• Inici
 • Experiència Iberia
 • Les nostres aliances
 • oneworld
 • Beneficis per a viatgers

Beneficis per a viatgers

Oneworld Priority

Busca el logotip d'oneworld Priority als cartells de l'aeroport i segueix el camí fins als privilegis de primer nivell.

Ser reconegut

Com a viatger de oneworld, la satisfacció t’espera a tot el món. El teu nivell de targeta Iberia Plus és reconegut en totes les línies aèries afiliades al programa. Et permet gaudir d’una gamma de beneficis que s’ofereixen segons els següents nivells de targeta de oneworld, independentment de la classe de cabina en què volis.

Iberia Plus Plata

Iberia Plus Oro

Iberia Plus Platino/Infinita

oneworld Ruby logo oneworld Saphire logo oneworld Emerald logo
Aconsegueix i canvia Avios en totes les companyies aèries de oneworld Tots els avantatges de la classe Ruby i a més: Tots els avantatges de la classe Sapphire i a més:
Aconsegueix Punts Elite en tots els vols oneworld Accés a les sales VIP Accés diferenciat al control de seguretat
Facturació prioritària als mostradors Business Embarcament prioritari Més franquícia d'equipatge
Elecció prèvia del seient * Equipatge addicional en bitllets amb franquícia de 0 o 1 peça  
Prioritat en llistes d'espera Lliurament prioritari de l'equipatge a l'arribada  

*L’accés als seients preferents o reservats amb anterioritat es fa d’acord amb la política individual de la línia aèria associada a oneworld que opera el vol.

Observacions:No tots els aeroports disposen de mostradors i sales VIP de primera classe i classe executiva. Accés a sales VIP exclusiu per a Emerald i Sapphire.

Fast Track: Via ràpida en cues de seguretat per a clients Emerald i Sapphire en vols operats pel Grup Iberia. Equipatge addicional permès exclusiu per a membres Emerald. Els beneficis oneworld són exclusius per a passatgers en vols programats comercialitzats o operats per una línia aèria afiliada al programa oneworld. (Comercialitzat vol dir que en el bitllet ha d’aparèixer un número de vol de la línia aèria afiliada al programa oneworld). Si vols més informació sobre oneworld, visita www.oneworld.com .

Línies aèries associades

Nivell bàsic

Sense nivell de targeta oneworld

Ruby

Sapphire

Emerald

Alaska Airlines

  MVP MVP Gold MVP Gold 75K

American Airlines

AAdvantage

AAdvantage Gold Platinum

Executive

Platinum

British Airways

Executive Club

Blue Bronze Silver Gold

Cathay Pacific

The Marco Polo Club

Green Silver Gold Diamond
Finnair Plus Basic Silver Gold Platinum
Iberia Plus Clasica Plata Oro Platino/Infinita

Japan Airlines

JAL Misage Bank

JAL Glibal Club

JMB Mileage

Bank (JMB)

JMB Crystal

JGC Saphire

JMB Saphire

JGC Crystal

JGC Diamond

JMB Diamond

JGC Premier

Malaysia Airlines

Enrich

Blue Silver Gold Platinum

Qantas

Qantas Frequent Flyer

  Silver Gold

Platinum

Platinum One

Qatar Airways

Privilege Club

  Silver Gold

Platinum

Platinum One

Royal Jordanian

Royal Plus

Safar Flyer Blue Safar Flyer Silver Safar Flyer Gold Safar Flyer Ambassador Safar Flyer Platinum
SriLankan Blue Classic Gold Platinum

Benefici del nivell de oneworld

Ruby

Sapphire

Emerald

Facturació prioritària als mostradors Business

Sí

Sí

Sí

Elecció prèvia del seient*

Sí

Sí

Sí

Prioritat a les llistes d'espera

Sí

Sí

Sí

Accés sales VIP  

Sí

Sí

Embarcament prioritari  

Sí

Sí

Més franquícia d'equipatge  

Sí

Sí

Lliurament prioritari de l'equipatge a l'arribada  

Sí

Sí

Fast track:Accés diferenciat al control de seguretat**  

 

Sí

*L’accés als seients preferents o reservats amb anterioritat es fa d’acord amb la política individual de la línia aèria associada a oneworld que opera el vol.

