• Inici
  • Viatja
  • Explora
  • Bons de descompte
Bonos descuento

Tot sobre els descomptes promocionals d'Iberia

Utilitza els nostres codis promocionals per aconseguir immediatament descomptes en els vols. Descobreix on pots trobar-los i mira com pots aplicar aquests codis de descompte en la propera compra.

Com pots utilitzar el codi de descompte

Com pots pagar amb un codi promocional

Imatge que identifica la caixa que s'utilitza per aplicar el codi de descompte, el bo o la targeta regal abans de fer el pagament

Tens un codi de descompte? Bescanviar-lo en la propera compra a Iberia.com és molt senzill.

Un cop hagis triat el vol, a la banda dreta de la pantalla de pagament trobaràs el requadre 'Tens un bo, codi de descompte o targeta regal?'. Introdueix el codi de descompte tal com te'l mostrem: tingues en compte les majúscules, minúscules o caràcters especials, si n'hi ha. Selecciona 'Aplica' i llestos!

Se t'indicarà el nou preu a pagar amb el descompte ja aplicat.

Saps on pots trobar codis de descompte?

Aquí podràs aconseguir descomptes per a les teves compres a Iberia.com i conèixer les últimes promocions.

Codis de descompte: preguntes freqüents

Com puc aconseguir descomptes en els vols d'Iberia?

Pots aconseguir descomptes en els vols d'Iberia utilitzant els nostres codis promocionals en les compres a Iberia.com.

On puc trobar aquests codis promocionals?

Pots trobar codis promocionals per bescanviar en les compres a Iberia.com a les nostres xarxes socials, subscrivint-te a la nostra newsletter o fent-te client Iberia Plus.

Més informació

Tinc un codi de descompte; com el bescanvio?

Tria els vols i, quan et disposis a finalitzar el procés de compra, a la pantalla de pagament introdueix el codi de descompte a la casella habilitada a l'efecte.

No la trobes?

Puc fer servir aquests descomptes d'Iberia per pagar qualsevol producte al web?

Podràs aplicar els codis de descompte en la compra de qualsevol bitllet, excepte en els de Pont Aeri. També pots bescanviar els codis promocionals quan compris altres productes addicionals al vol a Iberia.com, com ara maletes o seients, però no per adquirir paquets de vacances. Els codis de descompte s'apliquen si pagues amb Cash & Avios, però no si ho fas només amb Avios.

Si tens dubtes, consulta els termes i condicions generals dels codis de descompte d'Iberia.

Tinc un bo Iberia. És el mateix que un codi de descompte?

Un codi de descompte i un bo de reemborsament són productes diferents:

  • El codi de descompte és un codi promocional que aplica una rebaixa percentual (un 10 %, un 20 %…) o de quantitat (10 €, 20 €…) sobre l'import total de la compra. Només es pot utilitzar una vegada.

  • El bo és l'import rebut pel reemborsament d'un bitllet que no has utilitzat. El pots fer servir un o diversos cops per comprar a Iberia.com fins a esgotar-ne l'import.

Consulta i gestió dels teus bons

Carregant...

Introdueix l'identificador del bo i l'adreça electrònica que hagis fet servir per sol·licitar-lo perquè et puguem mostrar informació sobre el saldo restant, la data de caducitat i les condicions del bo.

Carregant...
Carregant...