Oporto y norte de Portugal

Descobreix un país que t'enamorarà amb opcions per a tots els públics. Si vols unes vacances completes, aquesta és la teva destinació

Vola a Ljubljana a partir de 115 €

Eslovènia és una destinació única, compromesa amb la sostenibilitat i amb moltes coses per oferir-te, siguis com siguis. Tant si viatges en solitari o en parella, amb amics o en família, trobaràs motius per enamorar-te d'Eslovènia: adrenalina i aventura en entorns de natura verge, escapades culturals a ciutats de conte, unes vacances relaxants en termes i balnearis o rutes gastronòmiques plenes de gustos locals. Quin és el teu motiu per venir?

 

Logotip

 

Gastronomía en Eslovenia

Destinació foodie

Eslovènia és la Regió Europea de la Gastronomia 2021, un títol concedit a la cuina eslovena per com combina productes locals i de conreu sostenible amb una gran creativitat per part dels seus reconeguts xefs. D'una banda, la sostenibilitat culinària a Eslovènia no és una tendència moderna sinó, més aviat, una tradició de les cuines del país, que agafen els ingredients directament de la natura, dels camps i horts propers. Una de les raons de la reconeguda consciència mediambiental al país és la passió per preservar els gustos cent per cent naturals.

De l'altra, els restaurants eslovens han començat a cridar l'atenció dels experts gastronòmics, que els han inclòs des del 2020 a l'Olimp culinari de les Estrelles Michelin i, per segon any consecutiu, a la guia Gault & Millau. A més, els vins d'Eslovènia també es valoren entre els millors del món.

Pots trobar més informació i pautes de seguretat per viatjar sense preocupacions a www.slovenia.info

Carregant...