La teva targeta Iberia Plus Platino

Targeta Iberia Plus Platino
Benvingut al cel

Conserva els beneficis de la targeta Oro i guanya privilegis perquè el teu viatge sigui una experiència única:*

 • Crèdit personal d'Avios.

 • Una targeta Iberia Plus Oro per regalar a qui vulguis.

 • Centre d'atenció exclusiu Platino.

 • Obtenció de 8 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges (sense incloure-hi impostos ni taxes).

Per accedir o mantenir aquesta targeta només necessites

12.500 Punts Elite en dos anys o

6.250 Punts Elite en l’últim any

*entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any següent

Obtens 8 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges

Durant el període de validesa de la targeta Platino, Iberia Plus t'obsequia amb 8 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges (sense incloure-hi impostos ni taxes).

Centre d'atenció exclusiu

Teniu permanentment a la vostra disposició el Centre de Serveis Iberia Plus Platino que us ajudarà; de manera personalitzada en tot allò relacionat amb els teus viatges a Iberia i amb la teva Targeta Iberia Plus Platino.

Podràs gaudir dels "upgrades" de manera gratuïta

Disposaràs de fins a 4 "upgrades" gratuïts a una cabina superior durant el període de validesa de la teva targeta en els vols comercialitzats i operats per Iberia i Iberia Express.

Els podràs sol·licitar còmodament des del moment de la reserva del teu bitllet original fins a 24 hores abans de la sortida del vol des de l'apartat "Gestiona la teva reserva" de la nostra web iberia.com. Estan subjectes a disponibilitat en una determinada tarifa de la cabina a la qual vulgueu fer un "upgrade", però els podràs utilitzar des de qualsevol tarifa adquirida excepte les tarifes de redempció i utilitzar-los en un mateix vol. Per exemple, per als vols que tenen 3 tipus de cabines (Turista, Turista Premium, Classe Business) hauràs d'utilitzar un "upgrade" per a cada cabina superior.

La teva plaça està garantida

Sempre que facis una reserva de vol en tarifa completa i t’identifiquis com a client Iberia Plus Platino, es faran les gestions necessàries en els vols que estiguin complets per garantir-te una plaça en classe Turista Completa fins a 24 hores abans del vol. Si per algun motiu no es pot fer aquesta reserva, Iberia t’oferirà prioritat en la llista d’espera de Business Class o bé l’alternativa que s’adapti millor a les teves necessitats.

* Vàlids per a vols amb codi IB i operats per Grup Iberia amb tarifa elegible per a l'obtenció d'Avios i punts Elite.

Disposes de Fast Track – Accés VIP

Com a titular de la targeta Iberia Plus Platino, t'oferim aquest servei exclusiu (als aeroports on estigui disponible) sempre que els vols estiguin operats pel Grup Iberia.

A més, si viatges en vols operats o comercialitzats per Iberia amb sortida des de Madrid, hi podràs accedir amb el teu acompanyant. I si comences el viatge a Madrid, hi podràs accedir amb els teus fills menors de 18 anys que viatgin amb tu en vols operats per IB.

Com a client Emerald, quan viatgis en companyies oneworld s'amplia l'accés a Fast Track en determinats aeroports i terminals

* Un vol és considerat oneworldquan la companyia de màrqueting i l’operadora són membre de l'aliança incloent el Grup Iberia.

Més informació

Tens reserva automàtica de seient amb les teves preferències

Amb el programa Iberia Plus, sempre que viatgis en vols operats pel Grup Iberia o companyies oneworld, ho faràs amb totes les comoditats. Registra les teves preferències i, si és possible, t'assignarem una plaça al teu gust.

Pots facturar als taulells de Business

La targeta Iberia Plus Platino permet facturar l’equipatge en qualsevol dels taulells destinats a Business, independentment de la classe que hagis reservat.

Vàlid per a vols operats i comercialitzats per una aerolínia membre de oneworld comercialitzat significa que ha de aparèixer un número de vol de l’aerolínia membre de oneworld al bitllet).

Disposes d’un crèdit personal d’Avios

La teva targeta Iberia Plus Platino et permet disposar d’un crèdit automàtic de fins a 22.500 Avios, per reserves de vols del programa quan vulguis i sense haver de preocupar-te de l’estat del teu compte personal.

