Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n’acceptes l’ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Tanca

Entreteniment

Opcions de lleure a l’avió

Vols de llarg recorregut
Tria la diversió

Pantalla personal

En el nou sistema d'entreteniment, cada mes s'inclouran més de 65 pel•lícules en diversos idiomes (anglès, francès, italià, alemany, portuguès) i de gèneres diferents, des de la comèdia, el drama o l'animació fins a l'acció o el suspens, sense oblidar per descomptat el cinema espanyol. A més, estaran disponibles més de 105 opcions entre sèries de televisió (espanyoles i internacionals), documentals i programes d'esports, tecnologia i viatges, entre d'altres. D'altra banda, presentem 60 CD, tant de discos clàssics com de novetats del mercat musical, així com una variada selecció d'audiollibres, podcasts i jocs.

I també...

Jocs

En la teva pantalla individual disposes de diferents videojocs per a vols intercontinentals dels avions A340/600: Buscaminas, Caverman, Solitari, Black Jack, Reverso i Volcanix.

Càmera de cua

Tot l’entorn del teu vol a directory des de la perspectiva de la càmera exterior situada al timó de cua. Disponible a la flota A340/600.

Al teu gust

Escull entre les millors estrenes internacionals de pel • lícules i gran varietat de música amb la màxima qualitat digital. Des de la teva propia butaca pots controlar els continguts de la pantalla a través d'un menú senzill i intuïtiu.