Oci i compres

La imagen muestra unas entradas de cine antiguas junto a una palomita de maíz.
  • logo Avios For Thoughts
  • Logo Hackett
  • Logotip Iberiaplustore
  • Logotip Shop$Fly
  • Logotip E-Rewards
  • Logotip Juliá Travel
  • Logotip Compra regal i transferència d
  • Logotip Las Rozas Village

Avios For Thoughts

Avios for thoughts és un aplataforma online d´ enquestes gratuïtes que et permet obtenir Avios per compartir la teva valuosa opinió en completar enquestes.

Si t´uneixes a Avios For Thoughts pots obtenir fins a 600 Avios:

• Obté 100 Avios per completar el teu Tutorial de Benvinguda.

• Obté 500 Avios extra en completar la teva primera enquesta

Després, per cada enquesta completada, aconsegueix entre 20 i 350 Avios, depenent de l´extensió de cada una.

 

S´apliquen Termes i Condicions

Registrar-me

Més informació

Hackett

Com a client valuós d’Iberia Plus estàs convidat a unir-te a 65B, el programa exclusiu de socis de Hackett, i aconseguir Avios amb les teves compres en botigues de Hackett associades al club 65B i en compres en línia.

Com a soci de 65B, podràs gaudir d’una gran quantitat de beneficis i recompenses exclusives en botigues seleccionades. Els beneficis inclouen personal shopping i consells d’estil, 15% de descompte el dia del teu aniversari en articles seleccionats, serveis de personalització en botiga, accés preferent a vendes i ofertes, a més de l’oportunitat de viure experiències úniques.

Més informació

Iberia Plus Store

Sabies que pots convertir les compres en línia en Avios? Des d’electrònica i llibres fins a productes de bellesa o menjar a domicili. Aconsegueix fins a 25 Avios per cada euro de despesa a través d’Iberia Plus Store en més de 200 marques disponibles: Apple Store, Adidas, Just Eat, Fnac, The Body Shop i moltes més.

Acumula Avios en totes les compres en línia a través d’Iberia Plus Store en les teves marques preferides.

Més informació

Shop&Fly

Amb Iberia Plus i El Corte Inglés les teves compres et porten volant a la destinació que vulguis. Si no resideixes a la Unió Europea i ets soci Iberia Plus, les teves compres a El Corte Inglés et donaran molts Avios que aviat podràs bescanviar per vols i plans de lleure.

Apropa’t a El Corte Inglés de Castellana, Serrano 47 i Serrano 52 a Madrid, Diagonal a Barcelona o Costa Marbella a Port Banús, i en totes les compres amb factura lliure d’impostos (sense incloure-hi l’IVA) acumularàs 3 Avios per cada euro.

Més informació

e-Rewards

Aconsegueix Avios per compartir les teves opinions.

Uneix-te a eRewards, la comunitat exclusiva que et recompensa per fer breus enquestes en línia.

Fes clic aquí per aconseguir 600 Avios de benvinguda quan completis la teva primera enquesta.

Més informació

Juliá Travel

Julià Travel és la divisió de Grupo Julià especialitzada en serveis de turisme receptiu, tant al mercat nacional com a l’internacional.

Té una experiència de més de 80 anys organitzant excursions i circuits i una àmplia varietat de programes turístics per visitar Espanya, Portugal, Andorra, el Marroc, el Regne Unit, Itàlia, els Estats Units, Mèxic, l’Argentina i Puerto Rico.

Més informació

Compra, Regalo y transferencia de Avios

Aconseguir Avios en el dia a dia a les nostres més de 90 companyies associades és molt fàcil, però si vols bescanviar els teus Avios per un vol i no en tens prou per a la destinació que vols, pots comprar els Avios que et falten i així gaudir del teu proper viatge aquí i ara. I si és una altra persona la que necessita Avios, també pots regalar Avios o transferir els Avios a qui vulguis, perquè els bescanviï per vols, descomptes en bitllets o experiències de lleure. Amb els teus Avios, les possibilitats per viatjar són infinites.

Consulta condicions i preus aquí

Més informació

The Bicester Collection™

Aquesta temporada, no oblidis incloure al teu itinerari una jornada de compres a Las Rozas Village i a La Roca Village, dues de les onze Villages de The Bicester Collection™. Més de 1.300 botigues de moda i estil de vida amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original durant tot l’any, situades molt a prop de les principals capitals d’Europa: Londres, Dublín, París, Madrid, Barcelona, Milà, Bolonya, Brussel·les, Anvers, Colònia, Frankfurt i Munic. A més, com a soci Iberia Plus, aconseguiràs 5 Avios per cada 4 euros o lliures de despesa.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...