La teva targeta Iberia Plus Oro

Targeta Iberia Plus Oro
Per a nosaltres, el teu temps és or

Amplia els avantatges de què ja gaudeixes amb la targeta Plata i descobreix tot un món d'exclusivitat:*

 • Tractament VIP en embarcament, sales d'espera i pàrquing.

 • La teva plaça està garantida.

 • Obtenció de 7 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges (sense incloure-hi impostos ni taxes).

 • Centre d'atenció exclusiu Oro.

Parking VIP de la T4
Pàrquing VIP de la T4
Fast Track, Sala Iberia Premium Lounge
Fast Track, Sala Iberia Premium Lounge
La red de partners de Iberia Plus
La xarxa de partners d'Iberia Plus

Per accedir o mantenir aquesta targeta només necessites

2.250 Punts Elite o 50 trajectes

*entre l’1 d’abril d’enguany i el 31 de març de l’any vinent

Condicions

Fer 50 vols en les condicions següents:

 • Vols amb codi IB operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Express, Air Nostrum), Vueling, companyies de l'aliança oneworld o qualsevol companyia partner del programa Iberia Plus.

 • Vols operats pel Grup Iberia, amb codi IB o VY, o alguna companyia de l'aliança oneworld o partner del programa Iberia Plus.

 • Vols amb codi VY operats per Vueling  (Tarifa bàsica només compta en vols realitzats a partir del 18 de juny del 2018).

 • Vols operats i comercialitzats per British Airways.

D'aquests 50 vols, almenys un ha de ser amb codi IB (operat per Iberia o per una altra companyia partner associada al Programa Iberia Plus), en aquelles tarifes que computin per a l'obtenció de Punts Elite.

Obtens 7 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges

Durant el període de validesa de la targeta Oro, Iberia Plus t'obsequia amb 7 Avios per cada euro de despesa neta en els teus viatges (sense incloure-hi impostos ni taxes).

Centre d'atenció exclusiu

Teniu permanentment a la vostra disposició el Centre de Serveis Iberia Plus Oro que us ajudarà; de manera personalitzada en tot allò relacionat amb els teus viatges a Iberia i amb la teva Targeta Iberia Plus Oro.

Disposes de Fast Track – Accés VIP

Com a titular de la targeta Iberia Plus Oro, t'oferim aquest servei exclusiu (als aeroports on estigui disponible) sempre que els vols estiguin operats pel Grup Iberia.

A més, si viatges en vols operats o comercialitzats per Iberia amb sortida des de Madrid, hi podràs accedir amb el teu acompanyant. I si comences el viatge a Madrid, hi podràs accedir amb els teus fills menors de 18 anys que viatgin amb tu en vols operats per IB.

Pots utilitzar les sales VIP abans de la sortida del teu vol

La teva targeta Iberia Plus Oro et permet l'accés a qualsevol sala VIP que Iberia ofereix a tot el món si el teu vol és operat pel Grup Iberia i/o comercialitzat per Iberia. El teu convidat podrà accedir si el seu vol compleix aquestes mateixes condicions i/ posseeix una targeta d'embarcament d'una companyia oneworld* per a aquest dia.
En els casos de vols comercialitzats per Iberia i operats per companyies no oneworld, el servei de Sala VIP estarà disponible als aeroports on operi el Grup Iberia.

La política d'accés a les Sales Vip pot variar en alguns aeroports. Veure més.

Així mateix, quan viatges en un vol oneworld tindràs amb el teu acompanyant, prop de 650 sales VIP arreu del món a la vostra disposició. El teu convidat haurà de disposar de targeta d'embarcament d'una companyia oneworld per a aquest dia. Per a més informació i condicions consulta aquí .

*Es considera que un vol és un "vol oneworld" quan la companyia operadora i la de marketing són companyies membre de l’aliança.

Pots deixar el teu cotxe al Pàrquing VIP sense cap càrrec

Quan volis amb el Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express), t’oferim Servei de Pàrquing gratuït als aeroports de Madrid i Barcelona.

Més informació

Disposes de Punts d’Atenció Preferent.

La targeta Iberia Plus Oro et permet accedir als Punts d’Atenció Preferent, de manera que evites esperes i agilites tots els tràmits que facis: Consulta el teu saldo o imprimeix els extractes de punts Iberia Plus.

Aquests taulells estan situats a les oficines de venda d’Iberia en ciutats i aeroports, tant espanyols com estrangers, així com a les sales d’arribada dels aeroports de Madrid i Barcelona.

Més franquícia d'equipatge

Només per ser Iberia Plus Oro, podràs facturar gratuïtament una peça d'equipatge de fins a 32 kg en bitllets amb una franquícia que no inclogui cap peça d'equipatge o que inclogui una peça d'equipatge per a totes les rutes del Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express) i en vols internacionals de oneworld* com a client Sapphire. A més, podràs beneficiar-te d'un sobrepès de fins a 32 kg a les maletes incloses a la franquícia del teu bitllet. Aquest sobrepès no s'aplica als equipatges addicionals que vulguis contractar.

*Les companyies associades a oneworld es reserven el dret a restringir qualsevol benefici que considerin oportú a algunes de les seves tarifes.

