Contacta amb nosaltres

El nostre Centre d'Atenció al Client recull, analitza i respon les teves sol·licituds

Sol·licitud

Introdueix les teves dades per efectuar la sol·licitud

Motiu de la sol·licitud

Tipus de sol·licitud

A Iberia ens agradaria que poguessis fer els tràmits següents d'una manera senzilla. A continuació t'expliquem com ho pots fer:

Canviar contrasenya d'Iberia Plus/Desbloquejar compte d'Iberia Plus: si vols desbloquejar el compte o modificar la contrasenya, ho pots fer a través del perfil en línia a www.iberia.com, seleccionant l'opció "Has oblidat la teva contrasenya?"

Certificat de vol: per obtenir un certificat de presència en un vol, has de tenir a punt el número de bitllet, ja que, altrament, no el podrem emetre. Has de fer la petició a través del següent enllaç: https://www.iberia.com/es/relacions-clients/

Accedir/Modificar reclamacions: et fem saber que per conèixer l'estat d'una reclamació, pots utilitzar el següent enllaç: https://www.iberia.com/es/relacions-clients/, i indicar el número de referència de la reclamació/incidència

Modificar dades de les reserves: per fer canvis de dates o vols, modificacions del nom de la reserva, etc., has de posar-se en contacte amb nosaltres a través dels canals següents:

Si no ets membre d'Iberia Plus: per telèfon, trucant al 900 111 500. Per contactar amb nosaltres des d'un altre país, ho pots fer a través de les nostres Oficines de reserves https://www.iberia.com/es/contacte/

Si ets membre d'Iberia Plus (has de facilitar el teu número d'Iberia Plus): a més del telèfon anterior, també pots contactar amb nosaltres a través del telèfon específic del Centre de Serveis d'Iberia Plus, o bé mitjançant el formulari que trobaràs al següent enllaç: https://www.iberia.com/es/preguntes-frequents/atencio-clients/#Contacte-amb-nosaltres

Iberia es compromet a respectar la teva privadesa i a protegir les teves dades personals. Per això, t'informem que, si vols, pots exercir els drets de:

Modificació/Actualització: aquest dret pressuposa que pots modificar les teves dades personals. A més, has d'acompanyar la sol·licitud amb la documentació que justifiqui l'exactitud de les teves dades (DNI, Passaport, NIE).

·        Oposició/Limitació: aquest dret pressuposa que et pots oposar que el responsable faci el tractament de les teves dades. A Iberia, així com a altres companyies aèries, es pressuposa que no dones el teu consentiment per enviar comunicacions comercials.

Si ets MEMBRE D'IBERIA PLUS, pots exercir la majoria d'aquests drets a través del teu perfil en línia a www.iberia.com, accedint a la teva àrea privada d'Iberia Plus a la secció "Perfil" dins de l'apartat "El teu Iberia Plus"

Si ets MEMBRE d'ON BUSINESS, pots exercir igualment aquests drets a través del teu perfil en línia a https://onbusiness.iberia.com, accedint a la teva àrea privada d'empresa.

A més, també pots exercir aquests altres drets:

·        Cancel·lació/Supressió: a Iberia, aquest dret el pots tramitar per donar-te de baixa del programa Iberia Plus, On Business, Iberia Joven o Subhastes.

·        Accés: a Iberia t'expliquem tot el relatiu al tractament de les teves dades a la nostra política de privadesa a la web, però també pots sol·licitar informació sobre l'historial de reserves i reclamacions.

        Portabilitat: amb aquest dret pots transmetre les teves dades a un altre responsable del tractament, sempre que el tractament es faci amb el teu consentiment.

Si no ho has pogut fer directament al teu perfil perquè no ets membre d'Iberia Plus o d'On Business, o bé has tingut problemes per exercir-los, pots fer-ho a través del següent formulari

Consulta l'estat de la teva sol·licitud
Carregant...