Atenció al client

T'ajudem en totes les gestions. Resolem tots els teus dubtes sobre objectes perduts, equipatges, reclamacions o petició de factures. Contacta amb nosaltres a través de les xarxes socials.

Contacta amb nosaltres

T'ajudem a fer les gestions:


Telèfons de contacte a Espanya:

Per a informació o fer noves reserves pots contactar:

 • 900 111 500 (telèfon gratuït, disponible dins del territori espanyol).

 • +34 91 333 67 01 (telèfon local sense tarifació addicional).

Telèfons de contacte a la resta del món:

Si vols posar-te en contacte amb nosaltres des d'un altre país, pots fer-ho a través de les nostres oficines de reserves.

Petició de factura de les compres a Iberia

Si necessites la factura de la compra del teu bitllet adquirit a través d'Iberia.com o Serviberia i per a empreses d'Espanya*, Gibraltar o Andorra, pots sol·licitar-la a través de Petició de factures.
Si, a més, necessites la factura del servei de reserva anticipada de seient, ho pots gestionar per separat des de la mateixa pàgina.

També pots gestionar en línia la factura dels bitllets comprats a Iberia.com de Mèxic i Guatemala. Per a la resta de països, contacta amb les nostres Oficines de reserves.

Per obtenir la factura dels bitllets comprats a través d'un altre canal, hauràs de contactar directament amb ells.

* L'aplicació de l'IVA als bitllets d'avió està regulat per la Llei 37/1992, del 28 de desembre, de l'impost sobre el valor afegit. Els vols nacionals estan subjectes a un 10 % d'IVA. Els vols internacionals en queden exempts, com també els vols amb origen o destinació a les Illes Canàries. Per acabar, els vols a les Balears estan subjectes a un 10 % d'IVA. No obstant això, la tarifa corresponent al trajecte sobre aigües internacionals també en queda exempta.

Com puc obtenir informació sobre un expedient obert?

 • Centre Atenció d'equipatges: Si la teva consulta és sobre un expedient d'equipatge "PIR" (pèrdua, retard o desperfecte) pots obtenir més informació a través del telèfon que se t'ha facilitat en tramitar la reclamació a l'aeroport o a través del servei "en línia" de seguiment d'equipatge.

 • Iberia Plus: en cas que sigui un expedient relacionat amb Iberia Plus, cal que t'hi posis en contacte a través del correu, fax o telèfon indicat al teu Centre de serveis d'Iberia Plus o a través del formulari.

 • Per conèixer la situació d'una reclamació que ja s'ha notificat, utilitza el formulari Consulta l'estat de la teva incidència.

 • Si la consulta fa referència a qualsevol expedient d'un altre tipus, no recollit en els casos exposats anteriorment, et demanem disculpes si encara no has rebut resposta. El nostre equip d'atenció al client hi està treballant i, encara que el nostre termini màxim de resposta és de 21 dies, en algunes ocasions cal sol·licitar informació a tercers, cosa que pot ocasionar un termini més llarg.

Reclamacions, queixes i justificants

Per fer-nos arribar els teus comentaris, tramitar temes relacionats amb justificants de vol, reemborsaments o qualsevol altra incidència, o vols verificar l'estat d'un expedient ja obert, pots accedir al formulari.

Si ja vas fer una reclamació relacionada amb el teu equipatge (pèrdua, retard o desperfecte), pots fer el seguiment del teu expedient a través d'aquesta pàgina.

Quines opcions tinc si s'ha cancel·lat el meu vol?

Si el teu vol s'ha cancel·lat o has patit algun altre tipus de disrupció (gran retard, denegació d'embarcament…), disposes d'una sèrie d'opcions d'acord amb la normativa aplicable a la teva jurisdicció, incloent-hi el dret a obtenir el reemborsament del bitllet, com passa, per exemple, en els casos en què és aplicable el Reglament CE 261/2004, de l'11 de febrer. Entre aquestes alternatives es troben (*):

 • Que se t'ofereixi un vol alternatiu proposat per Iberia per transportar-te a la destinació final al més aviat possible;

 • Si ho prefereixes, pots triar un vol alternatiu de la teva conveniència; o

 • Si ja no vols mantenir els plans de viatge, pots sol·licitar el reemborsament de la reserva sense càrrec i a la teva lliure elecció, ja sigui en forma de bo o bé en efectiu a través del mateix mitjà de pagament amb què haguessis fet la compra.

