Recollida i facturació. Gaudeix del teu viatge; BoB s'ocupa de la resta.

De l'avió a casa. Aterra i no esperis pel teu equipatge; BoB t'ho porta a casa

Preguntes freqüents

Quins serveis presta BoB?

Amb el servei Recollida i facturació, BoB recull les maletes a qualsevol punt de la ciutat i les lliura al taulell de l'aeroport per tu.

Amb el servei de l'avió a casa, BoB recull les teves maletes a la cinta d'equipatges de la teva aeroport de destinació i te les lliurament a l'adreça que indiquis.

La disponibilitat de cada servei depèn del teu aeroport de sortida i arribada.

Busca el teu vol i consulta els serveis disponibles.

Quant costa el servei?

El servei de BoB inclou la recollida de maletes i el seu transport. El preu de l'servei és per maleta, tant per al servei de Recollida i Facturació com per al servei de l'Avió a casa.

Per calcular el preu del servei es té en compte totes les maletes de tots els passatgers que volen.

La primera maleta té un cost de 20 € i les addicionals, 10 € cadascuna.

Per exemple, un servei amb tres maletes de tres passatgers tindria un cost total de 40 € (20 € la primera i 10 € cada maleta addicional).

El cost de l'servei BoB és independent dels costos d'afegir maletes addicionals a l'equipatge facturable gratuït amb Iberia.

Com BoB realitza el check-in de l'equipatge a l'aeroport?

BoB és una companyia avalada per l'Agència Estatal de Seguretat Aèria (AESA) per prestar el servei de Recollida i facturació d'equipatge amb Iberia seguint els protocols de seguretat que exigeix la reglamentació espanyola d'aeroports.

De la mateixa manera que passa quan lliuraments teu equipatge al taulell d'Iberia, l'agent BoB necessitarà comprovar la documentació personal, targetes d'embarcament i visats, en cas de ser necessaris, i el pes de l'equipatge de tots els passatgers.

En l'aplicació mòbil de l'agent BoB es registren totes les dades dels passatgers i s'associen a cadascuna de les maletes de forma individualitzada tal com exigeix la regulació de seguretat aeroportuària.

Un cop finalitzat el procés, BoB t'enviarà una confirmació per adreça electrònica i un sms amb les etiquetes identificatives de l'equipatge.

Pot lliurar l'equipatge una persona diferent de la que vola?

For security reasons it is not possible. BoB needs to verify on site the identity of the persons flying with their ID, NIE or passport (in addition to the boarding pass) and associate it to each of the suitcases that will be checked in with Iberia.

Amb quant temps d'antelació he de fer la reserva?

Pots fer la reserva amb l'antelació que vulguis.

Un cop seleccionat el seu vol podràs escollir l'horari en què BoB recollirà el teu equipatge dins de les franges horàries disponibles.

En qualsevol cas et recomanem que facis la teva reserva el més aviat possible per a poder triar l'horari que millor s'adapti a les teves necessitats.

Porto sobrepès a l'equipatge, ¿com gestiona BoB això?

L'agent BoB pesarà el teu equipatge en el moment de la recollida. En cas que aquest superi el pes d'equipatge corresponent a la tarifa de la teva bitllet t'oferirà gestionar el sobrecost a l'aeroport realitzant un càrrec en el mètode de pagament amb el qual vas realitzar la reserva BoB.

Vull facturar més maletes de les que he inclòs en el meu check-in online, pot l'agent de BoB fer-ho per mi a l'aeroport?

Si necessites facturar equipatge addicional a què vas incloure en el procés de facturació per Internet BoB carrega el cost addicional en el mètode de pagament amb el qual vas realitzar la reserva BoB.

Què inclou el servei de l'Avió a casa?

El servei inclou la recollida en la cinta d'equipatges custòdia, transport i lliurament a l'adreça que ens indiquis i és independent a el cost de facturació d'equipatge que contractes amb Iberia.

Com identificar BoB meu equipatge?

Per poder identificar correctament el teu equipatge et demanarem que ens enviïs unes fotos de les teves maletes i de les seves etiquetes identificatives abans de l'enlairament.

En el moment del lliurament de l'equipatge, l'agent BoB validarà el document d'identitat de la persona que va fer la reserva i les etiquetes identificatives.

Què he de fer si vull modificar o cancel·lar la meva reserva?

Si vols realitzar qualsevol canvi o cancel·lació, crida a +34911984997 o escriu a support@bob.io.

Tinc alguna consulta addicional, com puc resoldre-la?

Visita el web bob.io per a més informació.

Carregant...