El teu vol, a punt per embarcar

Tot el que has de saber per pujar a bord

AVÍS IMPORTANT

Recuperem parcialment el servei de prioritat d'embarcament a les cabines de Business i Turista Premium, així com per als clients amb targetes Iberia Plus Infinita, Platino, Oro i Plata, o algunes de les targetes equivalents de les companyies de l'aliança oneworld.

Seguint les recomanacions de seguretat, mantenim l'embarcament de la cabina turista per número de fila i de manera esglaonada des del darrere cap endavant.

Et recomanem que portis a l'avió un únic article personal i facturis l'equipatge de mà als taulells de facturació per evitar moviments a bord.

Perquè, per a nosaltres, la teva seguretat és el primer.

Embarque

Amb l'objectiu de millorar la teva experiència, ens hem proposat que el temps d'espera per entrar a l'avió sigui més curt i més còmode i, per això, hem canviat el model d'assignació de grups d'embarcament.

Avisarem els clients que necessiten assistència especial i les famílies amb nens menors de 2 anys perquè puguin accedir a l'avió amb antelació. Immediatament després, cridarem per grups. Cada grup té un número que estableix l'ordre de preferència d'entrada a l'avió.

Et suggerim que consultis el teu número de grup a la targeta d'embarcament i que esperis còmodament fins que l'anunciem. No trigarem.

Recomanacions per embarcar

Si us plau, dirigeix-te a la porta amb temps suficient i abans de l'hora límit marcada a la targeta d'embarcament. Tingues en compte que algunes destinacions, com els Estats Units, o Israel, entre d'altres, necessiten controls de seguretat addicionals. En aquests casos, et demanem la màxima anticipació en l'embarcament.

Un cop a la porta, espera que avisem el teu grup i ves preparant la documentació i la targeta per mostrar als nostres agents. 

A causa de la capacitat limitada dels compartiments superiors de l'avió, és possible que hàgim de retirar alguns equipatges de cabina reglamentaris quan no quedi espai disponible. En aquest cas, es transportarà a la bodega de l'avió sense cap cost, i podràs recollir-lo a la cinta d'equipatge d'arribades de l'aeroport de destinació.

Per assegurar-te de poder viatjar a la cabina amb la teva bossa o accessori de mà, comprova que no sobrepassi les mides de 40 x 30 x 15 cm. Recorda que s'ha de col·locar sempre sota el seient de davant.

Potser t'interessa també

Sales VIP

Aquelles àrees privades condicionades per les reunions de treball, degustació d’alta cuina i relax pre o entre vols.

Més informació

Equipatge de mà

Ha de complir unes mides estàndard màximes de 56x45x25 cm perquè puguis portar-ho a la cabina durant el vol.

Més informació

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Carregant...