Pots exercir la major part d'aquestes possibilitats a través de la teva àrea personal de Gestiona la teva reserva. En els casos en què hagis adquirit el bitllet en una agència o intermediari, és possible que hagis de sol·licitar el reemborsament en efectiu a través seu. No obstant això, si no obtens resposta seva també pots sol·licitar-nos el reemborsament directament a través de les nostres Oficines d’Atención al client.

(*) Les opcions que es mostren són les que s'apliquen d'acord amb el Reglament CE 261/2004 esmentat. Pots consultar els teus drets com a passatger.

Amb qui puc contactar per recuperar un objecte oblidat?

Per sol·licitar objectes oblidats a l'aeroport (sales d'embarcament, controls, etc.) t'has de dirigir a l'oficina d'objectes perduts de l'aeroport respectiu. Visita la nostra pàgina web per obtenir-ne les dades de contacte.

Iberia només tramita els objectes oblidats dins dels seus avions, sales VIP, sala d'UM o autobusos que fan el transport fins a l'avió o des de l'avió. Per als objectes oblidats a bord d'un avió operat per una altra aerolínia, t'aconsellem posar-te en contacte amb el departament d'atenció al client de la companyia aèria en qüestió. A partir del segon dia pots accedir a la cerca des d'Objectes perduts.
Iberia no es fa responsable de la pèrdua d'objectes personals a bord dels nostres avions.

Iberia al mòbil

Descarrega l'aplicació Iberia i podràs comprar bitllets i gestionar els vols quan i on vulguis, de manera còmoda i ràpida.

Iberia a les xarxes socials

Coneix tots els nostres perfils a les xarxes socials; podràs veure què fem i compartir amb nosaltres tot allò que vulguis.

Iberia Conecta

Rep informació via SMS o correu electrònic, gratuïta i en temps real, sobre qualsevol novetat rellevant, incidència o canvi en el teu vol, fins i tot si ja s'ha enlairat, amb Iberia Conecta.

Iberia a WhatsApp

Fem un pas més en la transformació digital de la nostra companyia oferint-te un nou canal d'atenció, disponible en castellà i adaptat a les teves necessitats: el nostre assistent virtual d'Iberia per WhatsApp serà un contacte realment útil.

Entre d'altres accions, et permetrà:

 • Consultar l'estat del teu vol.

 • Obtenir informació general del viatge: quins objectes podem portar a l'equipatge de mà, per quina cinta hem de recollir la maleta a la destinació, etc.

 • Fer el check-in per a qualsevol destinació Schengen en vols operats per Iberia, Iberia Express o Iberia Regional Air Nostrum, excepte Pont Aeri, amb les mateixes condicions en què està disponible la facturació a iberia.com.

Responsabilitat social i sostenibilitat a Iberia

A Iberia treballem per garantir un creixement sostenible i eficient de les nostres operacions, integrant la sostenibilitat en el nostre negoci a través d'una millora constant de la nostra gestió ambiental i contribuint a crear una societat més justa i saludable. Desenvolupem la nostra activitat dins d'un marc de responsabilitat i transparència, tenint cura del medi ambient i col·laborant activament en l'àmbit social.

Entenem el repte que tenim al davant i canviem per aconseguir un únic objectiu: que de mica en mica i pas a pas, però amb una determinació imparable, fem que el futur sigui millor per a tots.

Calcula la petjada de carboni del teu viatge.

Contacta amb Iberia Vacaciones: vol+hotel o vol+cotxe

Per fer consultes sobre una reserva d'un paquet de "vol + hotel" o "vol + cotxe" ja feta amb Iberia Vacaciones, pots enviar un correu electrònic a l'adreça: Vacaciones.iberia@ba.com, tenint en compte que l'horari d'atenció al client és de dilluns a divendres de 09:00 a 18:00 hores (CET).

I, si vols cancel·lar la reserva o consultar les despeses de cancel·lació, accedeix a Gestiona la teva reserva.

Carregant...