• Inici
 • Viatja
 • Exclusius
 • Vols especials

Vols xàrter: vols especials, adaptats a tu

Aeropuerto de Madrid

La nostra experiència, al teu servei: digues què necessites i et dissenyarem un vol especial

Posem a la teva disposició tota la nostra experiència per ajudar-te a organitzar el vol xàrter que s'adapti millor a les teves necessitats d'una manera còmoda, privada i flexible.

Un servei totalment personalitzat, en el qual podràs ajustar les característiques del viatge al teu gust (dates, horari, origen i destinació. etc.) i al millor preu.

Consulta'ns qualsevol dubte o gestiona la teva sol·licitud de vol especial.

Contacta

Solucions a mida: els xàrter més sol·licitats

Vols xàrter de vacances

Operacions d'operadors turístics i creuers

Els operadors turístics contracten trasllats especials per arribar a més aeroports o més a prop de la destinació final del que permet un servei de vol regular.

També, vols als aeroports més propers als ports marítims des d'on operen els creuers.

Esdeveniments esportius

Per a equips i aficions

Federacions i entitats esportives utilitzen freqüentment aquests vols especials, planificats per al trasllat dels equips i els seus seguidors a les competicions més prestigioses. Treballem amb el Comitè Olímpic Espanyol i amb les federacions espanyoles de bàsquet, futbol i handbol, entre d'altres.

Altres esdeveniments

Incentius d'empresa, congressos, viatges de premsa

Vols xàrter per a incentius d'empresa en els quals no sigui possible arribar a la destinació en un vol directe o en els casos en què el nombre de convidats superi la capacitat d'oferta regular.

Transport dels participants d'esdeveniments de qualsevol tipus: cinema, música o art, congressos de metges, periodistes, escriptors…

Vols especials solidaris

Repatriació i càrrega sanitària

Hem operat més de 30 vols especials amb 20 països dels cinc continents perquè 8.000 persones poguessin tornar a casa durant la crisi de la COVID-19.

També hem transportat material sanitari a través d'un veritable corredor aeri amb la Xina i maquinària hospitalària amb Brussel·les i Munic.

Com puc contractar un vol xàrter

Els nostres vols xàrter els mesos de maig i juny

Deliverfly

Amb l'arribada de la temporada d'estiu l'operació de vols xàrter augmenta: només als mesos de maig i juny operem fins a 170 vols especials per atendre, sobretot, creuers i destinacions d'operadors turístics, a més de viatges d'incentius i esdeveniments esportius.

Vols xàrter de vacances

Els creueristes són clients habituals dels vols xàrter d'Iberia. Al maig continuem proporcionant assistència a MSC Cruceros amb operacions especials a Trieste (una cada deu dies), Atenes (setmanal) i Hamburg (setmanal) i al juny sumem les destinacions de Venècia (setmanal) i Roma (setmanal).

A més, durant aquests mesos, afegim vols xàrter per a una altra gran companyia del sector: Costa Cruceros, per a qui volarem a Venècia, Hamburg, Bari i, a partir del juny, a Catània, amb freqüències setmanals.

A partir del 20 de juny, operarem una sèrie setmanal Madrid-Tirana-Madrid per a World To Meet.

També al maig i juny, operarem vols xàrter d'operadors turístics a destinacions que no formen part del nostre programa habitual, com ara Reykjavík (Islàndia) i Linz (Àustria), a més de la sèrie de vols especials per a Sama Travel a Luxor i El Caire.

Vols especials per a empreses

Un 20 % de tots els vols xàrter d'aquest període seran per a viatges d'incentiu per a empreses: vols de mitjana i llarga distància tant des de Madrid com des de Barcelona a destinacions com Linz (Alemanya), Miami (EUA), Reykjavík (Islàndia), Dubrovnik (Croàcia) o Lourdes (França).

Xàrters esportius

Durant l'inici de la temporada d'estiu continuem també amb les operacions especials per a esdeveniments esportius, amb desplaçaments de la Liga per a alguns clubs de futbol a Sant Sebastià, València o Sevilla, per a la final de la Copa del Rei o les semifinals de la Champions League.

