• Inici
 • Els teus vols
 • Informació sobre vols
 • Última hora dels nostres vols

Última hora dels nostres vols

Llistat d'avisos

Flexibilització de vols per l'evolució del coronavirus

A causa de la situació provocada per la COVID-19 i les restriccions aplicades per alguns països, flexibilitzem les tarifes en vols operats per Iberia, Iberia Express i Iberia Regional Air Nostrum, d'acord amb la informació que es detalla més avall. Li oferim la possibilitat de sol·licitar un bo per l'import del bitllet a través de Gestió de reserves.

 

 

 

 

 

Si ha fet la compra a través d'una agència, posi-s'hi en contacte directament.

D'altra banda, com que constantment es produeixen canvis en l'entorn que podrien suposar en algun cas canvis d'avió, d'horaris i altres situacions, suggerim als clients que vagin a l'àrea de Gestió de Reserves perquè els puguem informar directament de qualsevol modificació que afecti el seu viatge.

 

Vols amb qualsevol origen o destinació de la xarxa del grup Iberia

Els clients que es vegin afectats per qualsevol de les circumstàncies següents dins dels 15 dies previs a la data del vol, podran modificar sense cost la data del vol o obtenir el reemborsament a través d'un bo bescanviable per bitllets i serveis a l'àrea de gestió de reserves:

 • S'estableixin prohibicions d'entrada decretades al seu lloc de destinació

 • Estiguin subjectes a mesures sobrevingudes de confinament o quarantena obligatòries al seu lloc de destinació, que no es poden evitar amb un certificat negatiu de test COVID-19 poc abans de viatjar

 • Estiguin subjectes a una obligació de confinament o quarantena al seu lloc d'origen de manera sobrevinguda (confinament decretat a la seva regió, província, municipi o regió sanitària; resultat de test COVID-19 positiu d'algú amb qui convisquin…)

 • Donin positiu en COVID-19

 • La seva hora per a la vacuna coincideix amb les dates dels vols.

Només cal que ho sol·licitin des de la nostra pàgina web (a l'àrea de gestió de la reserva), abans que es tanqui la facturació del vol que no podran agafar, o que acreditin la condició que els impedeix volar a través del nostre centre d'atenció al client.

Els bons li donen la màxima flexibilitat sense restriccions de dates i es poden utilitzar en un o diversos bitllets fins a esgotar-ne l'import. Pot sol·licitar el bo des de Gestió de reserves.

Avantatges de sol·licitar el bo:

 • Sense esperes. Tan fàcil com sol·licitar-lo en línia.

 • El bo es pot fer servir un o més cops, fins a esgotar-ne l'import.

 • El podrà utilitzar quan vulgui, amb una validesa de 14 mesos des de l'emissió.

 • El bo no és nominatiu: triï a qui li comprarà el bitllet.

 • Vàlid per a vols directes o en connexió en què almenys un dels trajectes sigui operat per Iberia, Iberia Express o Air Nostrum.

 • Per volar quan vulgui

Els canvis també estan permesos amb les excepcions següents: no vàlids per a vols del 4 al 9 de desembre de 2020, del 19 de desembre de 2020 al 10 de gener de 2021 i del 24 de març al 9 d'abril de 2021. Per fer aquests canvis, contacti amb la seva agència de viatges o faci la sol·licitud a través de Gestió de reserves.

Les opcions de canvi o reemborsament en bo indicades anteriorment s'entenen sens perjudici d'altres alternatives de reemborsament aplicables a supòsits d'impossibilitat de viatjar per causa de força major, que s'hauran de sol·licitar a través dels nostres canals habituals d'atenció al client.

Mesures adoptades en relació amb la COVID-19

Conegui totes les Mesures adoptades en relació amb la COVID-19 per poder planificar el viatge amb tranquil·litat.

 

Retraso del inicio de las operaciones de algunas rutas a Estados Unidos

Debido al retraso del inicio de las operaciones de algunas rutas a Estados Unidos, algunos de nuestros vuelos pueden estar afectados. Ante esta situación ajena a Iberia:

Si vuela del 1 al 30 de Junio de 2021 con origen/destino San Juan de Puerto Rico, Bostón y Los Ángeles en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia hasta el 23 de abril, se intentará facilitarle una alternativa de fecha o ruta. 

Si vuela del 1 de Julio al 29 de Octubre de 2021 con origen/destino San Francisco en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia hasta el 23 de abril, se intentará facilitarle una alternativa de fecha o ruta.

Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Limitaciones operacionales para volar a Argentina

Debido a las cancelaciones ajenas a la compañía que estamos teniendo por las limitaciones de acceso a Argentina, algunos de nuestros vuelos pueden verse afectados.

Ante esta situación, si vuela hasta el 30 de junio de 2021 con orígen/destino Buenos Aires (EZE) en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestras webs o en Serviberia hasta el 4 de junio, tiene la posibilidad de reservar en cualquier otra fecha hasta el 30 de noviembre de 2021. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

Retraso del inicio de las operaciones de la ruta a Rio de Janeiro

Debido al retraso del inicio de las operaciones de la ruta a Rio de Janeiro, algunos de nuestros vuelos pueden estar afectados. Ante esta situación ajena a Iberia:

Si vuela del 1 de julio al 29 de octubre de 2021 con origen/destino Rio de Janeiro en vuelos operados por Iberia y ha comprado su billete directamente en nuestra web o en Serviberia hasta el 6 de mayo, se intentará facilitarle una alternativa de fecha hasta el 31 de diciembre de 2021. Si ha comprado su billete para viajar con nosotros en una agencia de viajes, debe dirigirse a ella para modificar su reserva.

.

Pregunta'ns-ho

Cercador d'oficines
Carregant...