Vols xàrter: vols especials, adaptats a tu

Aeropuerto de Madrid

La nostra experiència, al teu servei: digues què necessites i et dissenyarem un vol especial

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència per ajudar-te a organitzar el vol xàrter que s'adapti millor a les teves necessitats d'una manera còmoda, privada i flexible.

Un servei totalment personalitzat, en el qual podràs ajustar les característiques del viatge al teu gust (dates, horari, origen i destinació. etc.) i al millor preu.

Consulta'ns qualsevol dubte o gestiona la teva sol·licitud de vol especial.

Contacta

Solucions a mida: els xàrter més sol·licitats

Vols xàrter de vacances

Operacions d'operadors turístics i creuers

Els operadors turístics contracten trasllats especials per arribar a més aeroports o més a prop de la destinació final del que permet un servei de vol regular.

També, vols als aeroports més propers als ports marítims des d'on operen els creuers.

Esdeveniments esportius

Per a equips i aficions

Federacions i entitats esportives utilitzen freqüentment aquests vols especials, planificats per al trasllat dels equips i els seus seguidors a les competicions més prestigioses. Treballem amb el Comitè Olímpic Espanyol i amb les federacions espanyoles de bàsquet, futbol i handbol, entre d'altres.

Altres esdeveniments

Incentius d'empresa, congressos, viatges de premsa

Vols xàrter per a incentius d'empresa en els quals no sigui possible arribar a la destinació en un vol directe o en els casos en què el nombre de convidats superi la capacitat d'oferta regular.

Transport dels participants d'esdeveniments de qualsevol tipus: cinema, música o art, congressos de metges, periodistes, escriptors…

Vols especials solidaris

Repatriació i càrrega sanitària

Hem operat més de 30 vols especials amb 20 països dels cinc continents perquè 8.000 persones poguessin tornar a casa durant la crisi de la COVID-19.

També hem transportat material sanitari a través d'un veritable corredor aeri amb la Xina i maquinària hospitalària amb Brussel·les i Munic.

Com puc contractar un vol xàrter

Els nostres vols xàrter de setembre i octubre

Deliverfly

Durant els mesos de setembre i octubre el nostre programa de vols especials presenta una activitat molt intensa, amb 84 i 60 operacions xàrter respectivament.

Vols especials per a incentius, congressos i esdeveniments

Durant el setembre gestionem gairebé una desena d'operacions xàrter per a incentius d'empresa, amb quatre vols entre Madrid i Brussel·les, quatre més entre Madrid i Amsterdam i un més entre Lisboa i Saragossa.

Pel que fa a les fires i congressos, a finals de setembre operarem un xàrter per als empresaris espanyols de la zona de Llevant que assisteixen a la Fira Europea de Ceramistes (Cersaie) a Bolonya.

A més, el 28 d'octubre repetirem una operació que hem dut a terme anualment durant els últims 25 anys: traslladar els convidats als Premis Princesa d'Astúries en col·laboració amb la Fundació Princesa d'Astúries.

Xàrters esportius

Des de finals d'agost traslladem els membres de la Selecció Absoluta Masculina de Bàsquet per competir a l'Eurobàsquet. A més, durant el mes de setembre realitzem dos vols especials per portar la Selecció Absoluta de Futbol a Saragossa i Porto i també operem els vols xàrter d'alguns clubs de futbol en els desplaçaments per a la fase de grups de la lliga de Campions.

Vols especials de vacances

El final de l'estiu s'apropa, però els nostres vols xàrter de vacances segueixen tenint un pes específic important, especialment per als creueristes. Per a MSC seguim operant els xàrter Madrid-Trieste-Madrid i Madrid-Hamburg-Madrid cada dissabte fins al 10 de setembre i la ruta Madrid-Trieste-Madrid tots els diumenges de setembre i octubre. Per a Costa Cruceros operem diverses rutes Madrid-Bari-Madrid i una minisèrie de tres vols especials  d'anada i tornada a Estocolm els mesos de setembre i octubre.

A més, la col·laboració entre l'agència Sama Travel i Iberia continua creixent. Mantindrem la freqüència dels dissabtes, alternant El Caire i Luxor, fins al final de la temporada d'hivern 22/23; a partir del 15 d'octubre i fins al gener del pròxim any, operarem una sèrie de vols especials de reforç els dissabtes per a aquestes dues destinacions; i a partir del novembre operarem nous vols xàrter setmanals, els dijous, alternant les destinacions Amman i El Caire.

