Economia circular


Reduir
Reutilitzar
Reciclar

Acceptem el repte de la gestió sostenible de residus
 

 

Ens sumem a l'estratègia 5 through 2025 impulsada pel Grup IAG (International Airlines Group), que pretén, d'una banda, reduir la generació de residus i, de l'altra, maximitzar el reciclatge dels que ja s'han generat, basant-nos en les tres R de l'economia circular: Reduir, Reutilitzar, Reciclar. L'objectiu: passar d'un model lineal de consum a un de circular que ens permeti reduir el nostre impacte mediambiental. 
 

REDUÏM

el consum de recursos al mínim indispensable

REDUÏM FINS A
640 tones de paper l'any
a bord dels nostres avions gràcies al servei de premsa i revistes digitals Press Reader.

 

Apostem per la digitalització de manera transversal en la nostra activitat, impulsant els tràmits en línia: des de la compra de bitllets fins a l'emissió de targetes d'embarcament.

EVITEM GENERAR
30 tones de residus plàstics a les sales VIP i més de 2.000 quilos a bord
eliminant plàstics als embolcalls dels productes i optant per envasos reutilitzables i reciclables.

 

El nostre objectiu és eliminar al 100 % els plàstics d'un sol ús el 2025.

REBAIXEM UN
30 % el malbaratament d'aliments
fomentant que els passatgers triïn els menús amb antelació.

 

Continuem ampliant els nostres serveis de preselecció, com Pre-Order, per carregar a l'avió el menjar indispensable i, d'aquesta manera, evitar el malbaratament d'aliments.

 

UNA NOVA VIDA ALS NOSTRES ANTICS UNIFORMES
L'1 de juny estrenem la nova uniformitat per al personal d'atenció al client. Compromesos amb l'economia circular, a Iberia estem implantant un projecte de recuperació i reciclatge dels antics uniformes juntament amb Envera per donar una segona vida al 80 per cent d'aquestes peces a través de donacions solidàries, alhora que proporcionem feina a persones amb discapacitat.

 

 Zero Cabin Waste
Carregant...