• Inici
  • Els teus vols
  • Reserves
  • Documentació

Documentació

Comprova quins requisits necessites per al teu viatge

IMPORTANT: la informació següent és orientativa.

Més Informació

Quina documentació haig de presentar als aeroports espanyols per poder volar?

Segons la norma introduïda pel Comitè Nacional de Seguretat Aeroportuària de la Direcció General d'Aviació Civil Espanyola, hem de sol·licitar a tots els nostres passatgers, independentment de la seva destinació, que presentin el DNI, passaport o carnet de conduir expedit a Espanya per verificar que la seva identitat coincideix amb les dades que figuren al bitllet i a la targeta d'embarcament.
Comprova la documentació que has d'aportar als taulells de facturació i a les portes d'embarcament per poder-la confirmar.

Em cal completar l'"ESTA" per entrar als Estats Units?

Si viatges amb destinació o trànsit als Estats Units, has de saber que els ciutadans dels països inclosos en el Programa d'exempció de visat "ESTA" han de sol·licitar una autorització de viatge electrònica. És convenient que efectuïs el procediment de registre amb una antelació mínima de 72 hores a la sortida del vol, a fi d'obtenir l'autorització oficial a temps. Et recomanem portar una còpia impresa de l'autorització, juntament amb la resta de documentació necessària per al viatge.

Si has estat a Cuba després del 12 de gener de 2021 i, per tant, tens un segell de Cuba al passaport, no podràs tramitar l'ESTA i hauràs de sol·licitar un visat B1 o B2 al Consolat General o Secció Consular de l'Ambaixada dels Estats Units del teu lloc de residència.

El número de passaport espanyol consta de nou caràcters: tres lletres seguides de sis xifres. A causa de la tipografia del passaport, de vegades es pot confondre el número 0 (zero) amb la lletra O i viceversa. Assegura't d'introduir correctament tots els caràcters en omplir l'ESTA.

Aquí podràs obtenir informació detallada sobre l'ESTA

Les companyies aèries estan obligades per normativa legal a facilitar a les autoritats estatunidenques les dades dels passatgers en vols amb destinacions als EUA a través del sistema Informació Anticipada sobre Passatgers (API). Ho pots fer en qualsevol moment abans del vol des de Gestiona la teva reserva.

Protocol sanitari d'entrada a Egipte

Complint amb els protocols de l'Organització Mundial de Salut, les autoritats sanitàries egípcies requereixen una desinsectació de l'avió (cabina i bodega) abans de la seva arribada al país. Més informació.

Potser t’interessa també

Documentació menors

Tots els requisits que has de complir quan viatges amb nens i nadons segons la seva edat, la mida i el nombre

Més informació

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Carregant...