• Inici
 • Experiència Iberia
 • A bord
 • Nova proposta gastronòmica

Nova proposta gastronòmica

Amb accent espanyol

Els nostres menús

Nova oferta gastronòmica basada en els sabors d'Espanya perquè assaboreixis la nostra cultura amb cada mos. Amb productes frescos de temporada, les millors matèries primeres i un procés d'elaboració diari de cada plat. Podràs consultar en temps real el que menjaràs a bord.

Vols de llarga distància

Business
Amb accent espanyol
Avions amb estrelles Michelin

Creats per DO&CO, estan elaborats amb les millors matèries primeres, productes de temporada i un marcat accent espanyol. Inclou aperitius, més opcions de plat principal i postres. I un servei més personalitzat, amb nova vaixella, joc de taula i el conjunt de saler i pebrera “Las Meninas”, una nova peça icònica d'Iberia.

Turista Premium
Cuidem els detalls
Avions amb estrelles Michelin

Menús dissenyats per DO&CO, amb les millors matèries primeres i preparats diàriament a les seves cuines. Tot servit en una nova vaixella de ceràmica.

Turista
Pensant en tu
Menús adaptats a tu

Tots els nostres menús s'inspiren en els gustos característics d'Espanya i contenen productes frescos de temporada, cuidant al detall el procés d'elaboració de cada plat. Com a novetat, incorporem el servei de Gastrobar amb una selecció variada de snacks salats com patates i brètzels, dolços com xocolatines i gominoles, i begudes espirituoses per amenitzar la sessió de cinema o, simplement, gaudir del vol.

Vols de curta i mitjana distància

Business
Amb accent espanyol
Aviones con estrellas Michelín

Podràs gaudir dels nostres menús creats pels xefs de DO&CO, el nostre soci de restauració, elaborats amb les millors matèries primeres, productes locals de temporada i un marcat accent espanyol. Depenent de l'hora del dia i la destinació del vol, les propostes gastronòmiques van des de l'esmorzar o una beguda fins al dinar o el sopar, curosament presentades amb vaixella i joc de taula nous. Si la duració dels vols és superior a les dues hores i mitja, s'ofereix un dinar o un sopar amb un plat principal que sempre inclou una opció vegetariana.

Turista
Pensant en tu
Menús adapatados a tí

En els vols de més de 4 hores i mitja* s'ofereix un esmorzar, dinar i/o sopar segons la franja horària del viatge. Per als vols de durada inferior, posem a la teva disposició el nostre servei de pagament Gastrobar, amb una selecció variada de snacks dolços i salats. També pots comprar en línia el menú abans del vol a través de pre-order.iberia.com i te'l portarem al teu seient. La carta en línia inclou productes frescos i saludables com poke vegà i de salmó, amanides, pasta, hamburgueses o postres.

*Vols operats per Iberia amb destinació a Dakar i Rovaniemi.

Àpats especials

Vols per a tots els gustos

Pots sol·licitar diferents tipus d'àpats especials amb un mínim de 24 hores d'antelació abans de la sortida del vol. Si ets al·lèrgic a algun aliment, et recomanem que et portis a bord el teu propi menjar, ja que Iberia no pot garantir l'absència total de traces al teu menú especial a causa de la complexitat de producció i embarcament.

En els vols amb origen o destinació Doha, oferim a bord menús adaptats a la cultura musulmana, no contenen porc ni alcohol, per la qual cosa no és necessari que ho sol·licitis amb anticipació.

Qui pot sol·licitar un àpat especial?

 

 • Viatjant en Classe Business: a tots els vols amb una durada superior a 90 minuts.

 • Viatjant en Classe Turista: a tots els vols amb una durada superior a 4 hores i 15 minuts.

 

Com a excepció, no és possible sol·licitar àpats especials als vols de curt i mitjà radi amb sortida a primera hora del matí.

Com puc demanar un àpat especial?

Quan hagis confirmat la reserva del vol, pots sol·licitar un àpat especial a través de Gestiona la teva reserva. En alguns trajectes és possible que no puguem atendre algun menú especial per falta de disponibilitat d'aquest tipus de menjar per part d'alguns proveïdors.

