El meu Iberia Plus

Tots els beneficis que t'ofereix el teu nivell de targeta a Iberia i a oneworld. Què pots fer per obtenir Punts Elite i poder pujar de nivell o si has oblidat la contrasenya.

Què faig si he oblidat la contrasenya o el meu compte Iberia Plus s'ha bloquejat?

Si has oblidat la contrasenya, prem "Accés > Has oblidat la contrasenya?" (a la part superior dreta del web), indica la teva adreça electrònica o el teu número de targeta Iberia Plus (en cas que tinguis la mateixa adreça associada a més d'un compte Iberia Plus), i t'enviarem un correu amb les instruccions per restablir la contrasenya. Recorda que hauràs de canviar aquesta contrasenya en un termini de 3 hores i que és convenient que esborris l'historial i les contrasenyes del navegador a Iberia.com abans de fer tot el procés.

En cas de contrasenya caducada, hauràs de seguir les indicacions que et proporciona el sistema en introduir-la. Recorda que hauràs de triar una contrasenya diferent. La pots canviar per la que vulguis des del menú El meu perfil > Configuració del compte > Seguretat i inici de sessió.

Si s'ha produït un bloqueig del teu compte, posa't en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari.

La targeta Iberia Plus no requereix reactivació, ni tan sols en períodes d'inactivitat.

Com a titular de la targeta Iberia Plus, quins beneficis puc obtenir amb oneworld?

Podràs acumular i fer servir Avios en qualsevol de les companyies de l'aliança oneworld sense necessitat de pertànyer als seus programes de viatgers freqüents. Els trànsits seran més fàcils si voles en les xarxes globals d'aquestes companyies.

Què he de fer en cas de pèrdua, sostracció o deteriorament de la targeta Iberia Plus?

Per assolir el nostre objectiu de neutralitat climàtica, el format de totes les nostres targetes és digital. D'aquesta manera evitem l'ús de plàstic, i l'obtenim immediatament al dispositiu mòbil. Pots descarregar la targeta de manera virtual iniciant la sessió a "Iberia Plus > El meu Iberia Plus". Només cal que instal·lis l'aplicació d'Iberia per a iPhone o Android per portar la targeta al mòbil i accediràs també a funcions com reserves o check-in online.

Els nostres clients Iberia Plus Platino, Infinita o Infinita Prime poden contactar amb el Servei d'Atenció d'Iberia Plus.

Què són els Punts Elite?

Els Punts Elite (PE) serveixen únicament per canviar o mantenir el nivell de la targeta Iberia Plus Plata, Oro, Platino, Infinita i Infinita Prime.

Es comptabilitzen des de l'1 d'abril de l'any en curs fins al 31 de març de l'any següent. Els PE acumulats durant aquest període seran els que determinaran el teu nivell Iberia Plus. Obtindràs Punts Elite cada cop que volis amb el Grup Iberia*, Binter, Vueling, Level o les companyies oneworld sense tenir en compte promocions o ofertes especials. Els Punts Elite no es poden comprar, regalar ni transferir, tal com pots fer amb els Avios.

Pots consultar els Punts Elite que tens acumulats des de la teva àrea privada a “Els meus Avios”.

* El Grup Iberia està format per Iberia, Iberia Regional / Air Nostrum i Iberia Express.

Quan caduca la meva targeta Iberia Plus?

Les targetes Iberia Plus Clásica no caduquen. Per a la resta de nivells, la data de vigència s'indica tant a la targeta com a l'apartat “Targeta Iberia Plus”.
Per assolir el nostre objectiu de neutralitat climàtica, el format de totes les nostres targetes és digital. D'aquesta manera evitem l'ús de plàstic, ja que es rep immediatament al dispositiu mòbil. Quan la targeta caduqui, podràs tornar a descarregar la targeta digital amb la nova data de caducitat, un cop hagis esborrat la targeta caducada.

Què necessito per donar-me d'alta a Iberia Plus?

Si encara no pertanys a Iberia Plus, t'hi pots donar d'alta des d'Iberia.com. Només cal que completis un breu formulari de registre.

En qualsevol moment pots descarregar la targeta virtual al mòbil a través de l'aplicació d'Iberia o pots imprimir una rèplica de la targeta en paper (al final del procés d'alta) o, simplement, anotar el número de targeta. Si vols ampliar la informació, contacta amb el teu Centre de serveis d'Iberia Plus.

Com puc accedir a la meva àrea personal d'Iberia Plus?

A l'extrem superior dret de la pàgina d'inici trobaràs la pestanya d'Iberia Plus i les caselles per introduir-hi el teu número de targeta Iberia Plus o la teva adreça electrònica i, a sota, la contrasenya.
Si encara no pertanys a Iberia Plus, t'hi pots donar d'alta des d'Iberia.com completant un breu formulari de registre.

A més, podràs associar el teu perfil Iberia Plus a les xarxes socials (Facebook i LinkedIn) des de la mateixa pestanya.

En intentar registrar-me a Iberia Plus, em diu que les dades del DNI no són correctes. Què he de fer?

Et suggerim que comprovis si les dades introduïdes a Tipus i número de document són correctes. Si és així, contacta amb el nostre Centre de serveis d'Iberia Plus.

