A la carretera

Cercar Vol + Cotxe

Reserva ara per només 99€i paga després.

Tranquilidad
Canvis flexibles

Flexibilidad pago
Flexibilitat de pagament

Tranquilidad
Tranquil·litat

Les millors ofertes de Vols + Cotxe

Canvia el teu paquet de viatge sense cap cost

Reserva el teu paquet de viatge, sense preocupacions i sabent que podràs modificar la reserva sense cap cost.

Primer canvi sense cost: pots canviar de data, hora i destinació sense cost, fins a 3 setmanes abans de la sortida. Només pagaràs la diferència de tarifa, si n'hi ha. Si és més baixa, et reemborsarem la diferència.

Flexibilitat davant d'imprevistos COVID: si necessites canviar el paquet per motius relacionats amb la COVID-19, pots canviar sense cost la data de sortida o bé obtenir un bo bescanviable, dins dels 15 dies previs a la sortida.

Per modificar el paquet, només cal que et posis en contacte amb el servei d'atenció al client d'Iberia Vacaciones.

Reserva ara i paga després.

   

A Iberia t'ho posem fàcil: aprofita l'oferta del moment, reserva els teus paquets de Vols + Hotel o Vols + Cotxe al millor preu, paga només 99 € d'entrada i acaba de pagar la resta còmodament.

Flexibilitat total: tu decideixes quan vols fer cada pagament i per quin import. L'únic que et demanem és que hagis abonat el total 3 setmanes abans de la sortida del vol.

Siéntete seguro

Reserva Vol + Cotxe amb tota la seguretat.

Tots els nostres paquets de Vol + Cotxe inclouen un lloguer amb socis de primera, Avis o Budget. A Iberia sabem que els nostres socis es guien per alts estàndards de qualitat i, ara més que mai, segueixen protocols estrictes conforme a les recomanacions de les autoritats i han incrementat les ja exhaustives tècniques de neteja a fi d'oferir una experiència que resulti segura per a tothom.

Si vols obtenir més informació sobre els protocols i les mesures de seguretat implementats per Avis i Budget, continua llegint.

Registra't amb QuickPass i estalvia temps a la recollida

 • Registra't a QuickPass i estalvia temps al taulell quan recullis el teu cotxe de lloguer.

 • Registrar-se és molt ràpid i fàcil.

 • Pots fer-ho quan et vingui millor fins al moment de la recollida del teu lloguer.

Recollida del vehicle amb el mínim contacte

 • S'han implementat pantalles protectores als taulells seguint els protocols.
 • Desinfectant de mans disponible.
 • Contractes de lloguer electrònics a la majoria d'oficines.
 • Senyalització clara per marcar la distància de seguretat als taulells de lloguer.
 • Mascaretes i guants per al personal.
 • Limitació del nombre de passatgers als autobusos.

Vehicles nets i segurs

 • Tots els vehicles es netegen meticulosament abans de cada lloguer.
 • En especial, pel que fa als elements de més contacte, com ara volant, intermitents, controls d'entreteniment del cotxe, consola central…
 • Ús de desinfectants específics autoritzats.

Devolució del vehicle de manera segura i preparació per al següent client.

 • El vehicle es tornarà a netejar per al lloguer següent.
 • El rebut s'enviarà per correu electrònic a l'adreça indicada i, en cas que sigui necessari el rebut en paper, també estarà disponible.
 • Es prega que, en retornar el vehicle, es comprovi que no s'hi ha oblidat cap pertinença ni s'hi han deixat escombraries.

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Información sobre precios

La disponibilidad de paquetes de Vuelo + Coche puede estar muy limitada. Todos los precios de los planes de vacaciones, si se muestran, son por persona, y se basan en reservas de 2 adultos e incluyen billetes de vuelta en clase turista en vuelos de Iberia o en vuelos con código compartido operados por Iberia, así como el alquiler de un vehículo del Grupo A. En la página de resultados se especificará, aeropuertos, duración y tipo de moneda que se va a utilizar en la transacción. Los precios en esta página son actualizados semanalmente, así es que pueden variar en las siguientes páginas. Los precios incluyen todos los cargos, tasas, y suplementos de transporte, pero estos pueden variar. Algunos métodos de pago conllevan gastos de gestión. Todos los servicios de productos no aéreos son suministrados por British Airways Holidays. Los términos y condiciones estándar de Iberia aplican y todos los viajes están sujetos a disponibilidad. Para beneficiarse del descuento de residente de las islas debe reservar el hotel/coche y vuelos separadamente.