**En vols oneworld operats pel Grup Iberia. Disponible als aeroports de Madrid, Londres, Nova York, Boston, Chicago, Los Angeles i Miami.

Accés a sales VIP

Relaxa’t en més sales VIP premium a tot el món.

Si el teu nivell de targeta de viatger freqüent de oneworld és Emerald o Sapphire, o si viatges en una cabina First o Business Class amb qualsevol línia aèria associada amb oneworld, pots accedir aproximadament a 600 sales VIP en aeroports de tot el món.

Això vol dir que pots relaxar-te o posar-te al dia amb la feina amb comoditat i estil abans de la sortida, independentment de la línia aèria associada de oneworld amb què triïs viatjar.

Per accedir-hi, has de volar amb un vol comercialitzat i operat per una línia aèria associada amb oneworld. Algunes sales VIP poden estar plenes en horaris punta, i en conseqüència, l’accés pot estar restringit. Un tercer no afiliat pot operar en algunes sales VIP en representació de la línia aèria individual. L’accés a algunes sales VIP operades per tercers en nom de línies aèries associades amb oneworld pot estar restringit ocasionalment.

 • Les sales VIP d’arribades no estan incloses.

 • Les instal·lacions de menjar abans del vol i spa no estan incloses.

 • Las sales VIP Concorde de British Airways no estan incloses.

Accés a sales VIP de oneworld per a viatgers freqüents segons el nivell de targeta

Gaudeix de l’accés exclusiu a sales VIP d’aeroports premium de tot el món amb els nivells de targeta de viatger freqüent Emerald o Sapphire de oneworld .

Cercar sala VIP d'un aeroport

Els membres dels programes de viatger freqüent de les línies aèries de oneworld amb l’equivalent dels nivells de targeta Emerald o Sapphire de oneworld, poden utilitzar qualsevol sala VIP que ofereixi qualsevol línia aèria de oneworld, quan surtin en qualsevol vol comercialitzat i operat per qualsevol línia aèria associada amb oneworld, independentment de la classe de cabina amb què volin.

Els viatgers freqüents de nivell Emerald poden utilitzar les sales VIP de First Class, Business Class o viatger freqüent.

Els viatgers freqüents de nivell Sapphire són benvinguts a les sales VIP de Business Class* o de viatger freqüent. (*No inclou les sales VIP en Business Class en vols nacionals de Qantas)

Els membres Emerald i Sapphire poden convidar una persona perquè els acompanyi a la sala VIP. El convidat també ha de viatjar en un vol operat i comercialitzat per una companyia de transport aeri membre de oneworld.

Has d’estar preparat per ensenyar la teva targeta d’embarcament i la teva targeta de viatger freqüent amb el nivell de targeta Emerald o Sapphire de oneworld per accedir a la sala VIP.

S'apliquen les excepcions següents:

American Airlines i Qantas ofereixen programes que permeten als clients pagar per accedir a les seves sales VIP. Aquests programes no formen part de l’acord oneworld i els associats a aquests programes no tenen dret a accedir a les sales VIP segons l’acord amb oneworld.

El membres d'American Airlines AAdvantage, independentment del seu nivell de targeta o classe de viatge, no podran accedir a les sales VIP d’American Airlines si només viatgen en vols d’Amèrica del Nord, dins dels Estats Units o entre els diversos estats, Canadà, Mèxic (excepte Ciutat de Mèxic), les Bahames, les Bermudes i el Carib. Per obtenir més informació, visita

 

Els membres de Qantas Frequent Flyer Gold, independentment del seu nivell de targeta oneworld, no podran accedir a les sales VIP de Business Class en vols nacionals de Qantas.

Accés a sales Vip per a clients de First Class o Business Class

Fes-te un regal abans de sortir, en una de les moltes sales VIP dels aeroports quan viatgis en First Class o Business Class amb una línia aèria associada amb oneworld.

Els clients que volen en First Class o en Business Class tenen accés a la classe equivalent de sala VIP amb independència del seu nivell de viatger freqüent. Si no hi ha disponible una sala VIP de First Class, els passatgers de First Class poden utilitzar una sala VIP de Business Class o de viatger freqüent. Els passatgers de First Class poden convidar un acompanyant a la sala VIP. El convidat també ha de viatjar en un vol operat i comercialitzat per una línia aèria de oneworld.