Com puc descarregar la targeta Iberia Plus al mòbil?

Per tenir la targeta Iberia Plus al teu Wallet o Passbook, cal que prèviament hagis descarregat l'aplicació d'Iberia. Quan la tinguis, segueix aquests passos:

  • Dins l'aplicació d'Iberia, registra't amb el teu número de targeta o amb la teva adreça electrònica i contrasenya (si no en tens o no la recordes, te'n podem enviar una de nova per correu electrònic).

  • Quan t'hagis identificat, has d'entrar a “El meu Iberia Plus” (extrem superior dret).

  • Accedeix a "Descarrega la targeta", just a sota de la imatge, i així s'afegirà la targeta al mòbil. Tingues en compte que per a Android és necessari tenir instal·lada una aplicació que emmagatzemi fitxers pkpass.

  • Ja podem sortir de l'aplicació d'Iberia i accedir a l'aplicació de Wallet (o aplicació instal·lada), de manera que puguis mostrar la targeta a qualsevol partner perquè en puguin llegir el codi QR.

  • Si canvia el teu nivell Iberia Plus, hauràs de tornar a descarregar la nova targeta accedint al teu perfil des de la nostra app.

Franquícia d'equipatge per a clients de la targeta Iberia Plus

Consulta tots els beneficis relacionats amb l'equipatge per als clients Iberia Plus.

Com funciona la targeta Iberia Plus?

Obtén de franc la targeta Iberia Plus, amb la qual d'una manera molt senzilla acumularàs Avios bescanviables per vols i serveis de les companyies associades. Registra-t'hi i comença a obtenir Avios en tots els vols i també amb els nostres més de 90 partners.

Acumula Punts Elite i podràs accedir als nivells superiors de les targetes Iberia Plus (Plata, Oro i Platino). Gaudiràs de més avantatges i de beneficis molt exclusius. Iberia ofereix targetes diferents, en funció dels Punts Elite que acumulis volant amb el Grup Iberia, Vueling i companyies de l'aliança oneworld:

I per als més petits de casa (entre 2 i 11 anys), Iberia Plus Kids t'ofereix una targeta personalitzada amb els mateixos avantatges que la targeta Clásica i amb ofertes especials dels nostres partners.
Per obtenir la targeta Iberia Plus per als teus fills d'entre 12 i 17 anys, hauràs d'emplenar el mateix formulari d'alta que trobaràs a Iberia Plus Kids (necessari pel fet de ser menors d'edat).

Iberia Plus Kids

Iberia Plus Kids t'ofereix una targeta personalitzada per a nens d'entre 2 i 11 anys, amb els mateixos avantatges que la targeta Clásica i amb ofertes especials dels nostres partners per als més petits.

Consulta'n tots els avantatges.

Què he de fer per aconseguir que la meva targeta Iberia Plus arribi a ser Plata, Oro o Platino?

Si ja formes part del nostre programa Iberia Plus amb targeta Iberia Plus Clásica, podràs accedir a nivells superiors acumulant Punts Elite, que s'obtenen volant i serveixen de manera única i exclusiva per canviar de nivell de targeta (de l'1 d'abril al 31 de març).

  • Si ets titular de la targeta Iberia Plus Clásica i vols obtenir la targeta Iberia Plus Plata, hauràs d'aconseguir 1.100 Punts Elite o 25 vols realitzats en companyies del Grup Iberia, British Airways i/o Vueling en l'últim any. Almenys un ha de ser del Grup Iberia.

  • Si ets titular de la targeta Iberia Plus Plata i vols obtenir la targeta Iberia Plus Oro, hauràs d'aconseguir 2.250 Punts Elite o 50 vols realitzats en companyies del Grup Iberia, British Airways i/o Vueling en l'últim any. Almenys un ha de ser del Grup Iberia.

  • Si ets titular de la targeta Iberia Plus Oro i vols obtenir la targeta Iberia PlusPlatino, hauràs d'acumular 6.250 Punts Elite en l'últim any. Per mantenir aquest nivell hauràs d'aconseguir 12.500 Punts Elite en dos anys, o bé 6.250 Punts Elite en l'últim any.

  • Per obtenir la targeta Infinita, hauràs d'aconseguir 125.000 Punts Elite des de l'alta al nostre programa, i la conservaràs tota la vida.

  • Per accedir a la targeta Infinita Prime, hauràs d'aconseguir 200.000 Punts Elite des de l'alta al nostre programa, i la conservaràs tota la vida.

Tinc més d'un compte a Iberia Plus. Els puc fusionar?

Es poden fusionar diverses targetes d'Iberia Plus en un únic compte, sempre que es demostri que pertanyen a la mateixa persona. Per fer la gestió, el titular ha d'enviar aquest formulari i aportar la documentació  requerida.

Com puc modificar les meves dades a Iberia Plus?

Si ets usuari registrat a Iberia Plus, identifica't i podràs actualitzar les teves dades personals còmodament des d'Iberia.com > Accés a Iberia Plus > Perfil.
El nom, els cognoms, el document i la data de naixement del titular no es poden modificar des d'iberia.com. Consulta a través d'aquest formulari.

Carregant...