles per poder accedir a determinats països.

Per això, en col·laboració amb Quirónprevención (empresa líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris), posem a disposició dels nostres passatgers la possibilitat de fer-se una prova PCR per a la detecció del coronavirus en qualsevol dels centres de la xarxa de Quirónprevención.

Només pel fet de ser client d'Iberia, Quirónprevención t'ofereix aquest servei al millor preu.

Més informació

Canvi d' ubicació del Pont Aeri

A causa de l'impacte en el transport aeri de l'extensió de l'corona virus, el gestor aeroportuari ha decidit tancar temporalment el control de seguretat exclusiu del Pont Aeri als aeroports de Madrid i de Barcelona. Per poder seguir donant aquest servei, hem habilitat una altra àrea:

A Madrid:
Taulell 812 a l'àrea de facturació general de la T4.
T'aconsellem presentar-te com més aviat millor a l'aeroport si vas a facturar equipatge. Els vols es tancaran a la facturació 45 minuts abans de l'hora programada de sortida.

A Barcelona:
Taulells 260-262 a la T1, Principal (Nivell 3). Es mantenen els horaris de presentació a l'aeroport.

Recomanem confirmar la reserva i comprovar l'estat del teu vol abans de presentar-te a l'aeroport.

Pregunta'ns-ho

Buscador de oficinas
Carregant...