Consells per al teu proper viatge


Gestos
que sumen

Comptem amb tu
 

 

El viatge cap a un futur millor demana l'esforç de tothom. I és que també fent petits canvis, podem aconseguir, entre tots, que cada vol sigui més sostenible. Et donem algunes idees:
 

 

Descarrega la targeta d'embarcament al mòbil

Amb aquest gest tan senzill reduïm el consum de paper.

 

Digues-nos amb antelació què et ve de gust per menjar

Entra a Deliverfly i tria el menú de bord abans del viatge. Així reduïm un 30% el malbaratament d'aliments i aconseguim rebaixar el pes de l'avió.

 

Fes servir els teus propis auriculars

En els vols de llarg recorregut et podem proporcionar auriculars. Ara bé, si portes els teus, ens ajudaràs a reduir els residus generats.

Tarjeta de embarque en el móvil

 

Porta la teva ampolla i te l'omplim

Així ens ajudes a reduir els plàstics d'un sol ús.

 

Viatja tan lleuger com puguis

Tenim tarifes reduïdes per als qui viatgen amb maletes de fins a 15 quilos. Com més lleuger vagi l'avió, menys emissions produirà el vol.

 

Calcula la teva petjada de carboni

Ser conscients del nostre impacte és el primer pas. Explora la nostra calculadora per conèixer la petjada de carboni del teu viatge.

Colaboramos con Unicef

 

Avios solidaris

Si ets client Iberia Plus, pots donar Avios a alguna de les ONG amb què treballem i donar suport a projectes destinats a la infància desfavorida, la integració de col·lectius en risc d'exclusió o la salut infantil.

 

Uneix-te a la causa d'Unicef

Durant el procés de compra dels vols tens l'opció de fer una donació a Unicef. Amb aquestes aportacions hem ajudat a vacunar més d'un milió d'infants a Angola, el Txad i Cuba.

Carregant...