Així mateix, com a client d'Iberia Plus Oro, tots els equipatges esportius i instruments musicals seran considerats dins de la franquícia permesa a tots els vols operats pel Grup Iberia (Iberia, Iberia Regional Air Nostrum i Iberia Express) i no comportaran cap recàrrec addicional sempre que no superin aquesta franquícia.

Consulta la franquícia d’equipatge

La teva plaça està garantida

Sempre que facis una reserva de vol en tarifa completa i t’identifiquis com a titular de la targeta Iberia Plus Oro, es faran les gestions necessàries en els vols que estiguin complets per garantir-te una plaça en classe Turista Completa fins a 24 hores abans del vol. Si per algun motiu no es pot fer la reserva, t’oferirem prioritat en la llista d’espera de Business o bé l’alternativa que s’adapti millor a les teves necessitats.

* Vàlids per a vols amb codi IB i operats per Grup Iberia amb tarifa elegible per a l'obtenció d'Avios i Punts Elite.

Pots facturar l’equipatge als taulells de Business

La teva targeta Iberia Plus Oro et permet facturar l’equipatge en qualsevol dels taulells destinats a Business, independentment de la classe que hagis reservat.

Vàlid per a vols operats i comercialitzats per una aerolínia membre de oneworld.(Comercialitzat significa que en el bitllet ha d’aparèixer un número de vol de la companyia aèria membre d'oneworld).

Tens reserva automàtica de seient amb les teves preferències

Amb el programa Iberia Plus, sempre que viatgis en vols operats pel Grup Iberia o companyies oneworld, ho faràs amb totes les comoditats. Registra les teves preferències i, si és possible, t'assignarem una plaça al teu gust.

La tria gratuïta dels seients XL queda exclosa d'aquest benefici.

Gaudeixes dels avantatges de oneworld Sapphire

Com a beneficiari del Programa Iberia Plus, cada vegada que volis amb alianza oneworld obtindràs Avios segons el teu nivell de targeta. I, a més, tens dret als avantatges de oneworld* Sapphire pel fet de ser titular de la targeta Oro:

 • Facturació preferent en mostradors Business.

 • Preferència per triar seient (en cas de disponibilitat).

 • Prioritat en la llista d’espera d’aeroport.

 • Accés a sales VIP.

 • Embarcament prioritari.

*Les companyies associades a oneworld es reserven el dret a restringir qualsevol benefici que considerin oportú a algunes de les seves tarifes.

Vés a la pàgina de oneworld

Màxima prioritat d'embarcament

Gaudeix de la màxima prioritat a l'hora d'accedir a l'avió en tots els vols operats pel Grup Iberia gràcies al grup d'embarcament prioritari 1. Un tracte exclusiu que t'evitarà esperes innecessàries a la porta d'embarcament per millorar encara més la teva experiència de vol.

Més places per més Avios

T’oferim la possibilitat d’accedir a una plaça de pagament en Business o Turista en vols d’Iberia (classes I/V) o Iberia Regional Air Nostrum (class I/S) en cas que s’esgotin les places amb càrrec a Avios. Per a fer-ho, hauràs d’abonar el doble d’Avios del que costi el trajecte en la classe que hagis triat.

Mantens el teu nivell Iberia Plus durant la maternitat un any més.

Si esperes un fill, l'has tingut fa poc o estàs en procés d'adopció d'un menor, no perds el nivell Iberia Plus encara que redueixis la freqüència anual de vols.

Per ampliar la vigència de la targeta per un període addicional, només cal que acreditis la baixa per maternitat o paternitat amb un informe mèdic o bé el certificat de prestació per maternitat enviant un correu electrònic a baby@iberia.es. Un cop comprovada la veracitat de la documentació, procedirem a destruir-la per la teva seguretat i t'enviarem un correu electrònic per confirmar la renovació del nivell de targeta.

S'estableix, com a termini de sol·licitud, des de la data de l'informe mèdic de l'embaràs fins a dotze (12) mesos després de la data de naixement del fill, de la data de resolució judicial en casos d'adopció o tutela o de la data de decisió administrativa o judicial en casos d'acolliment.

En el cas de l'altre progenitor, per poder sol·licitar la renovació del nivell de targeta Iberia Plus, cal haver gaudit almenys de 8 setmanes dins del període de validesa de la targeta. Fins que no s'hagi gaudit del permís establert, no es farà la pròrroga de la vigència de la targeta.

Aquest avantatge no serà vàlid per renovar la targeta durant dos períodes consecutius, encara que la baixa o el permís s'hagi gaudit en dos anys Iberia Plus diferents.

Aquest benefici no és aplicable a les targetes obtingudes per criteris diferents dels estàndard del programa en funció dels vols o Punts Elite acumulats.

(*) Per als vols Operat per Iberia per a LEVEL no s'aplica cap d'aquests beneficis.

Com accedeixes a la targeta Platino?

Només necessites

12.500 Punts Elite o

que pots acumular en dos anys.

6.250 Punts Elite

el segon any entre l’1 d’abril de l’any en curs i el 31 de març dels 2 anys posteriors

Amb una validesa de dos anys, quan hagis acumulat 6.250 Punts Elite, sense haver de fer cap nombre determinat de vols, obtens la Targeta Platí, la més exclusiva del Programa Iberia Plus i la que més privilegis et proporciona.

Carregant...