El saldo negatiu màxim que pot assolir el vostre compte personal és de -22.500 Avios.

Disposes de Punts d’Atenció Preferent

La teva targeta Iberia Plus Platino et permet accedir als Punts d’Atenció Preferent, de manera que evites esperes i agilites tots els tràmits amb Iberia: consulta el teu saldo o imprimeix els extractes de punts Iberia Plus.

Aquests taulells estan situats a les oficines de venda d’Iberia en ciutats i aeroports, tant espanyols com estrangers, així com a les sales d’arribada dels aeroports de Madrid i Barcelona.

Pots utilitzar les Sales Vip abans de la sortida del teu vol

La targeta Iberia Plus Platino et permet accedir a qualsevol de les sales VIP que Iberia ofereix arreu del món si el teu vol està operat pel Grup Iberia i/o comercialitzat per Iberia. El teu convidat hi podra accedir si el seu vol compleix aquestes mateixes condicions i/o si té una targeta d'embarcament d'una companyia oneworld*.

Si el teu vol està operat pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Express i Iberia Regional/Air Nostrum), també hi podràs accedir amb els teus fills sempre que viatgin amb tu**.

A més, tindràs lliure accés, juntament amb un convidat, a les sales VIP que ofereix Iberia quan viatgis en vols operats i comercialitzats per Vueling (als aeropuertos de Madrid y Barcelona). En aquest cas, el teu acompanyant haurà de volar en el mateix vol que tu. De la mateixa manera, tu i el teu acompanyant tindreu a la vostra disposició prop de 650 sales VIP (First i Business Class) a tot el món al viatjar en qualsevol companyia d'oneworld. Per més informació i condicions aquí.

Com a client Iberia Plus Platino, tens a la teva disposició les sales VIP d’arribada d’American Airlines i de British Airways a Londres Heathrow volant amb les companyies esmentades, en vols procedents dels Estats Units, Mèxic i Puerto Rico.

*Es considera que un vol és un "vol oneworld" quan la companyia operadora i la de marketing són companyies membre de l’aliança.

** La política d'accés a les Sales Vip amb convidats, independentment que siguin fills del titular, pot variar en alguns aeroports. Veure més

Màxima prioritat d'embarcament

Gaudeix de la màxima prioritat a l'hora d'accedir a l'avió en tots els vols operats pel Grup Iberia gràcies al grup d'embarcament prioritari 1. Un tracte exclusiu que t'evitarà esperes innecessàries a la porta d'embarcament per millorar encara més la teva experiència de vol.

Més franquícia d'equipatge

Els clients Platino d'Iberia (Emerald d' oneworld)es beneficien d'una ampliació de la seva franquícia d'equipatge al viatjar en vols operats per qualsevol de les companyies integrades en l'Aliança oneworld*. Els nostres clients Platino poden facturar gratuïtament una peça addicional independentment de la classe en què viatgen.

*Les companyies associades a oneworld es reserven el dret a restringir qualsevol benefici que considerin oportú a algunes de les seves tarifes.

En vols operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express), a més, podràs beneficiar-te d'un sobrepès de fins a 32 kg per maleta i, si viatges en classe Business, d'una segona maleta addicional de franc. El sobrepès de fins a 32 kg per maleta no s'aplicarà als equipatges addicionals que vulguis contractar.

Com a client d'Iberia Plus Platino, tots els equipatges esportius i instruments musicals seran considerats dins de la franquícia permesa a tots els vols operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostum i Iberia Express) i no comportaran cap recàrrec addicional sempre que no superin aquesta franquícia.

Consulta la franquícia d'equipatge

Servei gratuït de recollida d'equipatge a domicili

T'oferim de manera gratuïta el nostre servei de Bag on Board de recollida d'equipatge a l'adreça que indiquis per al seu transport i facturació a l'aeroport d'origen de Madrid. Només t'hauràs d'encarregar de retirar l'equipatge a la cinta de recollida d'equipatges de l'aeroport de destinació.

Per poder gaudir d'aquest servei gratuïtament cal reservar-lo a través de Gestiona la teva reserva.

