• Inici
  • Sostenibilitat
  • Empleats
  • La contribució dels nostres empleats

La contribució dels nostres empleats


Amb l'empenta de
tots els qui formem
part d'Iberia
 

Per desenvolupar amb èxit l'estratègia de sostenibilitat, a Iberia comptem amb el compromís de tots els nostres empleats. Projectes com el Bosc Iberia o el programa de voluntariat són una mostra de l'interès i la dedicació exemplar de tots ells amb els projectes de sostenibilitat de l'empresa.
 

BOSC
IBERIA

Aquest projecte de reforestació a la localitat de Paracuellos del Jarama (prop de l'aeroport de Madrid) demostra el nostre compromís per millorar els entorns de les comunitats on desenvolupem la nostra activitat.

VAM COMENÇAR EL 2019 AMB LA
plantació de 1.500 arbres
i des d'aleshores el bosc no ha parat de créixer.

A FINALS DEL 2022
el Bosc Iberia tindrà 4.000 arbres
de diferents espècies autòctones com ara salze, corneller, romaní, pollancre, om, ginebra, alzina o pi.

Bosque Iberia

VOLUNTARIS
IBERIA

 

Durant la crisi sanitària del 2020, vam iniciar un programa de voluntariat especial en què van participar més de 250 empleats, col·laborant amb ONG com Creu Roja Espanyola, Federació Espanyola de Bancs d'Aliments, Mano a Mano i Envera. Animats per l'èxit d'aquest primer programa, es va endegar la campanya Cada acció suma, un programa de voluntariat corporatiu que formalitza i reforça el compromís dels nostres empleats amb els col·lectius vulnerables i les causes humanitàries que defineixen el nostre propòsit de companyia.

 

Dins del programa de voluntariat, els participants poden col·laborar en activitats amb intervenció mediambiental o social, com ara tallers enfocats a la immersió en la discapacitat, acompanyament de persones grans o infants en tractament de quimioteràpia, etc.

Programa de voluntariat d'Iberia
Carregant...