Entreteniment

Les teves opcions d'oci en vols de llarg recorregut

Tria la diversió

En el nou sistema d'entreteniment, cada mes s'inclouran més de 65 pel•lícules en diversos idiomes (anglès, francès, italià, alemany, portuguès) i de gèneres diferents, des de la comèdia, el drama o l'animació fins a l'acció o el suspens, sense oblidar per descomptat el cinema espanyol. A més, estaran disponibles més de 105 opcions entre sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d'esports, tecnologia i viatges, entre d'altres. D'altra banda, presentem 60 CD, tant de discos clàssics com de novetats del mercat musical, així com una variada selecció d'audiollibres, podcasts i jocs.

I també...

Jocs

En la teva pantalla individual disposes de diferents videojocs per a vols intercontinentals dels avions A340/600: Buscaminas, Caverman, Solitari, Black Jack, Reverso i Volcanix.

Premsa digital

Cada vegada que volis amb nosaltres, tindràs accés a milers de revistes i diaris internacionals de més de 150 països i en més de 60 idiomes.

Al teu gust

Escull entre les millors estrenes internacionals de pel • lícules i gran varietat de música amb la màxima qualitat digital. Des de la teva propia butaca pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu.

Carregant...