* Flexibilidad de pago: reserva ahora por solo 99€ y paga después

En Iberia te los ponemos fácil: reserva tu vuelo+hotel o coche al mejor precio y divide tus pagos cómodamente.
Total flexibilidad: Termina de pagar en tantos plazos como desees. El único requisito es tener abonado el importe íntegro al menos 3 semanas antes de la salida del vuelo.

Termes i condicions de canvis per imprevistos COVID

Canvia de paquet si et trobes en qualsevol de les circumstàncies següents dins dels 15 dies previs a la data del vol:

 • S'estableixen prohibicions d'entrada decretades al teu lloc de destinació.

 • Estàs subjecte a mesures sobrevingudes de confinament o quarantena obligatòries al teu lloc de destinació, que no es poden evitar amb un certificat negatiu de test COVID-19 fet poc abans de viatjar.

 • Estàs subjecte a una obligació de confinament o quarantena al teu lloc d'origen de manera sobrevinguda (confinament decretat a la teva zona, província, municipi o regió sanitària, resultat de test COVID-19 positiu d'algú que convisqui amb tu…).

 • Dones positiu en COVID-19.

 

Només cal que acreditis la condició que t'impedeix viatjar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones. Consulta'n el telèfon de contacte a les pàgines de vols + hotel o vols + cotxe.

El teu reemborsament en un bo: podràs utilitzar l'import del paquet durant els 14 mesos següents, encara que el bitllet no tingui l'opció de reemborsament o canvi. Aquesta opció et permetrà utilitzar l'import com si fos efectiu, per a una o diverses reserves de vols + hotel o vols + cotxe, a qualsevol destinació i per a les persones que vulguis, fins a esgotar el saldo del bo.

El teu canvi de paquet: també pots canviar el paquet per una altra data sense penalització i, d'aquesta manera, triar el moment més adient per al viatge.

*Les opcions de canvi o reemborsament en bo indicades anteriorment s'entenen sens perjudici d'altres alternatives de reemborsament aplicables a supòsits d'impossibilitat de viatjar per causa de força major, que s'hauran de sol·licitar a través del centre d'atenció al client d'Iberia Vacaciones.

Términos y condiciones de la alianza de vuelo + coche e Iberia Plus

Información actualizada a 28 de diciembre de 2020.

Todos los precios del vuelo + alquiler de vehículos promocionados en iberia.com se muestran en la moneda indicada y se basan en el tamaño de alquiler de vehículos del Grupo A y en conductores de 30 a 70 años. Los términos y condiciones estándar de Iberia aplican.

General

La duración del alquiler de coches se basa en un reloj de 24 horas. Se aplican los términos y condiciones estándar de Iberia y la edad mínima para el alquiler de un vehículo. El conductor debe presentar un permiso de conducir completo válido (incluido el código DVLA para residentes en el Reino Unido y el permiso de conducir internacional si el permiso de su país está escrito en alfabeto no romano, por ejemplo, griego, árabe, etc.).

Obtener Avios

Consiga 1 Avios extra por cada euro (1 €) gastado al reservar un paquete vuelo + coche en Iberia.com. La bonificación por reservar el paquete se sumará a los Avios y puntos Elite que acumule por el vuelo y a los Avios otorgados por el elemento de alquiler de su reserva.

Para poder optar a obtener Avios estándar y premios de Avios de bonificación, los alquileres tienen que incluir el número de socio de Iberia Plus del primer conductor designado (el "Arrendatario"). Este número de tarjeta de Iberia Plus tiene que darse en el momento de la reserva y será necesario mostrar dicha tarjeta en el momento del alquiler.

