Oci i compres

La imagen muestra unas entradas de cine antiguas junto a una palomita de maíz.
  • logo Avios For Thoughts
  • Logotip Iberiaplustore
  • Logotip Shop$Fly
  • Logotip E-Rewards
  • Logotip Compra regal i transferència d
  • Logotip Las Rozas Village

Avios For Thoughts

Avios for thoughts és un aplataforma online d´ enquestes gratuïtes que et permet obtenir Avios per compartir la teva valuosa opinió en completar enquestes.

Si t´uneixes a Avios For Thoughts pots obtenir fins a 600 Avios:

• Obté 100 Avios per completar el teu Tutorial de Benvinguda.

• Obté 500 Avios extra en completar la teva primera enquesta

Després, per cada enquesta completada, aconsegueix entre 20 i 350 Avios, depenent de l´extensió de cada una.

 

S´apliquen Termes i Condicions

Registrar-me

Més informació

Iberia Plus Store

Sabies que pots convertir les compres en línia en Avios? Des d’electrònica i llibres fins a productes de bellesa o menjar a domicili. Aconsegueix fins a 25 Avios per cada euro de despesa a través d’Iberia Plus Store en més de 200 marques disponibles: Apple Store, Adidas, Just Eat, Fnac, The Body Shop i moltes més.

Acumula Avios en totes les compres en línia a través d’Iberia Plus Store en les teves marques preferides.

Més informació

Shop&Fly

Amb Iberia Plus i El Corte Inglés les teves compres et porten volant a la destinació que vulguis. Si no resideixes a la Unió Europea i ets soci Iberia Plus, les teves compres a El Corte Inglés et donaran molts Avios que aviat podràs bescanviar per vols i plans de lleure.

Apropa’t a El Corte Inglés de Castellana, Serrano 47 i Serrano 52 a Madrid, Diagonal a Barcelona o Costa Marbella a Port Banús, i en totes les compres amb factura lliure d’impostos (sense incloure-hi l’IVA) acumularàs 3 Avios per cada euro.

Més informació

e-Rewards

Aconsegueix Avios per compartir les teves opinions.

Uneix-te a eRewards, la comunitat exclusiva que et recompensa per fer breus enquestes en línia.

Fes clic aquí per aconseguir 600 Avios de benvinguda quan completis la teva primera enquesta.

Més informació

Compra, Regalo y transferencia de Avios

Aconseguir Avios en el dia a dia a les nostres més de 90 companyies associades és molt fàcil, però si vols bescanviar els teus Avios per un vol i no en tens prou per a la destinació que vols, pots comprar els Avios que et falten i així gaudir del teu proper viatge aquí i ara. I si és una altra persona la que necessita Avios, també pots regalar Avios o transferir els Avios a qui vulguis, perquè els bescanviï per vols, descomptes en bitllets o experiències de lleure. Amb els teus Avios, les possibilitats per viatjar són infinites.

Consulta condicions i preus aquí

Més informació

The Bicester Collection™

Aquesta temporada, no oblidis incloure al teu itinerari una jornada de compres a Las Rozas Village i a La Roca Village, dues de les onze Villages de The Bicester Collection™. Més de 1.300 botigues de moda i estil de vida amb descomptes de fins al 60% sobre el preu original durant tot l’any, situades molt a prop de les principals capitals d’Europa: Londres, Dublín, París, Madrid, Barcelona, Milà, Bolonya, Brussel·les, Anvers, Colònia, Frankfurt i Munic. A més, com a soci Iberia Plus, aconseguiràs 5 Avios per cada 4 euros o lliures de despesa.

Més informació

Els teus Avios es converteixen en allò que vulguis

Carregant...