Del 13 al 19 de juny portarem en vols xàrter la Selecció Absoluta Masculina de Futbol de la RFEF per disputar la Final Four de la Nations League 2022-2023.

Resuelve tus dudas sobre nuestros vuelos chárter y aviones privados

Què són els vols xàrter?

Els vols xàrter són vols que no es troben dins de la programació regular d'Iberia ni es comercialitzen pels seus canals habituals de venda. Normalment els contracta una agència de viatges o una altra entitat interessada a satisfer unes necessitats de viatge molt específiques no cobertes per l'oferta general, ja sigui pel que fa a dates, rutes, nombre de passatgers o qualsevol altra variable.

Per què contractar un vol especial?

El principal avantatge de contractar un vol especial és que podem cobrir necessitats específiques de viatge que no es poden satisfer amb l'oferta regular de vols, amb els beneficis que això comporta: arribar més fàcilment a destinacions amb operació regular escassa, estalviar costos en pernoctacions, ajustar els horaris a les teves pròpies condicions, etc.

Per a quin tipus d'esdeveniments puc llogar un avió privat?

Pots llogar un avió d'Iberia de manera privada per cobrir qualsevol necessitat. Els vols especials més freqüents són els contractats per agències turístiques, per clubs esportius o per empreses privades, entre d'altres. A més, en el context de la crisi global de Covid-19, Iberia ha organitzat vols xàrter per repatriar persones i transportar material sanitari.

Com puc gestionar el lloguer d'avions privats?

Si necessites organitzar un vol especial, escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es i explica'ns què necessites. No t'oblidis d'indicar-nos:

 • El teu nom o la raó social de l'entitat a la qual representes.

 • Les teves dades de contacte: adreça electrònica i telèfon.

 • La ruta que cal cobrir (origen-destinació).

 • La data en la qual necessites volar.

 • El nombre de passatgers.

El nostre equip et respondrà al més aviat possible.

Quin és el preu de llogar avions privats per a vols xàrter?

Els preus dels vols xàrter són tan variats com les necessitats dels nostres clients. El millor és que et posis en contacte amb nosaltres i ens expliquis què necessites perquè puguem orientar-te sobre les tarifes. Escriu-nos a vuelosespeciales@iberia.es.

Com són els avions d'Iberia per als vols xàrter?

Els vols especials poden ser operats pels diferents models de la nostra àmplia flota d'avions, amb una configuració que ofereix una capacitat des de 141 fins a 348 butaques segons el model d'aeronau, per fer viatges de curt, mitjà i llarg recorregut.

Consulta nuestra flota de aviones para tu vuelo chárter

Puc personalitzar un avió privat per a aquests vols especials?

Pots fer que l'experiència per al passatge del teu vol xàrter sigui la de volar en un avió privat totalment personalitzat. En concret, la nostra oferta de personalització per a vols especials inclou:

 • Capçals individualitzats.

 • Veus de benvinguda a bord adaptades.

 • Sense franquícia màxima d'equipatge (fins a la capacitat de les bodegues).

 • Tria del servei d'àpats.

 • Possibilitat de connexió des d'altres orígens nacionals de vols regulars d'Iberia fins al punt d'origen del vol xàrter.

Quins són els índexs de puntualitat dels xàrter d'Iberia?

Els índexs de puntualitat dels vols especials d'Iberia estan en línia amb els generals de la companyia, que es manté des de fa anys al podi mundial dels líders en puntualitat, amb més d'un 95 % dels aterratges a l'hora. Els vols xàrter arriben, fins i tot, a situar-se per damunt de la mitjana de puntualitat d'Iberia.

Què passa si es produeix una avaria a l'avió programat per al meu vol privat?

Si es produeix una avaria en un avió programat per a un vol xàrter, es mobilitzen tots els recursos d'Iberia per solucionar el problema i garantir l'operació: des de l'equip de manteniment fins als avions de reserva que tenim preparats al nostre hangar. És un de les principals avantatges de contractar un vol privat amb una gran companyia aèria com Iberia.

Quina garantia ofereix un vol xàrter d'Iberia?

Els passatgers d'operacions de vols especials estan protegits per la normativa 261 de la UE pel que fa a retards i cancel·lacions.

Carregant...