• Inici
  • Experiència Iberia
  • Les nostres aliances
  • Socis de codi compartit

Els nostres socis de codi compartit

Els nostres socis de codi compartit
Logotipo

American Airlines – US Airways

American Airlines és soci de referència d'Iberia, no només en l'aliança oneworld,sinó també a través de l'estreta cooperació sobre la qual es construeix l'Acord de negoci conjunt per a l'Atlàntic Nord, que permet a IB oferir als seus clients, no solament els seus serveis transatlàntics, sinó també tota la xarxa d'American Airlines a l'Atlàntic Nord, i més de 150 rutes domèstiques als EUA, amb connexions a través dels aeroports més importants del país.

Trobaràs més informació sobre els beneficis que comporta per als nostres passatgers aquest negoci conjunt aquí.

Juntament amb British Airways i Finnair, els seus altres socis en el negoci conjunt, American Airlines i IB posen a disposició dels seus clients una extensa oferta de destinacions i horaris amb connexions entre Amèrica del Nord i Europa, i els garanteixen una experiència de viatge millorada i homogènia.

L'abril del 2014 AA va endegar el procés de fusió amb US Airways. D'aquesta manera es va incrementar el nombre de destinacions i opcions d'horaris i connexions que IB ofereix als seus passatgers gràcies al negoci conjunt.

Llegir més
Grupo Avianca

Grup Avianca

L'acord d'Avianca permet que els nostres vols a Colòmbia i l'Amèrica Central tinguin distribució a través dels hubs del grup Avianca.

Això fa possible que els clients d'Iberia puguin volar a les principals ciutats de Colòmbia via Bogotà i, d'altra banda, ofereix distribució a l'Amèrica Central amb connexió a Managua, Miami i El Salvador. 

Llegir més
Logotipo

British Airways

Companyia germana, a més de formar part de l'aliança oneworld i de l'Acord de negoci conjunt de l'Atlàntic Nord, ens ofereix la possibilitat de transportar els nostres viatgers a nombrosos punts de l'Àfrica i d'Àsia a través del hub de British Airways a Londres Heathrow. També ofereix des de Londres Gatwick algunes destinacions del Carib no operades per Iberia.

Juntament amb American Airlines i Finnair, els seus altres socis en el negoci conjunt, British Airways i IB posen a disposició dels seus clients una extensa oferta de destinacions i horaris connectant l'Amèrica del Nord i Europa, i els garanteixen una experiència de viatge millorada i homogènia.

 

Més informació

Llegir més
Bulgaria Air

Bulgaria Air

Iberia ofereix als clients l'oportunitat de volar amb el codi Iberia al cor dels Balcans, Sofia.

Llegir més
COPA

COPA

Gràcies a aquest acord, Iberia connecta Europa amb pràcticament tota l'Amèrica Central fent escala a Ciutat de Panamà, o bé a San José de Costa Rica.

Llegir més
CSA

CSA

L'acord de codi compartit amb la companyia txeca ofereix als clients la possibilitat de volar en tots els vols que opera aquesta companyia entre la República Txeca i Espanya. D'aquesta manera, oferim el millor producte possible.

Llegir més
EL AL

EL AL

Aquest acord de codi compartit amb la companyia israeliana permet als nostres clients volar en els seus vols entre Madrid/Barcelona i Tel Aviv, a més de disposar de l'operació pròpia d'Iberia.

D'aquesta manera, oferim un millor producte tant per als clients que volen entre Espanya i Israel com per als molts que ho fan entre Israel i l'Amèrica Llatina a través de Madrid.

Llegir més
Evelop

Evelop

La cooperació amb la companyia espanyola Evelop permet a Iberia oferir als seus clients una opció de vol directe a Cancún des de Madrid. Iberia posa el seu codi en l'operació d'Evelop que, tres vegades per setmana, uneix Madrid amb Cancún.

Llegir més
Logotipo

Finnair

A més de ser membre de oneworld i de formar part de l'Acord de negoci conjunt de l'Atlàntic Nord, els clients d'Iberia poden volar en codi compartit als vols de Finnair entre Hèlsinki i Madrid, a més de completar el viatge per mitjà de nombrosos punts intermedis d'Europa.

Finnair també ens proporciona distribució a punts domèstics de Finlàndia com Rovaniemi, i algunes ciutats dels països nòrdics com Vílnius o Estocolm.

Juntament amb American Airlines i British Airways, els seus altres socis en el negoci conjunt, Finnair i IB posen a disposició dels seus clients una extensa oferta de destinacions i horaris connectant l'Amèrica del Nord i Europa, i els garanteixen una experiència de viatge millorada i homogènia.

 

Més informació

Llegir més

I recorda ...

  • Utilitzant els codis compartits d'Iberia podràs volar a les destinacions dels nostres socis com si viatgessis en Iberia.

  • Mantindràs molts dels nostres avantatges, com ara acumular Avios.

  • Per conèixer aquestes condicions especials, informa-te'n a Serviberia 901 111 500.

Interjet

Interjet

L'Acord de codi compartit amb Interjet permet als clients d'Iberia desplaçar-se des de totes les nostres destinacions europees fins a 32 ciutats de Mèxic. Interjet ens dóna distribució a destinacions de negocis i de lleure per igual fent escala a Ciutat de Mèxic.

Llegir més
Japan Airlines

Japan Airlines

A més de ser membre de oneworld, gaudeixen d'aquest acord els clients de Japan Airlines, que poden volar fins a Madrid fent escala a Londres o a Frankfurt.

Llegir més
Grupo LATAM

Grup LATAM

Mantenim acords de codi compartit amb diverses companyies del grup LATAM: LATAM Airlines, Ecuador, Peru, Colombia i Brasil. Aquesta cooperació ens permet oferir més opcions de vol entre Espanya i Sud-amèrica, així com noves destinacions i connexions als nostres clients des de Santiago de Xile, Quito, Guayaquil, Lima, Bogotà i Sao Paulo.

Llegir més
Royal Air Maroc

Royal Air Maroc

L'acord de codi compartit permet als nostres clients gaudir de l'oferta de la companyia marroquina en els vols entre el Marroc i Espanya, a més d'assolir nombrosos punts de la geografia alauita a través del hub de RAM a Casablanca.

Llegir més
Royal Jordanian

Royal Jordanian

L'acord amb el nostre soci de oneworld se centra en l'operació de Royal Jordanian entre Espanya, Madrid i Barcelona, i Amman. Actualment estem analitzant expandir la cooperació a destinacions més enllà de Madrid i d'Amman, en connexió amb els vols directes entre aquestes dues ciutats.

Llegir més
Logotipo

Vueling

Gràcies a l'acord de codi compartit amb aquesta companyia del grup IAG, Iberia dóna accés als seus clients a una àmplia xarxa de destinacions nacionals i europees servides per Vueling des dels seus centres de distribució hub a Barcelona, París-Orly, Florencia i Roma; així com a destinacions a Algèria, Gàmbia, Israel, Líban, Marroc i Senegal.

Llegir més
Logotipo

Air Baltic

Aquest acord ofereix als clients d'Iberia la possibilitat de viatjar a Riga (Letònia) amb vol directe des de Madrid i Barcelona o connectant via punts europeus.

Llegir més
Carregant...