• Inici
  • Ofertes
  • Vol
  • Funchal, Madeira

Vola a Funchal a partir de 279€

Descobreix la millor destinació per als amants del mar, els apassionats de la cultura, els exploradors de la natura, els entusiastes del vi i del bon menjar... En definitiva, la destinació ideal per a totes i tots!

Més enllà del mar, Madeira és una destinació perfecta per als amants dels paisatges naturals i les activitats a l'aire lliure. La natura de l'arxipèlag desperta els sentits, amb les seves tonalitats verdes, la banda sonora d'ocells i rierols i l'olor de flors i terra humida. Un escenari perfecte per sentir-se viu, ja sigui passejant tranquil·lament per "levadas" i cascades al Bosc de laurisilva —declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO— o amb una bona dosi d'adrenalina fent barranquisme, parapent, escalada o ciclisme de muntanya.

Conèixer Madeira és amarar-se de l'hospitalitat i la calidesa dels madeirencs. Gaudeix recorrent les petites ciutats i zones rurals, desxifrant els sis segles de patrimoni cultural de l'illa a través de les seves esglésies, museus i monuments, però també, i sobretot, a través dels seus costums. Experimenta la quotidianitat d'un lloc senzill i alegre, als seus mercats i barris o en festivitats tradicionals com el carnaval, la Festa de la Flor, el Festival de l'Atlàntic, el Festival Colombo (a Porto Santo) o el Festival del Vi.

Carregant...