Tanca finestra

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la teva experiència i els nostres serveis. Si continues navegant considerem que n'acceptes l'ús. Pots obtenir més informació a la Política de cookies.

Sales VIP Iberia Madrid

Un espai on pots trobar privacitat

MAD VIP Lounges

Iberia ofereix dues sales VIP als seus clients de classe Business a la T4 de l’aeroport de Madrid.

Les sales Dalí i Velázquez (24 hores), amb uns cinc mil metres quadrats, es caracteritzen perquè són espais funcionals i moderns, amb ubicacions immillorables dins de la terminal, amb un disseny innovador i totes les prestacions imaginables.

També pots gaudir de la sala VIP a Arribades de la T4, on disposes de tot el que necessites per descansar després d’un llarg viatge.

 

Iberia Premium lounge Velázquez Madrid

Iberia Premium Lounge Velázquez

Amb 2.500 m2, la nova Premium Lounge Velázquez d'Iberia guanya espai i serveis, amb capacitat per acollir fins a 500 clients simultàniament. La seva ubicació a l'edifici satèl·lit de la Terminal 4 i unes àmplies vidrieres fan que la sala tingui llum natural i que ofereixi unes vistes úniques a les pistes de la Terminal 4.

Amb aquest nou disseny, volem respondre a les necessitats dels nostres clients, perquè la seva experiència de viatge sigui completa.
Gaudeix d'un agradable espai experimental, la Vinoteca, on pots degustar begudes i plats característics de la gastronomia espanyola, connectar-te amb els teus dispositius, llegir premsa digital o consultar el nostre "Asistente", el menú que ofereix el restaurant.

I per a descansar, una zona de relax amb chaise-longues i sis àmplies cabines de dutxa amb totes les gentileses.

Els més petits també hi tenen el seu espai, amb una zona infantil amb televisor, jocs tradicionals i consoles.

Entra aquí

Llegir més
Iberia Premium lounge Dalí Madrid

Iberia Premium Lounge Dalí

Inaugurem oficialment la Premium Lounge Dalí a la T4 de l'aeroport de Madrid, un espai exclusiu que s'ha ampliat fins als 2.000 metres quadrats i que ara ofereix 455 seients, gairebé 100 més que abans.

Hem millorat la connectivitat, l'oferta gastronòmica i també els espais dedicats a les dutxes i al descans, dos dels serveis més sol·licitats.
S'ha ampliat el nombre de dutxes i l'espai dedicat a aquest servei. També s'ha renovat i reubicat la zona de descans, amb cinc chaise-longues en espais més individualitzats.

A més, quatre cofee corners, dues barres i diverses neveres completen l'oferta gastronòmica i permeten una millor presentació dels productes que s'ofereixen. Els més petits també hi tenen el seu espai, amb una zona infantil.

Entra aquí

Llegir més
Sala Vip a Arribades de la T4

Sala Vip a Arribades de la T4

Disposes de tot el que cal per fer un respir i començar la jornada amb energia després d’un llarg viatge.

Aquesta sala ofereix un servei exclusiu amb dutxes, una agradable zona de relaxació, un autoservei bufet i ordinadors amb internet i Wi-Fi de cortesia

Podràs gaudir-ne sempre que facis un viatge en classe Business amb destinació final Madrid, en un vol operat pel Grup Iberia de durada superior a 4 hores.

També hi tindran accés els nostres clients Iberia Plus Platí (en vols operats i comercialitzats pel Grup Iberia, Vueling i vols oneworld) , Iberia Plus Or i Iberia Singular (en vols operats i comercialitzats pel Grup Iberia) viatjant amb destinació final Madrid en vols amb una durada superior a 4 hores, independentment de la classe en què viatgin.

Per accedir a la sala, baixa al Nivell-1 des del Hall d’arribades.

L’horari de la Sala és 24 h, tots els dies de l’any.

Nota: per als vols Operat per Iberia per a LEVEL IB26XX no s'aplica cap d'aquests beneficis

Llegir més
Quina sala em correspon?

Quina sala em correspon?

L’accés a una sala o una altra depèn de la destinació del vol i de l’edifici d’on surti.

A l’edifici Principal hi ha la Sala Dalí, per a vols nacionals, europeus dins de l’espai Schengen i Pont Aeri. Aquesta sala se situa immediatament després de passar el control de seguretat i molt pròxima a la ubicació del Pont Aeri (Portes d’embarquement H,J,K,M) .

La Sala Velázquez està a l'edifici satèl·lit; dóna servei als vols internacionals, entre els quals s'inclouen tots els de llarg radi d'Iberia (Portes d’embarquement S) .


Comprova prèviament quina de les sales correspon al teu bitllet. En qualsevol cas, podràs consultar-ho a l’aeroport.

Llegir més

"Lo que quiero es comprar un billete rápido y que me faciliten el viaje"

Cliente Business Iberia