Wi-Fi

Tota la flota de llarg recorregut

Cobertura WiFi de gran velocidad. Se muestra una persona conectada.

La manera de volar connectat a tot el que t'importa.

Tota la flota d'Iberia de llarga distància està equipada amb servei Wi-Fi per satèl·lit perquè puguis mantenir-te connectat utilitzant el teu dispositiu.

Servei High-Speed Wi-Fi

Com et pots connectar

  • Per sobre dels 10.000 peus, activa el Wi-Fi al teu dispositiu, que ha d'estar en mode avió, i connecta't a la xarxa "Iberia Wi-Fi".

  • Obre el navegador i accedeix a la pàgina que se t'indicarà durant el vol.

  • Tria el pla d'Internet que vulguis o connecta't de franc si voles en classe Business, identificant-te al portal.

  • Si tens qualsevol pregunta, et pots posar en contacte amb nosaltres a Iberia.com, accedint a la secció d'atenció al client http://www.iberia.com/es/relacions-clients/

Tarifes

Les tarifes depenen de la ruta en què volis. Connecta't quan estiguis a bord per decidir quin pla s'ajusta a les teves necessitats.

Per estalviar en el consum de dades, activa el mode d'estalvi de bateria al dispositiu.

Cobertura

El servei té cobertura global. No obstant això, com que es tracta d'una connexió satel·lital és possible que en alguns moments el senyal es debiliti.

Vols més informació?

Com funciona la connexió a Internet mitjançant la xarxa Wi-Fi?

És un servei per satèl·lit que consisteix en la transferència de dades. Els plans que t'oferim són per volum de dades o per temps, segons el tipus d'avió.

Amb quins dispositius et pots connectar a la xarxa Wi-Fi de l'avió?

Amb qualsevol dispositiu que tingui connexió Wi-Fi, però no recomanem l'ús de portàtils, ja que consumeixen moltes dades.

Quan em puc connectar a la xarxa Wi-Fi de l'avió?

La xarxa estarà activa un cop sobrepassem els 10.000 peus. Això vol dir que, després de l'enlairament, quan s'apagui el senyal dels cinturons ja t'hi hauries de poder connectar.

Quin nom té la xarxa Wi-Fi de l'avió?

La xarxa Wi-Fi apareixerà al teu dispositiu com a "Iberia-Wi-Fi".

La xarxa Wi-Fi està disponible a tot l'avió?

Sí, tots els clients es poden connectar a la xarxa Wi-Fi.

Quina velocitat de descàrrega ofereix el servei?

La velocitat depèn del dispositiu que utilitzis i de les persones que estiguin connectades alhora, per això no et podem garantir una velocitat mínima de connexió. No obstant això, et recomanem que no et connectis amb ordinadors portàtils o dispositius que requereixin molta amplada de banda.

Per què s'ha interromput la connexió o no ha estat disponible?

Això pot passar durant qualsevol fase del vol, ja que l'accés a Internet depèn de la cobertura del satèl·lit.

Com puc controlar el temps o el consum de megabytes?

En tot moment pots consultar la pàgina d'inici, en què s'indicarà el temps que fa que t'has connectat, així com quants megabytes has utilitzat i quants te'n queden segons el pla contractat. Et recomanem que utilitzis aplicacions que ja tinguis descarregades i que evitis transferir arxius pesats.

Com es paga el servei?

Com qualsevol altra compra en línia: només cal introduir les dades de la targeta de crèdit a la seqüència de pantalles que apareixen en obrir el navegador.

Si tinc un codi promocional o el meu bitllet inclou Wi-Fi gratuït, com el puc activar?

Si la tripulació t'ha donat un codi, tria el pla que més et convingui i introdueix el codi. Si el pla que has triat és superior al del teu codi, hauràs d'introduir la targeta de crèdit.

Si la tripulació t'ha indicat que t'identifiquis al portal, hauràs d'accedir al portal del Wi-Fi i identificar-te amb el seient i el cognom, amb el localitzador o amb el número del bitllet electrònic.

Una cop hagi introduït el codi promocional o m'hagi identificat, si no he consumit tota la sessió, puc utilitzar-la en un altre vol?

No, per això et recomanem que consumeixis totes les dades incloses en el teu codi promocional.

Necessito una factura del servei. Com la puc obtenir?

Quan et registris, hauràs d'indicar una adreça electrònica. En acabar la sessió t'enviarem a aquesta adreça el resum del teu consum i la factura total. Si no la reps, fes-nos-ho saber a través d'atenció al client d'Iberia http://www.iberia.com/es/relaciones-cliente/

En quins vols estarà disponible el servei?

En tots els vols operats per la nostra flota de llarg radi, A330-300, A340-600, A330-200 i A350-900.

Puc accedir a Internet a través de la pantalla personal de l'avió?

No, només pots utilitzar Internet a través dels teus dispositius electrònics.

Detalls de contacte

Si tens qualsevol pregunta o vols posar una reclamació sobre el servei, ho pots fer a través d'atenció al client d'Iberia http://www.iberia.com/es/relaciones-cliente/

Carregant...