Vols xàrter: vols especials, adaptats a tu

Aeropuerto de Madrid

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència per ajudar-te a organitzar el vol especial que s'adapti millor a les teves necessitats d'una manera còmoda, privada i flexible. Un servei totalment personalitzat i en el qual podràs ajustar les característiques del viatge al teu gust (dates, horari, origen i destinació. etc.).

Descobreix la nostra àmplia flota d'avions, amb una configuració que va des de 141 fins a 348 seients segons el model d'aeronau per fer viatges de curt, mitjà i llarg recorregut.

Consulta'ns qualsevol dubte o gestiona la teva sol·licitud de vol especial (xàrter).

Contacta

Una solució a mida per a cada necessitat

Vols a destinacions de vacances
Operacions d'operadors turístics i creuers

Organitzem el transport per a operadors turístics i així poder arribar a més aeroports o, simplement, més a prop de la destinació final del que permetria un servei de vol regular.
Trasllats a l'aeroport més proper al port marítim des d'on operen els creuers.

Equips esportius i les seves aficions
Esdeveniments esportius

Els clubs esportius o els patrocinadors fan servir regularment els vols planificats per al trasllat a les competicions més prestigioses dels equips d'esportistes d'elit o per als seus seguidors.

Vols per a congressos i incentius
Esdeveniments especials

Incentius d'empresa en els quals no sigui possible arribar a la destinació en un vol directe o en els casos en què el nombre de convidats superi la capacitat d'oferta regular.
Transport dels participants d'esdeveniments de qualsevol tipus: cinema, música o art, congressos mèdics, periodistes, escriptors…

Vols solidaris
Repatriació i càrrega sanitària

Hem operat més de 30 vols especials amb 20 països dels cinc continents perquè 8.000 persones poguessin tornar a casa durant la crisi de la COVID-19.
Hem transportat material sanitari a través d'un veritable corredor aeri amb la Xina i maquinària hospitalària amb Brussel·les i Munic.

Com funciona?

Els nostres vols xàrter al juny

Deliverfly

Volem amb "la Roja" i altres vols especials

Només durant el mes de juny s'han enlairat 40 vols especials d'Iberia.

Vam portar la Selecció Espanyola de Futbol a Sevilla per disputar la fase de grups de l'Eurocopa. I també vam acompanyar els seus germans petits de "la rojita" al seu viatge a Eslovènia durant l'Europeu sub-21.

Continuem en el terreny esportiu. Perquè, per primera vegada, hem transportat tant els pilots com el personal de la Fórmula E: de Mèxic a Londres.

Durant tot el mes hem mantingut els vols especials de Madrid a la Xina que tenim des del setembre del 2020. Dues freqüències setmanals (a Xangai i a Hangzhou) amb la peculiaritat que, a part de per al transport de passatge, s'utilitzen per a la comercialització de càrrega de la Xina a Espanya.

A més, Iberia ha començat a operar vols xàrter de vacances amb una freqüència setmanal des de Lisboa i Porto fins a Porto Santo per a la principal agència de viatges de Portugal, Abreu.

Resuelve tus dudas sobre nuestros vuelos chárter y aviones privados

Què són els vols xàrter?

Els vols xàrter són vols que no es troben dins de la programació regular d'Iberia ni es comercialitzen pels seus canals habituals de venda. Normalment els contracta una agència de viatges o una altra entitat interessada a satisfer unes necessitats de viatge molt específiques no cobertes per l'oferta general, ja sigui pel que fa a dates, rutes, nombre de passatgers o qualsevol altra variable.

Per què contractar un vol especial?

El principal avantatge de contractar un vol especial és que podem cobrir necessitats específiques de viatge que no es poden satisfer amb l'oferta regular de vols, amb els beneficis que això comporta: arribar més fàcilment a destinacions amb operació regular escassa, estalviar costos en pernoctacions, ajustar els horaris a les teves pròpies condicions, etc.…

Per a quin tipus d'esdeveniments puc llogar un avió privat?

Pots llogar un avió d'Iberia de manera privada per cobrir qualsevol necessitat. Els vols especials més freqüents són els contractats per agències turístiques, per clubs esportius o per empreses privades, entre d'altres. A més, en el context de la crisi global de Covid-19, Iberia ha organitzat vols xàrter per repatriar persones i transportar material sanitari.

Com puc gestionar el lloguer d'avions privats?

Si necessites organitzar un vol especial, escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es i explica'ns què necessites. No t'oblidis d'indicar-nos:

  • El teu nom o la raó social de l'entitat a la qual representes.

  • Les teves dades de contacte: adreça electrònica i telèfon.

  • La ruta que cal cobrir (origen-destinació).

  • La data en la qual necessites volar.

  • El nombre de passatgers.

El nostre equip et respondrà al més aviat possible.

Quin és el preu de llogar avions privats per a vols xàrter?

Els preus dels vols xàrter són tan variats com les necessitats dels nostres clients. El millor és que et posis en contacte amb nosaltres i ens expliquis què necessites perquè puguem orientar-te sobre les tarifes. Escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es.

Com són els avions d'Iberia per als vols xàrter?

Els vols especials poden ser operats pels diferents models de la nostra àmplia flota d'avions, amb una configuració que ofereix una capacitat des de 141 fins a 348 butaques segons el model d'aeronau, per fer viatges de curt, mitjà i llarg recorregut.

Consulta nuestra flota de aviones para tu vuelo chárter

Puc personalitzar un avió privat per a aquests vols especials?

Pots fer que l'experiència per al passatge del teu vol xàrter sigui la de volar en un avió privat totalment personalitzat. En concret, la nostra oferta de personalització per a vols especials inclou:

  • Capçals individualitzats.

  • Veus de benvinguda a bord adaptades.

  • Sense franquícia màxima d'equipatge (fins a la capacitat de les bodegues).

  • Tria del servei d'àpats.

  • Possibilitat de connexió des d'altres orígens nacionals de vols regulars d'Iberia fins al punt d'origen del vol xàrter.

Quins són els índexs de puntualitat dels xàrter d'Iberia?

Els índexs de puntualitat dels vols especials d'Iberia estan en línia amb els generals de la companyia, que es manté des de fa anys al podi mundial dels líders en puntualitat, amb més d'un 95 % dels aterratges a l'hora. Els vols xàrter arriben, fins i tot, a situar-se per damunt de la mitjana de puntualitat d'Iberia.

Què passa si es produeix una avaria a l'avió programat per al meu vol privat?

Si es produeix una avaria en un avió programat per a un vol xàrter, es mobilitzen tots els recursos d'Iberia per solucionar el problema i garantir l'operació: des de l'equip de manteniment fins als avions de reserva que tenim preparats al nostre hangar. És un de les principals avantatges de contractar un vol privat amb una gran companyia aèria com Iberia.

Quina garantia ofereix un vol xàrter d'Iberia?

Els passatgers d'operacions de vols especials estan protegits per la normativa 261 de la UE pel que fa a retards i cancel·lacions.

Carregant...