Entreteniment

Les teves opcions d'oci en vols de llarg recorregut

Tria la diversió

 

Amb el nostre sistema d'entreteniment a bord, podràs gaudir durant el vol d'una àmplia selecció de títols de gèneres diversos, des de la comèdia, el drama o l'animació fins a l'acció o el suspens, entre els quals trobaràs les últimes estrenes de Hollywood i, per descomptat, sense oblidar el cinema espanyol. També hi trobaràs sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d'esports, tecnologia i viatges, entre d'altres. Pel que fa a l'entreteniment musical, podràs triar entre una àmplia oferta que inclou des de les llistes de música del moment fins a discos clàssics, juntament amb totes les novetats del mercat musical, així com una variada selecció d'audiollibres, podcasts i jocs.

I també...

Jocs

En la teva pantalla individual disposes de diferents videojocs per a vols intercontinentals dels avions A340/600: Buscaminas, Caverman, Solitari, Black Jack, Reverso i Volcanix.

Premsa digital

Cada vegada que volis amb nosaltres, tindràs accés a milers de revistes i diaris internacionals de més de 150 països i en més de 60 idiomes.

Al teu gust

Escull entre les millors estrenes internacionals de pel • lícules i gran varietat de música amb la màxima qualitat digital. Des de la teva propia butaca pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu.

Carregant...