• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Unicef
23 abril 2024Tornar

Iberia envia subministraments humanitaris d'UNICEF

L'aliança que l'aerolínia manté amb UNICEF Espanya trasllada, amb el suport d'IAG Càrrec, materials sanitaris i medicines per recolzar la salut i el benestar de nens de la regió de Llatinoamèrica i el Carib

Iberia, empresa aliada estratègica d'UNICEF Espanya des de fa més d'una dècada, ha realitzat tres enviaments nous de subministraments humanitaris d'UNICEF, amb el suport d'IAG Cargo com a facilitador logístic.

En aquests darrers enviaments s'han transportat més de sis tones de materials sanitaris i medicines per millorar la salut i el benestar de nens i nenes i les seves famílies, en previsió a possibles futures emergències humanitàries a Llatinoamèrica i al Carib. La majoria d'aquests materials s'han destinat i preposicionat al centre d'operacions d'UNICEF a Panamà, el hub des del qual l'organització distribueix els materials humanitaris a tota la regió. D'aquesta manera, en cas que es produeixin noves situacions d'emergència, com ara desastres naturals, UNICEF respondrà en temps rècord, arribant als nens i nenes que més ho necessiten a cada moment.

Des de fa més de dos anys, l?aliança que mantenen Iberia i UNICEF Espanya aprofita els cellers de la flota de l?aerolínia per traslladar l?ajuda humanitària. Un àmbit de col·laboració que posa en relleu les diferents vies d'involucració del sector empresarial amb UNICEF per donar suport als nens i nenes més vulnerables, en aquest cas amb Iberia posant el seu coneixement i experiència logística al servei de la infància. mitjançant aquests enviaments, Iberia ha donat suport a UNICEF, entre d'altres, a l'emergència humanitària d'Haití oa l'emergència per sequera a la regió argentina de Salta.

Més de 1,3 milions de nens i nenes vacunats

A més de l'enviament de material humanitari, des del començament de l'aliança entre UNICEF Espanya i Iberia el 2013, l'aerolínia ha donat suport als programes d'immunització infantil de l'organització, aconseguint assegurar la vacunació de rutina de més d'1,3 milions de nens i nenes gràcies als fons recaptats entre els seus passatgers i empleats.

Durant els darrers deu anys, l'aerolínia ha donat suport a UNICEF als programes nacionals d'immunització infantil de l'Afganistan, Angola, Txad, Cuba, República Democràtica del Congo, Nigèria, Pakistan, Sudan del Sud i Iemen.

Iberia va ser la primera aerolínia global a activar el sistema de micro donatius a favor d'UNICEF en la compra en línia dels bitllets d'avió. D'aquesta manera, els clients d'Iberia que compren un bitllet mitjançant iberia.com tenen la possibilitat de donar suport a la tasca d'UNICEF en matèria de vacunació infantil de nens i nenes vulnerables. Els donatius (d'entre 3 i 20 euros) es fan mitjançant la plataforma de reserva i pagament de bitllets desenvolupada per Amadeus en el marc de la seva aliança global amb UNICEF.

Carregant...