Menús especials

Tant si vols un àpat per als teus fills, com si vols un àpat especial per a les teves necessitats, ens esforcem per proporcionar-te la millor opció.

 • Àpat vegetarià asiàtic

  No conté: peix, marisc, carn, aviram ni ous. Àpat picant sense carn.

 • Àpat vegetarià vegà

  No conté: carn, peix, aviram, ous, mel, productes lactis ni derivats (si no s'especifica com a vegà, es proporcionarà un menú ovolacti).

 • Àpat ovolactovegetarià

  No conté: carn, peix ni marisc. Pot contenir productes lactis com llet, mantega, formatge i ous.

 • Àpat baix en greixos

  Àpat d'alt contingut en fibra amb quantitats reduïdes de greix.

 • Àpat baix en lactosa

  Exclou el formatge, els productes lactis i derivats, així com la lactosa o els productes de llet. Apte només per a intoleràncies a la lactosa (no apte per a al·lèrgies).

 • Àpat baix en calories

  Àpats baixos en greixos i sucres, amb una part proteica reduïda. S'elimina l'ús de fregits o d'aliments grassos com ara greixos animals, patés, marisc, formatges grassos, fruita seca i salsitxes.

 • Àpat baix en sal

  S'elimina l'ús de sal, glutamat monosòdic (GMS), bicarbonat sòdic, llevat en pols, peix o carn curats, salsitxes, salses, puré instantani i envinagrats, així com marisc, vegetals, carns i peixos enllaunats, i se substitueixen per herbes i espècies per donar gust al menjar.

 • Àpat per a diabètics

  Els aliments exclosos són els sucres, xarops, melmelades, pastissos i xocolata, fregits o aliments grassos, tret que estiguin elaborats específicament per a diabètics i que ajudin a controlar els nivells de sucre a la sang.

 • Àpat per a intolerància al gluten

  Els aliments exclosos són el blat, la farina de blat, l'ordi, la civada i el sègol, pa, pastissos (tret que no tinguin blat), brioixeria, salsitxes o qualsevol producte elaborat amb farina. Apte només per a intoleràncies al gluten. (No apte per a al·lèrgies)

 • Menjars per a nadons

  Envàs de menjar preparat per a nadons (potet). Disponible per a tots els nens menors de 2 anys.

 • Àpat per a nens

  Menjar especialment dissenyat per al gust dels nens. Pot contenir carn de vedella i porc. Disponible per a tots els nens de 2 a 11 anys.

 • Àpat kosher

  Aquests menús es preparen segons les lleis dietètiques jueves. L'envàs exterior es presenta degudament segellat.

 • Àpat musulmà

  No conté: porc, subproductes del porc ni aliments que contenen alcohol. Aquest àpat no és halal. Disponible sense reserva prèvia a bord dels nostres vols a/des de Doha.

 • Àpat hindú no vegetarià

  No conté: carn de bou, derivats de la carn de bou, vedella ni porc.

No podem oferir variacions en els àpats indicats més amunt.

Vegetariana
Dietètiques
Nens
Religiosos i culturals

Al·lèrgies alimentàries

Oferim una àmplia gamma de menús especials en cas d'intoleràncies, però no podem garantir que la cabina estigui completament lliure d'al·lèrgens. Pots consultar la informació sobre els al·lèrgens que conté el menú del teu vol a Consulta el teu menú o si ho prefereixes, pots preguntar directament a la tripulació a bord.

Els nostres plats estan elaborats amb ingredients de la més alta qualitat, i ens esforcem per atendre les persones amb al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. No obstant això, és possible que quedin restes d'alguns ingredients als nostres menús. Si pateixes alguna al·lèrgia, et recomanem que portis a bord el teu menjar.

