Menú a bord

És temps de que en els nostres plats es barregen el sabor i la frescor.

INFORMACIÓ

Com a part de les mesures de salut i seguretat implementades en relació amb la COVID-19, hem adaptat el nostre servei de bord, retirant o modificant temporalment alguns productes, tot i que continuem treballant per anar-los recuperant al més aviat possible.

Els nostres menús

Amb la tardor arriba la collita de l'oliva. L'oli d'oliva és la base de la nostra gastronomia. Quilòmetres de terres ocupades per oliveres que generin l'oli que banya

després els nostres plats: 26 denominacions d'origen protegides d'oli d'oliva verge i verge extra

Llarg recorregut

Business Plus
Tenim un secret: l'elaboració
Avions amb estrelles Michelin

Tots els nostres menús passen per un rigorós procés d'elaboració plat a plat perquè puguis degustar els aliments de temporada més variats amb tot el seu gust.

Turista Premium
Més gust
Avions amb estrelles Michelin

Gaudiràs d'una oferta amb tot el gust de la gastronomia espanyola, amb productes frescos i de temporada curosament seleccionats.

Turista
Menús equilibrats i de qualitat
Menús adaptats a tu

Triant qualsevol dels nostres menús, gaudiràs d'una dieta equilibrada i saludable elaborada amb ingredients de temporada rigorosament seleccionats i preparats.

Resta de vols

Clase Business
La qualitat que et mereixes
Aviones con estrellas Michelín

Apliquem el màxim rigor al nostre servei gastronòmic, cuidant de tots els detalls perquè el teu vol sigui una experiència agradable.

Tots els àpats estan inclosos en el servei, des d’un reparador esmorzar fins a un deliciós dinar, passant per un aperitiu i sense oblidar-nos del berenar, per acabar el dia amb un sopar a l’altura de les teves expectatives. Cadascuna d'elles pensades i elaborades perquè encara que siguis lluny, et sentis a prop.

Turista
Moltes més possibilitats.
Menús adapatados a tí

Els nostres vols de més de 4 hores i mitja ofereixen esmorzar, dinar i/o sopar segons la franja horària.

*En vols operats per Iberia en rutes domèstiques, europees i del nord d’Àfrica, llevat de destinacions Dakar i Tel Aviv.

Àpats especials

Vols per a tots els gustos

Pots sol·licitar diferents tipus de menjar especial amb un mínim de 24 hores abans de la sortida del vol. Si ets al·lèrgic a alguna classe d'aliment, et recomanem que et portis a bord el teu propi menjar, ja que Iberia no pot garantir l'absència total de traces al teu menú especial a causa de la complexitat de producció i embarcament.

¿Quién puede solicitar una comida especial?

Viajando en Clase Business: en todos los vuelos con una duración superior a 90 minutos.

Viajando en Clase Turista: en todos los vuelos con una duración superior a 4 horas y media.

Com puc demanar el meu menjar especial?

Quan tinguis la reserva del vol confirmada, pots demanar menjar especial a través de Gestió de reserves. En alguns trajectes és possible que no puguem atendre cap menú especial per falta de disponibilitat d’aquest tipus de menjar per part d’alguns proveïdors.

Menús especials

Tant si vols menjar per als teus fills, com si vols un àpat especial per satisfer les teves necessitats, ens esforcem per proporcionar-te la millor opció.

 • Menjar vegetarià asiàtic

  No conté: peix, marisc, carn, aus ni ous. Menjar picant sense carn.

 • Menjar vegetarià vegà

  No conté: carn, peix, aus de corral, ous, mel, productes lactis ni derivats (si no s’especifica com a vegà, es proporcionarà un menú ovolacti).

 • Menjar ovolactovegetarià

  No conté: carn, peix ni marisc. Pot contenir productes lactis com llet, mantega, formatge i ous.

 • Menjar baix en greixos

  Menjar d’alt contingut en fibra amb quantitats reduïdes de greix.

 • Menjar baix en lactosa

  Exclou el formatge, els productes lactis i derivats, així com la lactosa o els productes de llet. Apte només per a intoleràncies a la lactosa (no apte per a al·lèrgies).

 • Menjar baix en calories

  Menjar baix en greixos i sucres, amb reduïda part proteica. S'elimina l'ús de fregits o d'aliments grassos com ara greixos animals, patés, marisc, formatges grassos, fruita seca i salsitxes.

   

 • Menjar baix en sal

  S'elimina l'ús de sal, glutamat monosòdic (GMS), bicarbonat sòdic, llevat en pols, peix o carn curats, salsitxes, salses, puré instantani i envinagrats, així com marisc, vegetals, carns i peixos enllaunats, i se substitueixen per herbes i espècies per donar gust al menjar.

 • Menjar per a diabètics

  Els aliments exclosos són els sucres, xarops, melmelades, pastissos i xocolata, fregits o aliments grassos, tret que estiguin elaborats específicament per a diabètics i que ajudin a controlar els nivells de sucre a la sang.

 • Menjar per a intolerància al gluten

  Els aliments exclosos són el blat, la farina de blat, l’ordi, la civada i el sègol, pa, pastissos (tret que no tinguin blat), brioixeria, salsitxes o qualsevol producte elaborat amb farina. Apte només per a intoleràncies al gluten. (No apte per a al·lèrgies)

 • Menjar per a nadons

  Envàs de menjar preparat per a nadons (potet). Disponible per a tots els nens menors de 2 anys.

