Pack de viaje

Packs de viatges

Combina i estalvia

Ofertes de viatges a Nova York

Ver más ofertas a Nueva York

També et pot interessar

Per què reservar un paquet de viatge amb Iberia?

Termes i condicions

A la pàgina de resultats s'especifiquen els aeroports, la durada i el tipus de moneda que s'utilitzarà en la transacció. Aquests preus s'actualitzen cada setmana, per això és possible que variïn en les pàgines següents. Els preus inclouen tots els càrrecs, taxes i suplements de transport, però poden variar. Alguns mètodes de pagament comporten despeses de gestió.

Vols + Hotel: La disponibilitat de paquets de vol més hotel pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances, si es mostren, són per persona, estan expressats en euros, es basen en una habitació doble estàndard i inclouen bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit.

Vols + cotxe: La disponibilitat de paquets de vol més cotxe pot estar molt limitada. Tots els preus dels paquets de vacances, si es mostren, són per persona i es basen en reserves de 2 adults en habitació doble. El preu inclou els bitllets d'anada i tornada en classe turista en vols d'Iberia o en vols amb codi compartit, així com el lloguer d'un vehicle del Grup A.

British Airways Holidays organitza i comercialitza tots els paquets de vacances de vols més hotel o cotxe i activitats turístiques. Els termes i condicions estàndard d'Iberia són aplicables. Tots els viatges i productes no aeris estan subjectes a disponibilitat. Per gaudir del descompte de resident de les illes, cal reservar l'hotel o cotxe i els vols per separat.

*Descompte: el descompte aplica a l'hotel o lloguer de cotxe en reservar els vols i l'hotel o lloguer de cotxe alhora i pot variar en modificar les dates de viatge i/o la destinació.

Carregant...