Shop&Fly

Logotip Shop$Fly
  • 3 Avios per cada euro
    Pel valor de la factura lliure d’impostos (sense incloure-hi l’IVA).

Amb Iberia Plus i El Corte Inglés les teves compres et porten volant a la destinació que vulguis. Si no resideixes a la Unió Europea i ets soci Iberia Plus, les teves compres a El Corte Inglés et donaran molts Avios que aviat podràs bescanviar per vols i plans de lleure.

Apropa’t a El Corte Inglés de Castellana, Serrano 47 i Serrano 52 a Madrid, Diagonal a Barcelona o Costa Marbella a Port Banús, i en totes les compres amb factura lliure d’impostos (sense incloure-hi l’IVA) acumularàs 3 Avios per cada euro.

Mostra la taula d'obtenció

Com puc aconseguir Avios?

Pas 1

FES LES TEVES COMPRES

Fes les compres a El Corte Inglés Department Stores.

Pas 2

VALIDA LA FACTURA

Dirigeix-te a l’International Desk o al Punt d’Informació al Turista dins del centre El Corte Inglés (Castellana i Serrano a Madrid, Diagonal a Barcelona o Costa Marbella a Port Banús). Allà t’ajudaran a fer la devolució de l’IVA i hauràs de facilitar el teu número de soci d’Iberia Plus.

Pas 3

ACONSEGUEIX ELS TEUS AVIOS

Processa el TAX REFUND a l’aeroport i gaudeix dels teus Avios una vegada s’hagi fet la devolució. Els Avios s’anoten en un termini de 5 dies a partir de la data de devolució d’impostos. Si tens qualsevol incidència, l’adreça electrònica de contacte és: shopandfly@elcorteingles.es

Partners que també et poden interessar

Carregant...