Vols especials

Aeropuerto de Madrid

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència per ajudar-te a organitzar el vol especial que s'adapti millor a les teves necessitats d'una manera còmoda, privada i flexible. Un servei totalment personalitzat i en el qual podràs ajustar les característiques del viatge al teu gust (dates, horari, origen i destinació. etc.).

Descobreix la nostra àmplia flota d'avions, amb una configuració que va des de 141 fins a 348 seients segons el model d'aeronau per fer viatges de curt, mitjà i llarg recorregut.

Consulta'ns qualsevol dubte o gestiona la teva sol·licitud de vol especial (xàrter).

Contacta

Una solució a mida per a cada necessitat

Vols a destinacions de vacances
Operacions d'operadors turístics i creuers

Organitzem el transport per a operadors turístics i així poder arribar a més aeroports o, simplement, més a prop de la destinació final del que permetria un servei de vol regular.
Trasllats a l'aeroport més proper al port marítim des d'on operen els creuers.

Equips esportius i les seves aficions
Esdeveniments esportius

Els clubs esportius o els patrocinadors fan servir regularment els vols planificats per al trasllat a les competicions més prestigioses dels equips d'esportistes d'elit o per als seus seguidors.

Vols per a congressos i incentius
Esdeveniments especials

Incentius d'empresa en els quals no sigui possible arribar a la destinació en un vol directe o en els casos en què el nombre de convidats superi la capacitat d'oferta regular.
Transport dels participants d'esdeveniments de qualsevol tipus: cinema, música o art, congressos mèdics, periodistes, escriptors…

Vols solidaris
Repatriació i càrrega sanitària

Hem operat més de 30 vols especials amb 20 països dels cinc continents perquè 8.000 persones poguessin tornar a casa durant la crisi de la COVID-19.
Hem transportat material sanitari a través d'un veritable corredor aeri amb la Xina i maquinària hospitalària amb Brussel·les i Munic.

Com funciona?

Carregant...