• Inici
  • Experiència Iberia
  • Les nostres aliances
  • Acord de Negoci Conjunt a Orient Mitjà, Àfrica, Àsia i Australàsia

Acord de Negoci Conjunt

Iberia, British, Qatar

Acord de Negoci Conjunt

Iberia, Qatar i British Airways

Iberia, Qatar Airways i British Airways uneixen forces per millorar la connectivitat per als seus clients. D'aquesta manera, les tres companyies aèries han creat l'acord de negoci conjunt entre aerolínies més important del món. Com a resultat de la seva integració en aquest acord de negoci conjunt, l'11 de desembre Iberia inicia vols diaris de Madrid a l'Aeroport Internacional Hamad de Doha.

Això permetrà als clients connectar amb més de 200 destinacions a través de les tres aerolínies mundials. Iberia i Qatar Airways oferiran conjuntament tres freqüències diàries entre Madrid i Doha, la qual cosa millorarà sensiblement la connectivitat entre la península Ibèrica i els mercats principals de l'Orient Mitjà, Àfrica, Àsia, Austràlia i Nova Zelanda.

Iberia operarà aquesta ruta amb avions Airbus A330-200, amb 288 seients en cabines Business i Turista. La incorporació d'Iberia a aquesta aliança amplia les opcions per als clients amb una extensa xarxa de destinacions, horaris de vols i tarifes, una connectivitat molt eficient a través de Doha, Londres i Madrid i el confort d'unes cabines Business que compten amb el reconeixement del mercat, com ara la Qsuite de Qatar Airways, la Club Suite de British Airways i la Classe Business d'Iberia.

 

Més beneficis de l'acord

Els viatgers d'Espanya i Portugal ara podran connectar amb una àmplia xarxa de noves i atractives destinacions. Relaxar-se a les Maldives i les Seychelles, aventurar-se a Tanzània i el Nepal, gaudir d'unes vacances culturals a l'Índia i Oman, anar de compres a Singapur i Tailàndia o visitar amics i familiars a Austràlia i Hong Kong seran ara viatges més accessibles i amb més opcions de vols.

Els clients de l'Orient Mitjà, Àfrica, Àsia i Austràlia també tindran més oportunitats de volar a Madrid, Lisboa, Eivissa, Màlaga, Gran Canària i desenes de destinacions més a Espanya i Portugal.

Un altre dels beneficis més rellevants de l'ampliació d'aquest acord de negoci conjunt és que els clients dels programes de fidelització de les tres aerolínies (British Airways Executive Club, Iberia Plus i Qatar Airways Privilege Club) podran acumular i bescanviar en els seus viatges Avios, la moneda comuna per a les tres aerolínies. D'aquesta manera, els clients podran transferir Avios entre comptes i combinar els seus saldos per beneficiar-se dels avantatges que els ofereix cada programa.

Carregant...