train&fly

Els teus trajectes de tren i avió, en un únic bitllet

La manera més ràpida, econòmica i sostenible de connectar-te amb el món

Així funciona el bitllet Train & Fly

A iberia.com, a través de les nostres oficines de vendes de bitllets o la teva agència de viatges pots comprar un bitllet únic combinat. I obtenir a Check-in online les targetes d'embarcament des del dia anterior fins a 2 hores abans de la sortida del vol.

Aquests trens no arriben fins a l’aeroport; per tant, el trasllat des de l'estació o cap a l'estació s'ha de fer amb el servei de Rodalies de Renfe. Aquest servei està inclòs en el bitllet combinat, de manera que no hauràs de comprar cap altre bitllet. Disposes d'un temps mínim de connexió de 2 hores i mitja perquè puguis fer l'enllaç amb la màxima comoditat.

De la mateixa manera, en els trajectes amb tren i en les connexions tren-aeroport-tren, l’equipatge és a càrrec teu i sota la teva responsabilitat. Disposaràs de la franquícia d’equipatge marcada al bitllet.

On es compren els bitllets?

A iberia.com, a través de les nostres oficines de vendes de bitllets o la teva agència de viatges pots comprar un bitllet únic combinat.

És un bitllet o en són dos?

Un únic bitllet, amb dues "targetes d'embarcament", una per al trajecte en avió i una altra per al trajecte en tren.

On es factura?

A Check-in online des del día anterior fins a 2 hores abans de la sortida del vol.

Qui realitza el trajecte en tren?

El trajecte en tren el realitza la companyia RENFE.

Quina és la novetat d'aquest servei?

Permet enllaçar trajectes aeris amb trajectes en tren, amb la qual cosa s'amplia la cobertura actual de la xarxa de destinacions d’Iberia. Seràs considerat passatger en connexió, de manera que quedaràs cobert pels avantatges i les garanties en cas de cancel·lació i/o retards.

Puc acumular o utilitzar AVIOS en els trajectes en tren?

Els trajectes en tren no permeten acumular ni utilitzar AVIOS.

I puc acumular punts del programa de fidelització de +Renfe?

Aquesta possibilitat no està disponible actualment per al producte intermodal tren/avió.

La connexió entre avió i tren es fa a l’aeroport de Madrid?

Els trens del producte intermodal cap a la destinació final (o des d'aquesta destinació) surten/arriben en estacions situades a la ciutat (Chamartín/Atocha); per tant, el trasllat entre l'aeroport i l'estació de tren es fa amb el servei de Rodalies de Renfe. Aquest trajecte està inclòs en el bitllet intermodal, de manera que no s'ha de comprar a part.  Disposes d'un temps mínim de connexió de 2 hores i mitja perquè puguis fer l'enllaç amb la màxima comoditat. En cas que no vulguis fer ús d'aquesta opció, disposes d'altres opcions de transport públic no incloses en el bitllet intermodal.

Quin és el preu del bitllet de tren?

El bitllet de tren fins a la destinació final està inclòs en el valor de la tarifa aèria. És un únic bitllet origen - destinació final.

Si compro un bitllet en Business, en quina classe de Renfe viatjo?

El Business en aquest producte combinat dona accés a l'opció prèmium amb seient confort de Renfe.

Quins serveis especials puc sol·licitar al tren?

Iberia no pot oferir serveis especials per als trajectes en tren, només per al tram aeri. Només es preveu l’atenció a passatgers amb mobilitat reduïda; atenció que, en qualsevol cas, s’ha de sol·licitar directament a Renfe.

Hi ha facilitats d’accés per a cadires de rodes al tren?

Sí, recorda que si necessites assistència, l'has de sol·licitar a Renfe trucant al telèfon 91 214 05 05 o bé presencialment en qualsevol Centre d'Assistència Aquest servei no inclou el trasllat entre l’estació de tren i l’aeroport (i a la inversa), però els transports públics que connecten estació i aeroport són accessibles.

A l’aeroport aquest servei el presta AENA.

Passatgers amb mobilitat reduïda

I el servei de menors sense acompanyar o reserves de grups?

No estan disponibles actualment per als bitllets intermodals els serveis de Menor no Acompanyat ni les reserves de més de 9 passatgers. Per a la gestió d'aquestes últimes, cal que contactis directament amb les companyies que operin els trajectes.

Es poden reservar seients al trajecte en tren?

No es poden reservar seients; les places s’assignen automàticament quan s’efectua la facturació.

En cas de canvis en els horaris de tren que no em permetin connectar amb el meu vol, què he de fer?

Perquè Iberia pugui gestionar la incidència a l’aeroport i donar-te l’assistència necessària hauràs de presentar un justificant de la incidència que RENFE et facilitarà a l’estació de tren.

En cas que l’avió vagi amb retard o es cancel·li, què he de fer?

A Iberia t’han de donar un document que justifiqui el retard.

Si porto excés d’equipatge, com ho gestiono?

Per al tram aeri, pots contractar l'excés d'equipatge des de Gestió de reserves o a l'aeroport mateix, encara que es recomana la pàgina web perquè és més econòmic.

Per al tram en tren, hauràs de consultar amb Renfe si accepta excessos d’equipatge i en quines condicions.

  

Carregant...