 • Menjar per a nens

  Menjar especialment dissenyat per al gust dels nens. Pot contenir productes de vedella i porc. Disponible per a tots els nens amb edats entre 2 i 12 anys.

 • Menjar caixer

  Aquests menús es preparen segons les lleis dietètiques jueves. L'envàs exterior es presenta degudament segellat.

 • Menjar halal

  No conté: porc, subproductes del porc ni aliments que contenen alcohol. Totes les carns procedeixen d’animals sacrificats mitjançant rituals.

 • Menjar hindú no vegetarià

  No conté: carn de bou, derivats de la carn de bou, vedella ni porc.

No podem oferir variacions en els menjars indicats més amunt.

Vegetarians
Dietètics
Nens
Religiosos i culturals

Alergias alimentarias

Ofrecemos una amplia gama de menús especiales para atender las intolerancias pero no podemos garantizar que la cabina esté completamente libre de alérgenos.

Nuestros platos están elaborados con ingredientes de la más alta calidad, y nos esforzamos por atender a las personas con alergias e intolerancias alimentarias. No obstante, es posible que queden restos de algunos ingredientes en nuestros menús. Si padeces alguna alergia, te recomendamos llevar a bordo tu propia comida.

Ingredientes Utilización a bordo
Frutos secos Es posible que algún menú o producto a bordo haya sido elaborado en instalaciones donde hay presencia de frutos secos. A bordo también ofrecemos frutos secos como tentempiés en algunos vuelos. Asimismo, algún pasajero puede consumir sus propios productos de este tipo a bordo.
Productos lácteos Ofrecemos un menú especial bajo en lactosa que no incluye queso, lactosa, productos lácteos y derivados. Asimismo, nuestro menú vegetariano vegano no contiene ningún producto lácteo.
Gluten Ofrecemos menús bajos en gluten que excluyen el trigo o la harina de trigo, cebada, avena y centeno, pan, pasteles (a menos que no tengan trigo), bollería, salchichas o cualquier producto elaborado con harina.
Otras sensibilidades y combinaciones alimentarias Solo podemos ofrecerte las opciones que aparecen en nuestros menús especiales. Puedes traer tu propia comida si cumple con la normativa de inmigración y seguridad nacional referente al transporte de alimentos.
Horaris del nostre servei a bord
Horaris del nostre servei a bord

Vols peninsulars

Origen/destinació: La Corunya, Barcelona, Bilbao, Lisboa, Oviedo, Santander, Vigo i Jerez.

Franja horària Business Class Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent Servei d'aigua
De 10:31 a 03:59 Refrigeri fred Servei d'aigua

Llevat del primer vol del matí des de la Corunya, Bilbao, Oviedo i Vigo amb destinació a Madrid, en què se servirà un esmorzar fred.

Curt/mitjà radi

Origen/destinació Madrid: Atenes, Bèrgam, Bastia, Brussel·les, Budapest, Düsseldorf, Estocolm, Faro, Florència, Gènova, Ginebra, Hamburg, Las Palmas, Londres, Marràqueix, Milà, Munic, Oslo, París, Praga, Roma, Splitz, Stuttgart, Venècia, Viena, Zagreb, Zuric.

Franja horària Business Class Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent Servei d'aigua
De 10:31 a 03:59 Dinar/sopar calent Servei d'aigua

Origen/destinació Madrid: Dakar, Tel Aviv.

Franja horària Business Club / Business Class Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent Esmorzar fred
De 10:31 a 03:59 Dinar/sopar calent Dinar/sopar

Llarg radi

Origen/destinació Madrid: Boston, Nova York, Santo Domingo i San Juan de Puerto Rico.

Franja horària Business Plus Turista Premium  Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent, dinar lleuger i snack Esmorzar fred i dinar calent Esmorzar fred i dinar calent
De 10:31 a 19:30 Dinar calent, berenar lleuger i snack Dinar calent i berenar fred Dinar calent i berenar fred
De 19:31 a 03:59 Sopar calent, esmorzar lleuger i snack Sopar calent i esmorzar fred Sopar calent i esmorzar fred

 

 

Origen/destinació Madrid: Bogotà, Caracas, Chicago, L'Havana i Miami.

Franja horària Business Plus Turista Premium Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent, dinar lleuger fred i snack Esmorzar fred i dinar calent Esmorzar fred i dinar calent
De 10:31 a 19:30 Dinar calent, berenar lleuger i snack Dinar calent i berenar fred Dinar calent i berenar fred
De 19:31 a 03:59 Sopar calent, esmorzar lleuger i snack Sopar calent i esmorzar fred Sopar calent i esmorzar fred

 

 

Origen/destinació Madrid: Buenos Aires, El Salvador, Guatemala, Guayaquil, Lima, Los Angeles, Medellín, Mèxic, Montevideo, Panamà, Quito, Rio de Janeiro, San Francisco, San José de Costa Rica, Sao Paulo, Santiago de Xile, Xangai, Tòquio.

Franja horària Business Plus Turista Premium Turista
De 04:00 a 10:30 Esmorzar calent, dinar lleuger i snack Esmorzar fred, dinar calent i snack Esmorzar fred, dinar calent i snack
De 10:31 a 19:30 Dinar calent, berenar lleuger i snack Dinar calent, berenar fred i snack Dinar calent, berenar fred i snack
De 19:31 a 03:59 Sopar calent, esmorzar lleuger i snack Sopar calent, esmorzar fred i snack Sopar calent, esmorzar fred i snack

 

Mira com s’aplica en vols operats per

 • British Airways
 • American Airlines
 • Finnair
Carregant...