Entreteniment

Tot el lleure per gaudir en els vols de llarga distància

Tria la diversió

 

Durant el mes d'abril, submergeix-te amb l'èxit de taquilla Aquaman i el regne perdut, posa't romàntic amb la comèdia viral Qualsevol tret de tu, visita Nova York amb la pel·lícula guanyadora del premi Goya Robot Dreams i viatja en el temps amb el documental xilè nominat a l'Oscar La memòria infinita. També pots celebrar el Dia de la Terra amb Attenborough i el monstre juràssic o agafar-te un descans amb el popular pòdcast de psicologia Entén la teva ment. Sintonitza-hi i deixa volar la imaginació!

Decideix el contingut que vols mirar

Des del seient pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu. Podràs escollir entre les últimes estrenes del cinema o una gran varietat de música amb la màxima qualitat digital.

A més, als nostres A350 de Nova Generació, podràs gaudir de l'entreteniment a les noves pantalles tàctils 4k més grans, amb la possibilitat de connectar els teus auriculars sense fil a través de Bluethooth.

En aquest vídeo t'expliquem com connectar-los en quatre senzills passos:

Control parental

El sistema d'entreteniment dels nostres A350 Next o d'"última generació" disposa d'un "control parental" perquè puguis seleccionar les pel·lícules, les sèries, els jocs o qualsevol altre contingut per als més petits.

En aquest vídeo t'expliquem com el pots activar:

I també...

Jocs

Disposaràs de diferents videojocs a la pantalla individual perquè el viatge sigui encara més entretingut. Hi trobaràs els clàssics de sempre, com ¿Qui vol ser milionari?, Bejeweled, solitari, pòquer o jocs infantils. A més, gràcies al mode multijugador, podràs jugar a la batalla naval, al tres en ratlla i als escacs amb el teu acompanyant.

Premsa digital

Durant el vol, tindràs accés a milers de revistes i diaris internacionals de més de 150 països i en més de 60 idiomes.

Carregant...