Cuando reserve un paquete de vuelo + hotel, solo los alquileres que puedan recibir Avios estándar podrán obtener bonificaciones de Avios a raíz de las promociones especiales realizadas en ocasiones por Avis o Budget.

Los alquileres consecutivos o conjuntos no podrán optar a premios de Avios; solo el primer alquiler válido en tales situaciones recibirá Avios.

La adjudicación de los Avios por el elemento de alquiler de vehículos de la reserva puede llevar hasta 8 semanas desde la fecha del alquiler. Todos los Avios que se proporcionen están sujetos a los Términos y condiciones de Iberia Plus. El arrendatario tiene que cumplir todos los requisitos de edad, conducción y crédito estándar de Avis.

Obtenga 5 Avios por cada euro (o el equivalente en otra moneda) gastado en su coche de alquiler con Avis.

Avis le concederá 5 Avios estándar por cada euro (o el equivalente en otra moneda) gastado en alquileres válidos. Si el alquiler no se paga en euros, la divisa se cambiará a euros al tipo de cambio de Avis aplicable en la fecha de inicio del alquiler (la fecha en que se recoge el coche). El valor final del alquiler utilizado para calcular el premio de Avios excluirá cualquier cargo por daños (cargos reales por daños o franquicias del seguro cobradas debido a daños) y excluirá todos los impuestos.

Se concederá un máximo de 10 000 Avios por alquiler válido. Después del alquiler, si se realiza algún ajuste en el valor de dicho alquiler (por ejemplo, el Servicio de atención al cliente de Avis realiza un reembolso), se abonarán o retirarán los Avios necesarios de la cuenta del miembro de Iberia Plus según sea necesario.

Obtenga 2 Avios por cada euro (o el equivalente en otra moneda) gastado en su coche de alquiler con Budget.

Budget le concederá 2 Avios estándar por cada euro (o el equivalente en otra moneda) gastado en alquileres válidos. Si el alquiler no se paga en euros, la divisa se cambiará a euros al tipo de cambio de Budget aplicable en la fecha de inicio del alquiler (la fecha en que se recoge el coche). El valor final del alquiler utilizado para calcular el premio de Avios excluirá cualquier cargo por daños (cargos reales por daños o franquicias del seguro cobradas debido a daños) y excluirá todos los impuestos.

Se concederá un máximo de 10 000 Avios por alquiler válido.

Después del alquiler, si se realiza algún ajuste en el valor de dicho alquiler (por ejemplo, el Servicio de atención al cliente de Budget realiza un reembolso), se abonarán o retirarán los Avios necesarios de la cuenta del miembro de Iberia Plus según sea necesario.

1000 Avios de bonificación por unirse a Avis Preferred

Únase a Avis Preferred a través de una de nuestras comunicaciones de inscripción de socios de Avis e Iberia Plus o en rentacar-iberia.com. Así, se le pedirá que proporcione su nivel de afiliación a Iberia Plus y su número de socio de Iberia Plus, y esta información se almacenará en su perfil de membresía Preferred, lo cual le garantizará que recibirá Avios en cada reserva de vuelo + coche que realice e incluya el número de cliente de Avis Preferred en la misma.

Recuerde siempre llevar consigo su permiso de conducir (incluido el código DVLA para residentes en el Reino Unido y el permiso de conducir internacional cuando corresponda). A nuestros miembros de Avis Preferred a veces se les olvida, ya que asumen, muy lógicamente, que no necesitan hacer NINGÚN papeleo, pero debemos poder verificar un permiso de conducir válido en cada alquiler, así que tráigalo con usted.

Cuando reciba su tarjeta digital Avis Preferred, también recibirá un vale digital de 1000 Avios de bonificación en su siguiente alquiler de Avis Preferred. Solo tiene que seguir las instrucciones de reserva que figuran en el reverso del vale para poder optar a ellos.