Ingredients Ús a bord
Fruita seca És possible que algun menú o producte a bord hagi estat elaborat en instal·lacions on hi ha presència de fruita seca. A bord també oferim fruita seca i refrigeris en alguns vols. Tanmateix, els passatgers poden consumir a bord els seus propis productes d'aquesta mena.
Productes lactis Oferim un menú especial baix en lactosa que no inclou formatge, lactosa, productes lactis i derivats. Així mateix, el nostre menú vegetarià vegà tampoc conté cap producte lacti.
Gluten Oferim menús baixos en gluten que exclouen el blat o la farina de blat, ordi, civada i sègol, pa, pastissos (tret que no tinguin blat), brioixeria, salsitxes o qualsevol producte elaborat amb farina.
Altres sensibilitats i combinacions alimentàries Només podem oferir-te les opcions que apareixen als nostres menús especials. Pots portar el teu propi menjar si compleix la normativa d'immigració i seguretat nacional referent al transport d'aliments.
Horaris del nostre servei a bord
Horaris del nostre servei a bord

Vols peninsulars

Vols fins a 90 minuts de durada

Origen/destinació: Barcelona, ​​Bilbao, La Corunya, Lisboa, Porto, Oviedo, Sant Sebastià, Santander i Vigo.

Franja horària Business Class Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent* Descubreix la nostra carta a bord
De 10:31 a 04:59 Refrigeri fred Descubreix la nostra carta a bord

*Llevat dels vols amb pernocta fora de Madrid on se servirà un esmorzar fred.

Curt/mitjà radi

Vols des de 91 minuts fins a 5 hores i 30 minuts de durada

Origen/destinació Madrid: Atenes, Bergen, Brussel·les, Budapest, Catània, Corfú, Düsseldorf, Dubronvic, Estocolm, Florència, Ginebra, Hamburg, Londres, Marràqueix, Milà, Munic, Oslo, París, Praga, Roma, Venècia, Viena, Zágreb, Zuric.

Franja horària Business Class Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent* Descubreix la nostra carta a bord
De 10:31 a 04:59 Dinar/sopar calent Descubreix la nostra carta a bord

*Llevat dels vols amb pernocta fora de Madrid on se servirà un esmorzar fred. 

Origen/destinació Madrid: Dakar.

Franja horària Business Club / Business Class Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent Esmorzar fred
De 10:31 a 04:59 Dinar/sopar calent Dinar/sopar fred

Origen/destinació Madrid: Rovaniemi.

Franja horària Business Club / Business Class Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent Snack fred
De 10:31 a 04:59 Dinar/sopar calent Snack fred

Llarg radi

Vols de més de 7 hores de durada

Origen/destinació Madrid: Boston, Doha, Nova York, Santo Domingo, Sant Juan de Puerto Rico i Washington.

Franja horària Business Plus Turista Premium  Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent, dinar lleuger, snacks i dinar Esmorzar fred i dinar calent Esmorzar fred i dinar calent
De 10:31 a 20:00 Dinar calent, snack i berenar  Dinar calent i berenar fred Dinar calent i berenar fred
De 20:01 a 04:59 Sopar calent,  snack i esmorzar  Sopar calent i esmorzar fred Sopar calent i esmorzar fred

 

 

Origen/destinació Madrid: Bogotà, Caracas, Chicago, L'Havana i Miami.

Franja horària Business Plus Turista Premium Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent, snacks i dinar Esmorzar calent i refrigeri fred Esmorzar calent i refrigeri fred
De 10:31 a 20:00 Dinar calent, snacks  i berenar  Dinar calent i berenar fred Dinar calent i berenar fred
De 20:01 a 04:59 Sopar calent, snacks i esmorzar  Sopar calent i esmorzar fred Sopar calent i esmorzar fred

 

 

Origen/destinació Madrid: Buenos Aires, Dallas, El Salvador, Guatemala, Guayaquil, Lima, Los Angeles, Mèxic, Montevideo, Panamà, Quito, Sant Francisco, Sant Josep de Costa Rica, Santiago de Xile i Sao Paulo.

Franja horària Business Plus Turista Premium Turista
De 05:00 a 10:30 Esmorzar calent, snacks i dinar  Esmorzar calent, snacks i refrigeri fred Esmorzar calent, snacks i refrigeri fred
De 10:31 a 20:00 Dinar calent, snacks i berenar Dinar calent, snacks i berenar fred Dinar calent, snacks i berenar fred
De 20:01 a 04:59 Sopar calent, snacks i esmorzar  Sopar calent, snacks i esmorzar fred  Sopar calent, snakcs i esmorzar fred 

 

Mira com s'aplica en vols operats per

 • British Airways
 • American Airlines
 • Finnair
Carregant...