Pots deixar el teu cotxe al Pàrquing VIP sense cap càrrec

Quan volis amb el Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express), t’oferim Servei de Pàrquing gratuït als aeroports de Madrid i Barcelona.

Més informació

Exempció de pagament de recàrrecs addicionals

Estaràs exempt dels recàrrecs per pagament amb targeta de crèdit per a tots els bitllets que compris a Iberia.com i al Centre de Serveis. A més, tampoc no pagaràs per les despeses de gestió o penalització per emissió, canvis i reemborsaments en bitllets comercials i bitllets amb càrrec a Avios al teu Centre de Serveis.

Targeta Iberia Plus Oro per a qui vulguis

Sempre que aconsegueixis 10.000 punts Elite en un any Iberia Plus (de l'1 d'abril al 31 de març de l'any següent), podràs atorgar una targeta Iberia Plus Oro a qui vulguis. Aquesta targeta Oro serà vàlida per un any i no se'n pot canviar el titular designat fins que caduqui, moment en el qual el beneficiari passarà al nivell de targeta que li correspongui pels seus punts Elite o vols acumulats. El màxim de targetes Oro a assignar per client i any Iberia Plus serà una.

Gaudeixes dels avantatges de oneworld Emerald

Com a beneficiari del Programa Iberia Plus, cada vegada que volis amb Alianza oneworld* obtindràs Avios segons el teu nivell de targeta. I a més, pel fet de ser titular de la targeta Iberia Plus Platino tens dret als avantatges de oneworld Emerald:

 • Facturació preferent en classe executiva.

 • Preferència per triar seient (en cas de disponibilitat)

 • Prioritat en la llista d’espera d’aeroport.

 • Accés a sales VIP de classe Business.

 • Embarcament prioritari.

 • Pas ràpid per les files de seguretat.

 • Límits addicionals d’equipatge.

 • Accés a facturació preferent en First Class.

 • Accés a sales VIP de First Class.

*Les companyies associades a oneworld es reserven el dret a restringir qualsevol benefici que considerin oportú a algunes de les seves tarifes.

Vés a la pàgina de oneworld®

Més places per més Avios

T’oferim la possibilitat d’accedir a una plaça de pagament en Business o Turista en vols d’Iberia (classes I/V) o Iberia Regional Air Nostrum (class I/S) en cas que s’esgotin les places amb càrrec a Avios. Per a fer-ho, hauràs d’abonar el doble d’Avios del que costi el trajecte en la classe que hagis triat.

Mantens el teu nivell Iberia Plus durant la maternitat un any més.

Si esperes un fill, l'has tingut fa poc o estàs en procés d'adopció d'un menor, no perds el nivell Iberia Plus encara que redueixis la freqüència anual de vols.

Per ampliar la vigència de la targeta per un període addicional, només cal que acreditis la baixa per maternitat o paternitat amb un informe mèdic o bé el certificat de prestació per maternitat enviant un correu electrònic a baby@iberia.es. Un cop comprovada la veracitat de la documentació, procedirem a destruir-la per la teva seguretat i t'enviarem un correu electrònic per confirmar la renovació del nivell de targeta.

S'estableix, com a termini de sol·licitud, des de la data de l'informe mèdic de l'embaràs fins a dotze (12) mesos després de la data de naixement del fill, de la data de resolució judicial en casos d'adopció o tutela o de la data de decisió administrativa o judicial en casos d'acolliment.

En el cas de l'altre progenitor, per poder sol·licitar la renovació del nivell de targeta Iberia Plus, cal haver gaudit almenys de 8 setmanes dins del període de validesa de la targeta. Fins que no s'hagi gaudit del permís establert, no es farà la pròrroga de la vigència de la targeta.

Aquest avantatge no serà vàlid per renovar la targeta durant dos períodes consecutius, encara que la baixa o el permís s'hagi gaudit en dos anys Iberia Plus diferents.

Aquest benefici no és aplicable a les targetes obtingudes per criteris diferents dels estàndard del programa en funció dels vols o Punts Elite acumulats.

(*) Per als vols Operat per Iberia per a LEVEL no s'aplica cap d'aquests beneficis.

Carregant...