Octubre és un mes Plus perquè guanyar Avios és més fàcil que mai. Per començar, fent el que ja fas normalment —omplir el dipòsit, reservar un hotel, comprar…— aconsegueixes més Avios i avantatges. A més, però, pel sol fet d'utilitzar els nostres partners o respondre al nostre qüestionari a les xarxes entres en el sorteig de 50 premis de 50.000 Avios!

Com més partners de la promoció facis servir, més probabilitat tindràs de guanyar. No t'ho perdis!

Et donem algunes idees

Com funciona?

 • Com més partners diferents de la promoció facis servir durant el mes d'octubre, més possibilitats tindràs de guanyar un dels 30 premis de 50.000 Avios que sortegem.

 • I si demostres que coneixes Iberia Plus, pots guanyar 50.000 Avios! Respon al petit qüestionari disponible a les històries del nostre perfil d'Instagram i, si encertes les preguntes, podràs ser un dels 20 guanyadors d'un premi de 50.000 Avios. Molta sort!


A què estàs esperant per aconseguir més Avios!
Descobreix la selecció de partners d'Octubre és Plus

 • Logotip Cabify
 • Logotip endesa
 • Logotip Santander
 • Logotip Repsol
 • Logotip Avis
 • Logotip Iberia Plus Store
 • Logotip American Express
 • Logotip Club del Vino
 • Logotip Meliá
 • Logotip Booking
 • Logotip NH Hotels Group
 • Logotip The Bicester Collection
 • Logotip Visa Iberia Icon - Iberia Cards
 • Logotip Cepsa

Endesa

En contractar la llum, el gas i els serveis de manteniment amb Endesa, aconsegueixes fins a 12.500 Avios! I, si ja ets client, et donen 200 Avios de benvinguda i 50 Avios cada mes en vincular el teu número de soci Iberia Plus.

Més informació

Cabify

Mou-te amb Cabify i aconsegueix 2 Avios per cada 2 euros de despesa fins al 2 de novembre. I si descarregues l'aplicació i fas el teu primer trajecte, t'emportes 400 Avios de benvinguda!

Més informació

Iberia Plus Store

Aquest mes, fes la primera compra a Iberia Plus Store i emporta't 100 Avios extres. Només fins al 31 d'octubre.

Més informació

Repsol

Descarrega l'aplicació Waylet i obtingues 400 Avios extres en vincular-hi la targeta Iberia Plus i seleccionar-la en el primer pagament.
I si pagues amb Waylet, emporta't 3 Avios per litre en productes Premium o 2 Avios per litre en productes Bàsics.

Més informació

Pla Santander One Iberia Plus

Si et dones d'alta al Pla Santander One Iberia Plus Premium, t'emportes 7.000 Avios si fas una despesa mínima de 150 € amb la targeta de crèdit.

Més informació

Avis

Reserva el teu cotxe amb Avis al mes d'octubre per utilitzar-lo fins al novembre i emporta't 9 Avios/€ gastat.

Més informació

NH Hotel Group

Les teves escapades et donen el doble d'Avios en reservar la vostra estada fins al 31 d'octubre en una selecció d'hotels NH.

Més informació

Club del Vino

Celebra els teus millors moments amb Club del Vino fent la comanda abans del 31 d'octubre i emporta't 5 Avios per euro de despesa!

Més informació

Iberia Cards

Aconsegueix la targeta Iberia Cards i converteix les teves compres en Avios. I si encara no tens la targeta Iberia Icon, sol·licita-la i aconsegueix fins a 12.000 Avios de benvinguda i accés directe als avantatges d'Iberia Plus Plata.

Més informació

American Express

Transfereix els teus punts Membership Rewards al teu perfil Iberia Plus i emporta't 1 Avios per cada punt MR transferit. I si encara no la tens, aconsegueix fins a 80.000 Avios de benvinguda amb la Targeta Platinum de metall American Express, des del 20 d'octubre del 2022 fins al 20 de novembre del 2022.

Més informació

Meliá Hotels International

Les reserves en una selecció d'hotels del grup Meliá Hotels International et donen el triple d'Avios fins al 31 d'octubre.

Més informació

The Bicester CollectionTM

Compra les marques més exclusives fins al 31 d'octubre i emporta't el doble d'Avios per al teu proper viatge.

Més informació

Cepsa

Quan posis combustible a Cepsa sumes 2 Avios per litre i, a partir del quart cop, 3 Avios per litre si tens la targeta Porque Tu Vuelves.

Més informació

Booking.com

Vagis on vagis, reserva el teu allotjament amb Booking.com a l'octubre per gaudir-ne fins al novembre i aconsegueix 3 Avios per euro gastat i un 15% de descompte.

Més informació

Encara no ets soci d'Iberia Plus?

Registra-t'hi ara i comença a acumular Avios i a viure noves experiències.
Registra-t'hi

Consulta els termes i condicions legals d'Octubre és Plus aquí. | Si tens dubtes, consulta les nostres preguntes freqüents aquí.

 

Carregant...