A la carretera

Cercar Vol + Cotxe

Combina i estalvia amb Iberia​

Les millors ofertes de Vols + Cotxe

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Información sobre precios

La disponibilidad de paquetes de Vuelo + Coche puede estar muy limitada. Todos los precios de los planes de vacaciones, si se muestran, son por persona, y se basan en reservas de 2 adultos e incluyen billetes de vuelta en clase turista en vuelos de Iberia o en vuelos con código compartido operados por Iberia, así como el alquiler de un vehículo del Grupo A. En la página de resultados se especificará, aeropuertos, duración y tipo de moneda que se va a utilizar en la transacción. Los precios en esta página son actualizados semanalmente, así es que pueden variar en las siguientes páginas. Los precios incluyen todos los cargos, tasas, y suplementos de transporte, pero estos pueden variar. Algunos métodos de pago conllevan gastos de gestión. Todos los servicios de productos no aéreos son suministrados por British Airways Holidays. Los términos y condiciones estándar de Iberia aplican y todos los viajes están sujetos a disponibilidad. Para beneficiarse del descuento de residente de las islas debe reservar el hotel/coche y vuelos separadamente.

Mostra termes i condicions

Termes i Condicions

1. Aquesta promoció està oberta als membres d'Iberia Plus (els "Participants aptes").

2. Per participar-hi, els participants aptes han de llogar un vehicle Avis dins del grup d'automòbils de lloguer C o superior i per un mínim de 3 dies. (els "Lloguers aptes")

3. El lloguer d'Avis apte s'ha de reservar entre les 00.01 del 15 d'abril de 2024 i les 23.59 del 19 de maig de 2024; i recollir entre les 00:01 del 15 d'abril del 2024 i el 31 d'agost del 2024

4. Cal reservar els lloguers a iberia.com.

5. Vàlid per a lloguers que tinguin com a destinació totes les ubicacions d'Espanya península, Canàries i Balears.

6. Oferta subjecta a disponibilitat del vehicle.

7. Els lloguers han d'incloure el número de client Iberia Plus del conductor principal. Aquest número d'Iberia Plus s'ha d'incloure en formalitzar la reserva i caldrà mostrar la targeta al taulell en el moment del lloguer.

8. Els lloguers que compleixin aquestes condicions rebran el nivell extra d'Avios segons els dies de lloguer, a més dels 5 Avios estàndard per cada euro de despesa

9. Aquests Avios no són vàlids per a lloguers Prestige, amb xofer, lloguer de furgonetes o lloguers corporatius. Només són vàlids per a la flota estàndard.

10. Oferta no acumulable a altres ofertes o promocions. Els lloguers concurrents o al mateix temps no seran vàlids. En aquest cas, només s'aplicaran Avios al primer lloguer que es completi. Avis es reserva el dret de retirar l'oferta en qualsevol moment.

11. Els Avios premiats podran tardar fins a 8 setmanes a lliurar-se des del dia del lloguer.

12. Aquesta promoció està subjecta als termes i condicions generals d'Avis, així com als termes i condicions de tots els col·laboradors Avis i Iberia, disponibles a rentacar-iberia.com.

13. Aquesta promoció i tots els Avios emesos estan subjectes als termes i condicions d'Iberia Plus, disponibles a iberia.com/es/iberiaplus/condiciones.

14. El conductor ha de complir l'edat mínima i les condicions de crèdit i conductor que requereix Avis.

Promotor: Avis Budget EMEA Ltd, Avis House, Park Road, Bracknell, Berkshire, RG12 2EW, Regne Unit.

Carregant...