Ahora es posible incluir su número de Avis Preferred en la reserva de su coche de alquiler en iberia.com. Tenga en cuenta que se aplicará automáticamente a estas reservas un número AWD (número de descuento de Avis Worldwide) de Iberia. Si su perfil de Avis Preferred incluye un AWD corporativo, se sobrescribirá con un AWD de Iberia durante el proceso de reserva, por lo que no recibirá una tarifa corporativa. Si es cliente corporativo y tiene alguna pregunta sobre este proceso, póngase en contacto con su gerente de cuentas corporativas de Avis.

Los miembros de Iberia Plus pueden optar a un conductor adicional gratis en cada alquiler de Avis válido en todo el mundo

Tan solo tiene que iniciar sesión en su cuenta de Iberia Plus y realizar su reserva de vuelo + alquiler de vehículos Avis con normalidad. No tiene que solicitar un conductor adicional en el momento de la reserva. Simplemente solicite que se añada un conductor adicional gratis en el momento de recoger el vehículo.

El conductor adicional tiene que cumplir todos los requisitos estándar de edad y conducción de Avis para ese alquiler. El conductor adicional debe presentar un permiso de conducir completo válido (incluido el código DVLA para residentes en el Reino Unido y el permiso de conducir internacional si el permiso de su país está escrito en alfabeto no romano, por ejemplo, griego, árabe, etc.).

Esta ventaja está disponible únicamente para socios de Iberia Plus, todos los niveles de afiliación, reservando en Iberia.com.

Solo se puede solicitar un conductor adicional sin cargo en la reserva de vuelo + coche. De haber otros conductores adicionales, se cobrará la tarifa correspondiente publicada para esa ubicación en el momento del alquiler.

AVIS & IBERIA PLUS PROMOCIÓ 50% BONUS AVIS

1. Aquesta promoció està oberta a tots els membres d'Iberia Plus.

2. Els lloguers han de ser reservats entre el 9 d'agost i el 30 de setembre del 2022 i gaudits entre el 9 d'agost del 2022 i el 30 de setembre del 2022.

3. Perquè sigui apta, la reserva s'ha de fer com a mínim per a 3 dies i el grup del cotxe ha de ser C o superior.

4. Cal reservar els lloguers a iberia.com, rentacar-iberia.com/en o amb el Centre de trucades d'Avis.

5. Vàlid per a totes les ubicacions de lloguer participants als països europeus següents: Espanya península, Canàries i Balears. Oferta subjecta a disponibilitat del vehicle

6. Els lloguers han d'incloure el número de soci d'Iberia Plus del primer conductor esmentat (l'“arrendatari”). Aquest número de soci d'Iberia Plus s'ha de proporcionar en el moment de la reserva i la targeta s'ha de mostrar en el moment del lloguer.

7. Els lloguers que compleixin aquestes condicions rebran un 50% d'avios addicionals als 5 avis estàndard per cada Euro de despesa, i 7.5 Avis per Euro de despesa.

8. Aquests Avios no són vàlids per a lloguers Prestige, lloguers amb xofer, lloguers de furgonetes o lloguers corporatius. Només són vàlids per a la flota estàndard.

9. Aquesta oferta no es pot utilitzar en combinació amb cap altre cupó, promoció o oferta de punts de viatger freqüent. Els lloguers d'ús conjunt o simultani no seran aptes: en aquestes circumstàncies, només serà apte el primer lloguer que es completi. Avis es reserva el dret a retirar l'oferta en qualsevol moment.

10. La concessió d'Avios pot trigar fins a 8 setmanes des de la data del lloguer.

11. Aquesta promoció està subjecta a tots els Termes i condicions generals d'Avis i als de la col·laboració d'Avis i Iberia Plus, disponibles a rentacar-iberia.com/en

12. Aquesta promoció i tots els Avios emesos estan subjectes als termes i condicions d'Iberia Plus, disponibles a iberia.com/es/iberiaplus/conditions.

13. L'arrendatari ha de complir amb els requisits estàndard d'edat, conductor i crèdit d'Avis.

Promotor: Avis Budget EMEA Ltd, Avis House, Park Road, Bracknell, Berkshire, RG12 2EW, Reino Unido

Carregant...