Connexions entre vols operats i comercialitzats per oneworld:

 • Els clients First i Business Class que facin una connexió el mateix dia de viatge o abans de les 6:00 AM de l'endemà, poden accedir a la sala VIP quan viatgin entre un vol internacional de llarga distància* i un vol internacional de curta distància o vol nacional (i viceversa). (*Un vol internacional de llarga distància de oneworld es defineix com un vol internacional comercialitzat i operat per qualsevol companyia de transport aeri de oneworld amb un horari de vol programat de més de 5 hores).

 • L’accés a sala VIP es determinarà en el vol de llarga distància internacional que s’hagi comprat (First o Business Class), amb independència de la classe de servei comprat en el vol internacional de curta distància o vol nacional.

Per accedir a la sala VIP abans del vol internacional de curta distància o vol nacional, has d’estar preparat per ensenyar la teva targeta d’embarcament o itinerari en què aparegui el viatge en First Class o Business Class en vol internacional de llarga distància.

S'apliquen les excepcions següents:

 • Els clients de First i Business Class que no tinguin el nivell de targeta Emerald o Sapphire no podran accedir a les sales VIP d’American Airlines quan viatgin en vols nacionals només dins dels EUA o entre els EUA i el Canadà, Mèxic [excepte Ciutat de Mèxic], les Bahames, les Bermudes i el Carib, que no sigui la llista d’excepció següent:

 • Els clients que viatgin en First o Business Class en vols transcontinentals als EUA entre JFK-LAX, JFK-SFO i MIA-LAX (i viceversa) podran accedir a sales VIP.

Més opcions amb oneworld.

Els teus premis i privilegis s’estendran a tota l’Alianza oneworld només pel fet de ser membre del Mileage Plan Alaska Airlines, Programa Aadvantage d’American Airlines, Executive Club de British Airways, Marco Polo Club de Cathay Pacific, Finnair Plus, JAL Mileage Bank, Iberia Plus, Enrich de Malaysia Airlines, Viatger freqüent de Qantas, Royal Jordanian Royal Plus, SriLankan FlySmiLes o Safar Flyer Loyalty Royal Air Maroc .

Cada vegada que viatgis en vols amb tarifes que compleixin els requisits de qualsevol aerolínia de l’Alianza oneworld guanyaràs milers de milles en el teu propi programa. I com a soci d’alguna de les línies aèries associades podràs guanyar i bescanviar milles o punts per seleccionar un viatge amb premi.

Els vols que pots triar també comptaran per millorar o mantenir el teu nivell de targeta. I quan estiguis llest per bescanviar els teus premis, podràs fer-ho en tota la xarxa mundial de l'Alianza. Disposes de prop de 1.000 destinacions a tot el món.

Descobreix quants Avios o milles necessites

Observa la quantitat requerida al programa Viatger freqüent de la teva línia aèria, ja que canvien depenent de la línia aèria, la distància i la classe de servei en què viatgis.

Veure la taula de redenció i obtenció oneworld

Com es fa una reserva amb Avios / milles

Consulta al punt de contacte de clients del teu programa de viatger freqüent quants en necessitaràs per fer una reserva.

Com puc utilitzar els meus Avios

Fast track:Pas ràpid per seguretat en certs aeroports

Sabem que el teu temps és valuós i que prefereixes estar a una de les 600 sales VIP de oneworld en lloc d’esperar en la fila de seguretat de l’aeroport. És per això que en certs aeroports del món, les nostres línies aèries associades van acordar que els viatgers freqüents Emerald de oneworld puguin accedir al "Pas ràpid" o "Files de prioritat" en els punts de control de seguretat. A continuació, mira més detalls i la llista d’aeroports on aquest privilegi està disponible: Fast Track tool oneworld site.

Els beneficis de oneworld estan disponibles només per als viatgers freqüents de nivells superiors de les línies aèries de oneworld quan viatgen en vols operats i comercialitzats per una línia aèria associada amb oneworld. El pas ràpid per les files de seguretat no està disponible en tots els aeroports. A causa de les restriccions locals o dels acords amb treballadors de les instal·lacions de pas ràpid de seguretat, no totes les companyies de transport aeri de oneworld poden oferir aquest benefici a tots els clients de nivell Emerald en aquest moment.

Carregant...