Beneficis per a viatgers

Oneworld Priority

Busca el logotip d'oneworld Priority als cartells de l'aeroport i segueix el camí fins als privilegis de primer nivell.

Ser reconegut

Com a viatger de oneworld, la satisfacció t’espera a tot el món. El teu nivell de targeta Iberia Plus és reconegut en totes les línies aèries afiliades al programa. Et permet gaudir d’una gamma de beneficis que s’ofereixen segons els següents nivells de targeta de oneworld, independentment de la classe de cabina en què volis.

Iberia Plus Plata

Iberia Plus Oro

Iberia Plus Platino/Infinita

oneworld Ruby logo oneworld Saphire logo oneworld Emerald logo
Aconsegueix i canvia Avios en totes les companyies aèries de oneworld Tots els avantatges de la classe Ruby i a més: Tots els avantatges de la classe Sapphire i a més:
Aconsegueix Punts Elite en tots els vols oneworld Accés a les sales VIP Accés diferenciat al control de seguretat
Facturació prioritària als mostradors Business Embarcament prioritari Més franquícia d'equipatge
Elecció prèvia del seient * Equipatge addicional en bitllets amb franquícia de 0 o 1 peça  
Prioritat en llistes d'espera Lliurament prioritari de l'equipatge a l'arribada  

*L’accés als seients preferents o reservats amb anterioritat es fa d’acord amb la política individual de la línia aèria associada a oneworld que opera el vol.

Observacions:No tots els aeroports disposen de mostradors i sales VIP de primera classe i classe executiva. Accés a sales VIP exclusiu per a Emerald i Sapphire.

Fast Track: Via ràpida en cues de seguretat per a clients Emerald i Sapphire en vols operats pel Grup Iberia. Equipatge addicional permès exclusiu per a membres Emerald. Els beneficis oneworld són exclusius per a passatgers en vols programats comercialitzats o operats per una línia aèria afiliada al programa oneworld. (Comercialitzat vol dir que en el bitllet ha d’aparèixer un número de vol de la línia aèria afiliada al programa oneworld). Si vols més informació sobre oneworld, visita www.oneworld.com .

Línies aèries associades

Nivell bàsic

Sense nivell de targeta oneworld

Ruby

Sapphire

Emerald

Alaska Airlines

  MVP MVP Gold MVP Gold 75K

American Airlines

AAdvantage

AAdvantage Gold Platinum

Executive

Platinum

British Airways

Executive Club

Blue Bronze Silver Gold

Cathay Pacific

The Marco Polo Club

Green Silver Gold Diamond
Finnair Plus Basic Silver Gold Platinum
Iberia Plus Clasica Plata Oro Platino/Infinita

Japan Airlines

JAL Misage Bank

JAL Glibal Club

JMB Mileage

Bank (JMB)

JMB Crystal

JGC Saphire

JMB Saphire

JGC Crystal

JGC Diamond

JMB Diamond

JGC Premier

Malaysia Airlines

Enrich

Blue Silver Gold Platinum

Qantas

Qantas Frequent Flyer

  Silver Gold

Platinum

Platinum One

Qatar Airways

Privilege Club

  Silver Gold

Platinum

Platinum One

Royal Jordanian

Royal Plus

Safar Flyer Blue Safar Flyer Silver Safar Flyer Gold Safar Flyer Ambassador Safar Flyer Platinum

Royal Air Maroc

Safar Flyer

Safar Flyer Silver Safar Flyer Gold Safar Flyer Ambassador Safar Flyer Platinum 
SriLankan Blue Classic Gold Platinum

Benefici del nivell de oneworld

Ruby

Sapphire

Emerald

Facturació prioritària als mostradors Business

Sí

Sí

Sí

Elecció prèvia del seient*

Sí

Sí

Sí

Prioritat a les llistes d'espera

Sí

Sí

Sí

Accés sales VIP  

Sí

Sí

Embarcament prioritari  

Sí

Sí

Més franquícia d'equipatge  

Sí

Sí

Lliurament prioritari de l'equipatge a l'arribada  

Sí

Sí

Fast track:Accés diferenciat al control de seguretat**  

 

Sí

*L’accés als seients preferents o reservats amb anterioritat es fa d’acord amb la política individual de la línia aèria associada a oneworld que opera el vol.

**En vols oneworld operats pel Grup Iberia. Disponible als aeroports de Madrid, Londres, Nova York, Boston, Chicago, Los Angeles i Miami.

Accés a sales VIP

Relaxa’t en més sales VIP premium a tot el món.

Si el teu nivell de targeta de viatger freqüent de oneworld és Emerald o Sapphire, o si viatges en una cabina First o Business Class amb qualsevol línia aèria associada amb oneworld, pots accedir aproximadament a 600 sales VIP en aeroports de tot el món.

A continuació podeu veure la política d'accés a les sales Vip i les excepcions als accessos.

Cerca sala VIP d'un aeroport

 

Més opcions amb oneworld.

Els teus premis i privilegis s’estendran a tota l’Alianza oneworld només pel fet de ser membre del Mileage Plan Alaska Airlines, Programa Aadvantage d’American Airlines, Executive Club de British Airways, Marco Polo Club de Cathay Pacific, Finnair Plus, JAL Mileage Bank, Iberia Plus, Enrich de Malaysia Airlines, Viatger freqüent de Qantas, Royal Jordanian Royal Plus, SriLankan FlySmiLes o Safar Flyer Loyalty Royal Air Maroc .

Cada vegada que viatgis en vols amb tarifes que compleixin els requisits de qualsevol aerolínia de l’Alianza oneworld guanyaràs milers de milles en el teu propi programa. I com a soci d’alguna de les línies aèries associades podràs guanyar i bescanviar milles o punts per seleccionar un viatge amb premi.

Els vols que pots triar també comptaran per millorar o mantenir el teu nivell de targeta. I quan estiguis llest per bescanviar els teus premis, podràs fer-ho en tota la xarxa mundial de l'Alianza. Disposes de prop de 1.000 destinacions a tot el món.

Descobreix quants Avios o milles necessites

Observa la quantitat requerida al programa Viatger freqüent de la teva línia aèria, ja que canvien depenent de la línia aèria, la distància i la classe de servei en què viatgis.

Veure la taula de redenció i obtenció oneworld

Com es fa una reserva amb Avios / milles

Consulta al punt de contacte de clients del teu programa de viatger freqüent quants en necessitaràs per fer una reserva.

Com puc utilitzar els meus Avios

Fast track:Pas ràpid per seguretat en certs aeroports

Sabem que el teu temps és valuós i que prefereixes estar a una de les 600 sales VIP de oneworld en lloc d’esperar en la fila de seguretat de l’aeroport. És per això que en certs aeroports del món, les nostres línies aèries associades van acordar que els viatgers freqüents Emerald de oneworld puguin accedir al "Pas ràpid" o "Files de prioritat" en els punts de control de seguretat. A continuació, mira més detalls i la llista d’aeroports on aquest privilegi està disponible: Fast Track tool oneworld site.

Els beneficis de oneworld estan disponibles només per als viatgers freqüents de nivells superiors de les línies aèries de oneworld quan viatgen en vols operats i comercialitzats per una línia aèria associada amb oneworld. El pas ràpid per les files de seguretat no està disponible en tots els aeroports. A causa de les restriccions locals o dels acords amb treballadors de les instal·lacions de pas ràpid de seguretat, no totes les companyies de transport aeri de oneworld poden oferir aquest benefici a tots els clients de nivell Emerald en aquest moment.

Carregant...