Saltar a contingut

Atenció ClientsTens dubtes?

Contacta amb nosaltres


T'ajudem a fer les teves gestions::


  • Si ja tens una reserva: +34 900 111 500.

Si ets fora del territori espanyol, oficines d'Iberia al món[Obre una finestra nova]


Tornar a dalt

Com pots planejar el viatge en temps de COVID-19: el viatge, pas a pas.


A causa de la pandèmia de coronavirus, viatjar ara és una mica més complicat que habitualment i ens sorgeixen molts dubtes abans d'organitzar un viatge: des de les mesures de salut i seguretat fins a la tria d'una destinació on ja es pugui volar.
Intentem ajudar-te en tot el possible perquè la planificació del viatge sigui més fàcil.

Tornar a dalt

Com puc obtenir informació d'un expedient obert?


Si la teva consulta és sobre un expedient de demora d'equipatge (PIR) pots obtenir més informació a través del telèfon que se t’ha facilitat al tramitar la tseva reclamació a l'aeroport o a través del Servei "on line" de seguimient d' equipatge.

En el cas que sigui un expedient relacionat amb Iberia Plus, preguem et posi en contacte a través del correu, fax o telèfon indicat en el teu centre de serveis d' Iberia Plus.

Si la consulta es refereix a qualsevol expedient d'una altra índole, no contemplat en els casos exposats anteriorment, et demanem disculpes si encara no has rebut resposta. El nostre equip d'atenció al client està treballant en això i, encara que el nostre termini màxim de resposta és de 21 dies, en algunes ocasions és necessari demanar informació a tercers, cosa que pot ocasionar un termini més llarg.

Tornar a dalt

Amb qui puc contactar per a recuperar un objecte oblidat?


Per a sol•licitar objectes oblidats a l'aeroport (sales d'embarcament, controls, etc.) t,has d'adreçar a l'oficina d'objectes perduts de l'aeroport respectiu.
Per saber les dades de contacte, et preguem visitar la seva pàgina web.

Iberia només tramita els objectes oblidats dins dels seus avions, les sales VIP, Ums (menors sense acompanyament) o els autobusos que us transporten fins o des de l'avió. Per als objectes oblidats a bord d'un avió operat per una altra aerolínia, t'aconsellem posar-te en contacte amb el seu departament d'atenció al client.

A partir del segon dia pots accedir a la recerca des d’ objectes perduts.

Iberia no es fa responsable de la pèrdua d'objectes personals a bord dels nostres avions.

Tornar a dalt

Iberia a les xarxes socials


Coneix tots els nostres perfils en xarxes socials, podràs veure el que estem fent en cada un i compartir amb nosaltres tot el que vulguis.

Tornar a dalt

Responsabilitat social a Iberia


La implicació d'Iberia en activitats d'interès social és tan llarga com la seva història. Aquesta col·laboració activa en l'àmbit social posa el focus en la infància desfavorida i la salut infantil, l'assistència en situacions d'emergència humanitària, i la integració de col·lectius en riscos d'exclusió.

Si vols tenir més informació

Tornar a dalt

Coneixes els teus drets com a passatger?


La Unió Europea ha establert els drets dels passatgers d'una companyia aèria i treballa en la seva potenciació. Aquests són els principals drets gaudits pels passatgers.

Tornar a dalt

Pregunta'ns-ho