Documentació

Comprova quins requisits necessites per al teu viatge

Més Informació

Quina documentació he de presentar per volar?

Segons la norma introduïda pel Comitè Nacional de Seguretat Aeroportuària de la Direcció General d'Aviació Civil Espanyola, hem de sol·licitar a tots els nostres passatgers, independentment de la seva destinació, que presentin el DNI, passaport o carnet de conduir expedit a Espanya per verificar que la seva identitat coincideix amb les dades que figuren al bitllet i a la targeta d'embarcament.
Comprova la documentació que has d'aportar als taulells de facturació i a les portes d'embarcament per poder-la confirmar.

Em cal completar l'"ESTA" per entrar als Estats Units?

Si viatges amb destinació o trànsit als Estats Units, has de saber que els ciutadans dels països inclosos en el Programa d'exempció de visat "ESTA" han de sol·licitar una autorització de viatge electrònica. Té un preu de 14 US$ i 2 anys de durada. És convenient que efectuïs el procediment de registre amb una antelació mínima de 72 hores a la sortida del vol, a fi d'obtenir l'autorització oficial a temps. Et recomanem portar una còpia impresa de l'autorització, juntament amb la resta de documentació necessària per al viatge.

Aquí podràs obtenir informació detallada sobre l'ESTA

Les companyies aèries estan obligades per normativa legal a facilitar a les autoritats estatunidenques les dades dels passatgers en vols amb destinacions als EUA a través del sistema Informació Anticipada sobre Passatgers (API). Ho pots fer en qualsevol moment abans del vol des de Gestiona la teva reserva.

Quina documentació necessito per entrar al Regne Unit a partir de l'1 d'octubre de 2021?

A partir de l'1 d'octubre necessitaràs el passaport en vigor per entrar al Regne Unit si ets ciutadà de la Unió Europea, de l'Espai Econòmic Europeu o de Suïssa. El DNI deixarà de ser un document vàlid per viatjar a aquesta destinació, excepte per a aquelles persones que tinguin la condició de residents al Regne Unit des d'abans del 31 de desembre de 2021.

Potser t'interessa també

Documentació

Tots els requisits que has de complir quan viatges amb nens i nadons segons la seva edat, la mida i el nombre

Més informació

Equipatge facturable

Ha de tenir un pes i una mida estàndard màxima de 23 kg i 158 cm entre llarg, ample i alt, incloent-hi nanses, butxaques i rodes.

Més informació

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Carregant...