Entreteniment

Tot el lleure per gaudir en els vols de llarga distància

Tria la diversió

Trobaràs les últimes estrenes de Hollywood i una gran varietat de gèneres: des de comèdia, drama, acció i, per descomptat, cinema espanyol. També hi trobaràs sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d'esports, tecnologia i viatges, i molt més. A més, tota l'actualitat musical i una selecció d'audiollibres i podcasts.

Decideix el contingut que vols mirar

Des del seient pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu. Podràs escollir entre les últimes estrenes del cinema o una gran varietat de música amb la màxima qualitat digital.

A més, als nostres A350 de Nova Generació, podràs gaudir de l'entreteniment a les noves pantalles tàctils 4k més grans, amb la possibilitat de connectar els teus auriculars sense fil a través de Bluethooth.

En aquest vídeo t'expliquem com connectar-los en quatre senzills passos:

Control parental

El sistema d'entreteniment dels nostres A350 Next o d'"última generació" disposa d'un "control parental" perquè puguis seleccionar les pel·lícules, les sèries, els jocs o qualsevol altre contingut per als més petits.

En aquest vídeo t'expliquem com el pots activar:

I també...

Jocs

Disposaràs de diferents videojocs a la pantalla individual perquè el viatge sigui encara més entretingut. Hi trobaràs els clàssics de sempre, com ¿Qui vol ser milionari?, Bejeweled, solitari, pòquer o jocs infantils. A més, gràcies al mode multijugador, podràs jugar a la batalla naval, al tres en ratlla i als escacs amb el teu acompanyant.

Premsa digital

Durant el vol, tindràs accés a milers de revistes i diaris internacionals de més de 150 països i en més de 60 idiomes.

Carregant...