• Inici
  • Iberia és més
  • Novetats i notícies

Novetats i notícies

T’expliquem tot el que passa a Iberia.com

Argentina
17 maig 2024Tornar

Incrementem un 50 per cent la nostra capacitat per volar a Buenos Aires el proper hivern

Els nostres clients comptaran amb fins a 21 freqüències setmanals i directes a la ciutat porteña; 19 d'elles operades per l'Airbus A350, l'avió més modern, eficient i més gran de la companyia

Iberia desplegarà la temporada que ve d'hivern un 50% més de capacitat per volar entre Madrid i Buenos Aires, consolidant l'operació que l'aerolínia està oferint aquesta temporada d'estiu.

En concret, se sumaran tres noves freqüències a les 17 setmanals actuals i set més que l'hivern passat, de manera que els clients de la companyia disposaran d'un total de 21 freqüències setmanals entre Espanya i l'Argentina.

A més, la majoria de les freqüències -19 de 21- seran operades per avions A350, el model més gran i avançat de la flota -compta amb una capacitat per a 348 persones, configuració de tres cabines (Business, Turista Premium i Turista)- que, a més, és més eficient ja que consumeix un 35% menys de combustible que altres models similars.

Connexió amb Buenos Aires des de l'Espai Iberia Madrid

Buenos Aires presenta a Madrid el millor de la seva oferta cultural i gastronòmica. Per celebrar els 15 anys de la Declaració del tango com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO, Iberia impartirà quatre classes d'aquesta dansa a l'Espai Iberia, la popup que la companyia ha obert a Gran Via, 48.

Carregant...