• Inici
  • Els teus vols
  • Facturació online
  • Embarcament

El teu vol, a punt per embarcar

Tot el que has de saber per pujar a bord

Embarque

Amb l'objectiu de millorar la teva experiència, ens hem proposat que el temps d'espera per entrar a l'avió sigui més curt i més còmode i, per això, hem canviat el model d'assignació de grups d'embarcament.

Avisarem els clients que necessiten assistència especial i les famílies amb nens menors de 2 anys perquè puguin accedir a l'avió amb antelació. Immediatament després, cridarem per grups. Cada grup té un número que estableix l'ordre de preferència d'entrada a l'avió.

Et suggerim que consultis el teu número de grup a la targeta d'embarcament i que esperis còmodament fins que l'anunciem. No trigarem.

Evita cues en l'embarcament

Sigues dels primers a pujar a l'avió, troba més espai per col·locar l'equipatge de mà i acomoda't sense presses.

Afegeix el nostre servei de Prioritat d'embarcament quan compris el bitllet, a través de Gestió de reserves o quan facis el check-in online i podràs embarcar juntament amb els clients Plata i Ruby de oneworld en el Grup 2.

Recomanacions per embarcar

Si us plau, dirigeix-te a la porta amb temps suficient i abans de l'hora límit marcada a la targeta d'embarcament. Recorda portar al damunt tota la documentació sanitària i identificativa que necessites per viatjar a la teva destinació. Per agilitzar aquesta revisió documental, presenta't amb la màxima anticipació a l'embarcament del vol.

Quan arribis a la porta, espera que avisem el teu grup i ves preparant la documentació i la targeta per mostrar als nostres agents.

A causa de la capacitat limitada dels compartiments superiors de l'avió, és possible que hàgim de retirar alguns equipatges de cabina reglamentaris quan no quedi espai disponible. En aquest cas, es transportarà a la bodega de l'avió sense cap cost, i podràs recollir-lo a la cinta d'equipatge d'arribades de l'aeroport de destinació.

Per assegurar-te de poder viatjar a la cabina amb la teva bossa o accessori de mà, comprova que no sobrepassi les mides de 40 x 30 x 15 cm. Recorda que s'ha de col·locar sempre sota el seient de davant.

Potser t’interessa també

Sales VIP

Aquelles àrees privades condicionades per les reunions de treball, degustació d’alta cuina i relax pre o entre vols.

Més informació

Hora límit

Disposes d'un temps determinat abans de la sortida del vol durant el qual podràs formalitzar el teu bitllet i facturar l’equipatge.

Més informació

Carregant...