Altres vols xàrter de setembre i octubre

Després de recuperar les nostres operacions xàrter amb la Xina el mes d'agost, mantindrem dues freqüències setmanals els mesos de setembre i octubre a Xangai i Hangzhou des de Madrid.

Resuelve tus dudas sobre nuestros vuelos chárter y aviones privados

Què són els vols xàrter?

Els vols xàrter són vols que no es troben dins de la programació regular d'Iberia ni es comercialitzen pels seus canals habituals de venda. Normalment els contracta una agència de viatges o una altra entitat interessada a satisfer unes necessitats de viatge molt específiques no cobertes per l'oferta general, ja sigui pel que fa a dates, rutes, nombre de passatgers o qualsevol altra variable.

Per què contractar un vol especial?

El principal avantatge de contractar un vol especial és que podem cobrir necessitats específiques de viatge que no es poden satisfer amb l'oferta regular de vols, amb els beneficis que això comporta: arribar més fàcilment a destinacions amb operació regular escassa, estalviar costos en pernoctacions, ajustar els horaris a les teves pròpies condicions, etc.

Per a quin tipus d'esdeveniments puc llogar un avió privat?

Pots llogar un avió d'Iberia de manera privada per cobrir qualsevol necessitat. Els vols especials més freqüents són els contractats per agències turístiques, per clubs esportius o per empreses privades, entre d'altres. A més, en el context de la crisi global de Covid-19, Iberia ha organitzat vols xàrter per repatriar persones i transportar material sanitari.

Com puc gestionar el lloguer d'avions privats?

Si necessites organitzar un vol especial, escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es i explica'ns què necessites. No t'oblidis d'indicar-nos:

  • El teu nom o la raó social de l'entitat a la qual representes.

  • Les teves dades de contacte: adreça electrònica i telèfon.

  • La ruta que cal cobrir (origen-destinació).

  • La data en la qual necessites volar.

  • El nombre de passatgers.

El nostre equip et respondrà al més aviat possible.

Quin és el preu de llogar avions privats per a vols xàrter?

Els preus dels vols xàrter són tan variats com les necessitats dels nostres clients. El millor és que et posis en contacte amb nosaltres i ens expliquis què necessites perquè puguem orientar-te sobre les tarifes. Escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es.

Com són els avions d'Iberia per als vols xàrter?

Els vols especials poden ser operats pels diferents models de la nostra àmplia flota d'avions, amb una configuració que ofereix una capacitat des de 141 fins a 348 butaques segons el model d'aeronau, per fer viatges de curt, mitjà i llarg recorregut.

Consulta nuestra flota de aviones para tu vuelo chárter

Puc personalitzar un avió privat per a aquests vols especials?

Pots fer que l'experiència per al passatge del teu vol xàrter sigui la de volar en un avió privat totalment personalitzat. En concret, la nostra oferta de personalització per a vols especials inclou:

  • Capçals individualitzats.

  • Veus de benvinguda a bord adaptades.

  • Sense franquícia màxima d'equipatge (fins a la capacitat de les bodegues).

  • Tria del servei d'àpats.

  • Possibilitat de connexió des d'altres orígens nacionals de vols regulars d'Iberia fins al punt d'origen del vol xàrter.

Quins són els índexs de puntualitat dels xàrter d'Iberia?

Els índexs de puntualitat dels vols especials d'Iberia estan en línia amb els generals de la companyia, que es manté des de fa anys al podi mundial dels líders en puntualitat, amb més d'un 95 % dels aterratges a l'hora. Els vols xàrter arriben, fins i tot, a situar-se per damunt de la mitjana de puntualitat d'Iberia.

Què passa si es produeix una avaria a l'avió programat per al meu vol privat?

Si es produeix una avaria en un avió programat per a un vol xàrter, es mobilitzen tots els recursos d'Iberia per solucionar el problema i garantir l'operació: des de l'equip de manteniment fins als avions de reserva que tenim preparats al nostre hangar. És un de les principals avantatges de contractar un vol privat amb una gran companyia aèria com Iberia.

Quina garantia ofereix un vol xàrter d'Iberia?

Els passatgers d'operacions de vols especials estan protegits per la normativa 261 de la UE pel que fa a retards i cancel·lacions.

Carregant...